Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Η Βιβλιοθήκη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης ιδρύθηκε το 1954 και διαθέτει πάνω από 17500 καταγεγραμμένους τόμους βιβλίων και πάνω από 15000 τόμους εφημερίδων. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Η Βιβλιοθήκη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης ιδρύθηκε το 1954 και διαθέτει πάνω από 17500 καταγεγραμμένους τόμους βιβλίων και πάνω από 15000 τόμους εφημερίδων.