Ενότητα 22: Κυματοπακέτα-Κυματοδηγοί / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Θα ασχοληθούμε σήμερα μετά από αίτημα του οπεκεπε στην τύχη δανείστηκε κάνουμε αυτό εμείς έχει αυξηθεί με το ηλεκτρικό το μαγνητικό χρόνο εξαρτώμενο επενδύω υπό μορφή κύματος όπου είχαμε αυτών είναι της μορφής στην βενετία της ι πλασματικό κ όχι μπορούμε όμως εμείς να κάνουμε τη μελέτη με διατάγματα πακέτα να επικεντρωθούμε σημείο μόνο συνιστώσα του παιδιού είτε κλέψουν του Β οπότε μιλάμε για κάποιο ψυγείου τοίχωμα και όπου τώρα το ίδιο θα είναι ένα από τις συνιστώσες του ε διώξεις τόσο του β οι υποψήφιοι δεν θα καταφέρουμε κοινωφελές ετοιμάστηκε μονοδιάστατη περίπτωση για να μη γράφουν μέσα με τρεις διαστάσεις το 2000 άρα λοιπόν να θεωρήσουμε ότι έχουμε ουσιαστικά έχουν περιορισθεί στη μονοδιάστατη έκδοση συνιστωσών το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο και έστω ότι θέλουμε να φτιάξουμε εμείς με το επάγγελμα της Μ αυτά και μ εκείνα τα πακέτα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει ένα καλό μπάσκετ και να συνδυάσω πάρα πολλά θερμικά κύματα και επειδή τα νομικά κείμενα που έχω θα είναι μονοδιάστατα ουσιαστικά θα συνδυάζεται και με βεβαιότητα θα απαρχή μειώνονται έργα οπότε αυτά θα είναι Smart TV ένα κέρδιζα υλοποιεί ολόκληρο από ένα ένα έως σήμερα πληρώνουμε του δύο α κ επίσκεψη στην διότι θα μείωναν ω κ ήταν επιλέξτε εμείς εδώ πέρα εντάξει έχουμε λοιπόν συνδυασμό από διάφορα πραγματικά κύματα μονοδιάστατα εδώ πέρα με συνεισφορά κάθε ένα από αυτά που δίνει ταυτότητα Α εντάξει αυτό είναι πόσο συνεισφέρει κάθε ραβασάκι μετά που έχει διαφορετικό σχήμα δανεισμό ανάλογα με τα χρήματα που έχω έχω διαφορετικό μέγα δηλαδή γενικά μεταξύ του Μέγα και του κ υπάρχει σχέδιο μετρήσεων ω κ αυτό λέγεται σχέση διασποράς και θα έχουμε στη συνέχεια συνεργασία εύκολα has been διασποράς εντάξει τη θυμόμαστε εμείς μπορούμε να δουλέψεις ότι ω Διαβάστε επί συριζα μ άτια ε αυτό μέχρι το κ αυτομόλησε από τις εξώσεις μακελειό τα βρήκαμε τι έκφραση για το ε και το β ότι περιγράφουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι επίπεδες με λίγα χρήματα η σχέση των θιγόμενων πώς μπορεί το μέγαρο να είναι πολύπλοκη συνάντηση του κ τότε καταλαβαίνουμε αυτή υπάρχει σχέση μεταξύ του μέγα και του κ Τσίπρα να σκεφτεί ω ίσον θα υπογράψουμε ως χρήσιμη διάρροιες η υψηλότερη τιμή θετικά όμως εγώ λέω γενικά το μέγα είναι μια πολύπλοκη συνάντηση του κ και αυτή σχέση λέγεται σκιές και πολλά πως εγώ μπορώ να έχω το μέγα να είναι πολύπλοκη συναντήθηκαν ε και τάμι έγινε στάχτη το μεγαλύτερο έναντι του κ εντάξει ενώνονται τότε έχω έχω διαφορετική δείχνει σταθερά τηλεφωνική διαπράττοντας έτσι δεν είναι αν αυτά λοιπόν εξαρτώνται το μέγα τότε έχω πολύ πλειοψηφίες προφανέστατα δεν είναι σταθερά η ίδια επισκέφτηκε προσφορών εφόσον αυτή που είδαμε την προηγούμενη φορά περίπου 70 κοιμάται ποτέ μια σταθερά και όλο αυτό το δημιούργημα της διαφθοράς κοινότητες διαθέτει το εν και γενικά αυτό θυμάμαι αντί γι' αυτά σταθερά θα είναι συνάντησή του με όποτε ανθεί είναι γενικά η έκταση που έχουν λάβει χρήματα πακέτο και το Ω Μπορ από γενικά ότι είναι μια πολύπλοκη έφεση του κ τώρα που οι υπολογισμοί του ΑΚ κινούμαστε προσκομίζουν α να εδώ ουσιαστικά είναι μέσα στη χρονιά οικονομικά με το αντιστρέφουν τη στενωπό και ένα διατίθενται δύο από μείον ένα έως ένα ευρώ κέντρα μαστού γίου υλικό αμοιβαία τι κάνω τώρα βάζω χρειάζομαι τόπος είναι διαταραχή μου πως είναι το γιο εντάξει ταύτισης προστατευτικού μαγνητικού πεδίου μια οποιαδήποτε κυματική συνάντηση νεκρός μάθηση πόσο είναι αυτή για τα 70 και επι ε στην μείον για δημιουργία τ Κ.Χ. πέντε όχι κατασκευές οντότητες μπορώ να βρω πώς θα α κ εντάξει όπου τώρα το βλέπουμε και αυτή τη συμφωνία που έχουμε κάνει κάποιες φορές συμπερασμάτων Υπουργέ έχουμε εδώ πέρα ένα δύο 2π και το τίποτα η αίθουσα που μπορεί να διανύσ διότι εντάξει τώρα και τον βλέπουν τις κόβουμε αναφορά έχει μέσα του 1.3 2π και έτσι ουσιαστικά χρησιμοποιούμε σχεδόν τη σχέση εντάξει τώρα για να δούμε με αυτές στα πλαίσια της πώς μπορούμε να καταλάβουμε κάτι αυτό που λένε οι κομματικοί ταγοί λοιπόν εγώ θα πάρω αυτή την έκφραση και θα αντιδράσω πάνω επί του Α κ βλέπουμε το πρόβλημα αυτό εντάξει δεν το αγγίζει διότι ένα είναι βέβαιο ότι η διάθεση θα γίνει ενώ διότι ετών δε θα έχει στη θέση των ΗΠΑ ΑΚ αυτό το οποίο που θα μας λέει του μ.μ. the Π.Ε. διότι κατά 1000 αλλά εδώ πέρα τώρα θα βάλουμε έχει ταβάνι αυτό δεν αντέχει ή γιατί εδώ πέρα έχουμε πέσει τάξη οπότε αυτό εδώ πέρα είναι μεταβλητή που τρέχει οπότε το να βάλουμε π.χ. έως και τον θέλω δεν κοιτώντας και θαυμαστά ε στην διότι α στη μείωση ω έτσι η έτι δε κ μεταξύ κάναμε απλώς εμείς πήραμε και αντικατέστησα με αυτή εφεύρεση του ΑΚ dolce κινητό πιο εύκολα θα κ μπορώ να έχω πιο που θα περιγράφει ένα μόνο αρμονικό κύμα άνωθεν κατέγραψε ένα μόνο μικρό κύματα θα περνούσε σε θέλαμε να δοκιμάσουμε και το θεσμό του 1071 ε είστε ι κ κ τόνωση ένα ένα μόνο με λιτότητα αλλά θα έχει ένα δείγμα αίματος οπότε εύκολα βλέπετε από τους μαθητές από τις εκθέσεις έχουν σταλεί στη δ ότι ΑΚ μάρτυρες ρίζα διότι εντάξει λόγω αυτών των ανθρώπων που το χρειάζεται η Ευρώπη επιβαίνουν κ κ μας περιγράφει ένα νοικοκυριό εντάξει που έχει κ ίσων με τον κ τόνος γενικά όμως του Α μπορεί να είναι κυβερνητών ΑΚ μπορεί να έχει για παράδειγμα μια τέτοια μορφή βάση δηλαδή έχει κάποια ακολουθεί γύρω από κάθε κατά 0 και γενικά υπάρχουν διάφορες φήμες που όπως έχουμε πολύ απομακρυσμένα κατά αυτές να παίρνουν οι πολλοί μικροί δήμοι ποτέ με αυτή τη λογική ότι γενικά το Α.Κ. μπορεί να έχει άδεια γενική μορφή αλλά και εμπορική γύρο του Cup κατά 0 να έχει κάποιο μέγιστο μπορούμε να κάνουμε το εξής να πούμε ότι για το μέγα κ για τη σχέση διασποράς εμείς κάνουμε ένα ανάπτυγμα τέιλορ και λένε ω του κ θα ω κατά 0 συ βίντεο με έργα του ντε κ αφού στο κατά 0 χαμηλά εντάξει οπότε εμείς λέμε και άλλους όρους guest Star κλπ εμείς κρατάμε ουσιαστικά προσόντα Dance με ποια λογική λοιπόν ότι αν ΑΚ έχει ένα μέγιστο Γιωρκάτζη δίνει κατά 0 για να δούμε και λίγο κάποια φυσική σημασία ένα γεύση το φαγητό είναι και πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν για να προχωρήσουν τις αυτό θα μας δώσει έναν δύο 2π δε στήθος , 0 Π.Ε. στιγμή ι α χιτώνες Π.Ε. στην ι α όχι και θα έχουμε ε στην μείον δύο ετών στη θέση του μεγάλου το μέγα απαραίτητες τα Π.Ε. της σημειώνει ότι να τρελαίνομαι ή αυτό το γράφω λοιπόν αυτό το γράψουμε κόβουμε σιγά μη δεν το χουμε δεδομένα κάνουμε σεις ω κοσμείται επειδή έγραφα 2005 εντάξει από μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο κ 02 μέγα τόνος 0 ήδη παρανόμως του καβαλιέρε αλλά τότε θα έχουμε γεγονός πάνω επί κ θ ε μ ι ώ πάχους 0 θετικά κατά τον καβαλιέρε και τι άλλο έχουμε κέρδη και τα 15000 έχει τον οπότε μπορούμε να μαζευτεί πάραυτα κάπως πρέπον να βγάλουμε κάποιες φάσεις που είναι σταθερές απέξω αυτό δεν υπάρχει χρόνος ολοκλήρωσής τους χρόνο οπότε αυτό το διαλέξεων και αυτό εδώ πριν βγει έπαιξε και το πάμε έκανε μόνο σταθερές και εδώ είναι ο χρόνος μεταξύ οπότε έχουμε αυτό παίξε το θετικό είναι ω 0 πάντοτε αυτό κάναμε είναι Π.Ε. χρήστη Μηλεών Ι ω όντας 0 αυτές βλέπουμε επικάθονται και το έχουμε πει ενώ δύο και δύο ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ένα αγόρι είναι δύο πειραματικές προς κάποιο σπορ ή και μαζί με το έτερο τόνων επιθετικά ε στην μείον ι καναδά μπορεί να γίνουν πάρα πολλές δυνατότητες ή ένταξη και των μυών είχε και βλέπουμε πολλούς έχουμε κ κενό ήθη βλέπετε ο κ μιὰ πούμε έργα υπέρ των έχω φάει καταφεύγει προκρίθηκαν εδώ έχει εφηύρε αφού ήταν αυτό που κάνω με το πέρας της ω κ βάλαμε το μεγαλύτερη εισηγμένη στο ΧΑ από την αρχή κ η έναρξη ηπατίτιδα οπότε μην επί των εντάξει επί βή α επτά 5000 τον έτσι και τώρα το σημαντικό είναι να δούμε έτσι βλέπε και αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια ολόκληρες και ολόκληρες οργανώνονται εδώ και δύο εβδομάδες και ο κ και με ισχύ κόστους κ μήπως μπορούμε να πληρώσουμε εδώ βλέπετε ξανά κ όχι αυτό το αυτό θετικό ένα δύο 2π εκθετικό μείον δύο κ όλα αυτά τα μέσα κι μελετώντας κανείς δεν συνάντησε το ε και τον περίμενε σα έγραψε γνωρίσουμε στο πλάι εγκαταστάσεως η αφίξεις έκθεση Ε θύμιος Γιώτα κ Χ ότι θέλετε επί δεκάδων αυτοτελές και άμα έχει μείον κινείται αυτό το χημείο 1000 εντάξει όπου βέβαια είναι το όχι των μυών με αυτόν καθώς πέρα έτσι άρα λοιπόν αυτή τη φάση δεν ενδιαφέρει την κρατάω αυτό με το είναι ολόκληρο μα και θα τον ιούνιο φυτών γιατί δεν θα ή δύο χ ω 07 Επίδαυρο ακόμη και έτσι έτσι αυτή είναι σίγουρα με μείον που ναι είναι Κ-15 οπότε εδώ και τεχνική λεπτομέρεια στη και θέληση να επικεντρώνεται εγώ επειδή δε ή και το αποτέλεσμα είναι αστείο αυτό δέχονταν το δέρμα είναι πιο ήσυχη μείον ω στίβεν τ εντάξει τώρα Προκαθημένου μείον μου φαίνεται σωστό να ξαναδώ έχω βάλει εδώ έχει τόνος μυών υπάρχει ευρώ στόχοι έχω βγάλει μείον απέξω αλλά εδώ χρειάζεται ένα κίνηση εδώ όμως εξακολουθεί να είναι σε άρα εδώ πέρα πάντως έχει με τον έβγαλα έξω αλλά εδώ είναι έτσι και το αποτέλεσμα αυτό βέβαια εντάξει λέει αυτό μια φάση τότε μας λέει ότι πιο κλίμα μου με την εξέλιξη του χρόνου είναι ίδιο με αυτό καθ' αυτό είναι συγγνώμη έτσι , 0 εντάσσεται στο 0 μας θα είναι ίδιο έτσι με αυτό που είχαμε έχει μετατοπιστεί ουσιαστικά κατά ω 0 τόνους η Γι' αυτό και αυτή εδώ η έκφραση ω 0 τόνος είναι η Μαρκετάκη συνδέθηκαν και με επιτυχία του πακέτου αυτό μεταξύ η αρχική μορφή δείγματα έχει Αιγίου 6,0 lt ενισχύει μιλίων ω 0 τον επιτάφιο κουτοί μα αυτό είναι σηματοδοτεί το κυνήγι με ταχύτητα μεγαλύτερη των πέταξε άρα με αυτό τον απλό τρόπο βλέπουμε γνωρίζουν σημαντική θα ήταν εντάξει δε δείχνει που διαφαίνεται θα ασκηθεί έφεση και ταχύτεροι από δω λινό ας πούμε και και δε βλέπω θα σκεφθείτε ω μια συνεχή δίαιτα έχει προβεί είτε γίνομαι παιδιά κ εντάξει όχι ταχύτατης αυτό τώρα με επαρκή ταχύτητα το κύμα το πακέτο αυτό παιχνίδι του μορφή μέχρι την όπερα αυτό αντιστοιχεί μια ακόμα μορφή του design διατεθειμένος ναι τέτοια σχέση διασποράς θα πλησιάζει η ώρα που το άτομο το γραμμικό όρο μετατοπίζεται απλώς χωρίς να αλλάζει το σχήμα με τον Verstappen και οι ταχυδρόμοι αντιμετωπίστε την ευθύνη παρά ταύτα αυτό ονομάζεται Μαρκετάκη και δεν Μέγας 10 μεταξύ τώρα μπορούμε να δώσουμε μια άλλη έκφραση γιατί ομαδικοί τάφοι τακούνι λέξεις σχετικά απλή έκφραση γράφει το εξής δε ζει ίσως να διαβεί κ ροντέο με ένταξη εδώ όμως τι έχουμε πει για τον κ το κ είναι απάτης ω αδειάσει έπλεε του του με εντάξει δηλαδή καταθέτει σκέφτηκα πάει ω πίεση αυτή η λογική δεν μπορούμε οπότε ότι έχουν παραγωγής λέω 13 δε μεγάλη τιμή αφορά παραγωγής το μέγα και μένει η αιτίαση την καθαρά δευτέρα δεν έχουμε λοιπόν διάφορα παραγωγής εδώ το μέγα θα έχουμε βιάσει να σταθμό Μέγα βιασύνη πείτε βεβαιωμένες έχουμε ένα έκφραση συγγνώμης για την ομαδική ταχύτητα μας λέει ότι έτσι σύντομες ήταν εκτιτέα είναι δεμένα αναφέρει κάποιες δηλαδή να βρει πόσο είναι η ομαδική ταχύτητα ερωτήματα πακέτο χρειάζεται ξένοι είχαν ήδη τις διαθέσεις εκείνος και να μπορεί να υπολογιστεί παράγοντας προς μεγάλη και αυτή είναι μια στάση για την ομαδική ταφή που είχα δίπλα μου θα είναι πάντα μικρότερη αποδέχεται φωτός γιατί πάντα αυτός παρονομαστής πρέπει να είναι μεγαλύτερος ίσως ήθος της μονάδας είναι ένα περιορισμός για τον πως τη σχέση υπάρχει μεταξύ πώς περνάνε ότι διάβασες έτσι ώστε πάντα αυτών είναι μεγάλες μονάδες καταλάβαμε αυτήν την λογική σχέση γιατί τον έβγαλε από τη συλλογική Πανοπούλου ότι άμεσα και αυτό και αυτό μέσα στον αέρα οπότε στο ίδιο γενικό όχι αυτό το έκανα για να καταλάβει την περίπτωση που σχιστεί εισπραχθεί γραμμική πώς γεννιούνται και μέχρι να καταλάβετε ένα πράγμα έτσι όπως είναι εκείνη που θα δέχεται για να καταλάβει γιατί γιατί με άλλα επιχειρήματα προσφορές διαφθοράς αλλά τον άρη μέχρι τώρα αυτό θα είναι πάρα πολύ εύκολα η γενετική ιδεολογημάτων και ελευθερία Μαμιδάκη μεταξύ τώρα τελευταία που να καταβληθούν έκανε πράξεις πράξη θα καλέσει στο σπίτι σας είναι γιατί αυτοί βρίσκεσαι λέγεται σχέση διασποράς είναι κάτι που μπορεί να λάβει έχει το εξής χαρακτηριστικό αυτή εδώ η σχέση ήταν αντιγραφή εκεί που το βράδυ εμείς την κάναμε γραμμική κράτησαν όμως το πρώτο σοκ αντέδρασαν και είδαν ότι το κύμα το πακέτο χωράει απλώς μια λαμπερή και υγιή γιατί ήταν ότι μετά από χρόνια τα ξανά τέτοιου απρόσμενα τονισμένο αν όμως εγώ εδώ πέρα δε βάλω τη γραμμική σχέση αλλά πρόσθεσε και ένα κατεστραμμένο παπάδες λίγα χρόνια μηδενικής ένα χωρισμό των τον όρο ω ανάλογο του κ τότε εδώ θα πάω να κάνω εγώ τι να προχωρήσει τις πράξεις δεν είπα αυτό το μέγα του κ που θα φύγω θα αλλοίωση μορφή πηδηματάκια και μάλιστα αν κάνετε εσείς αν έχει το πράγμα μέσα του δύο πράξεις θα δείτε ότι η αλλοίωση έγινε έτσι που το πάχος του ανοίγει άννας με δικά του χρήματα και είχε ένα συγκεκριμένο πάχος Δ.Χ. 0 ξέρω γω με την πάροδο του χρόνου λόγω της μηχανικής και της διασποράς αυτό ανοίγει είναι αυτό που είναι γνωστό ότι στήνονται μηχανικοί όπου εκεί πέρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κατά των επτά σωματείων περιγράφεται η παροχή συμβουλών σχετικά που έχουμε ότι με την πάροδο του χρόνου ήδη γι αυτό ήταν μεγάλο και για αυτό δεν είχε παραδεχτεί λόγω αυτής της σχέσης διασύρεται ανοίγει και με το πακέτο τώρα για να μαστε γύρος ακριβή και να μην κάνουμε την ίδια στιγμή με μηχανική υπάρχει ακόμα 60 μεριά όταν έγραψα εγώ εδώ αυτή τη σχέση για το πώς να υπολογίζετε ΑΚ και αυτή τη σχέση για να βγάζω ποδαριού χρησιμοποίησαν μόνο των γεωργικών έμεινε αυτό δεν είναι αυστηρά αυτό γιατί οίκημα πλήξης περιγραφή καλίου είναι σημαντική Εξίσωση του μάρκετινγκ έχει μέσα δεύτερη παράταση στο χρόνο οπότε δεν είναι αρκετή η αφήγηση βίκυ γίου για τ 70 χρειάζονται παράγουν οπότε η εκλογική έκφραση πρέπει να έχει μέσα το μερικοί του ίδιου ως προς τα γιάννης ισχύει ἀκόμα στὰ μετά 0 έναρξη οπότε Αθηνά γενική έκθεση αποτυπώνεται υπολόγισε κάθε φορά ακόμα και τα πιο πολύπλοκα αιτήματα πακέτα άδειες υπογράμμισε το τέρας θέλουμε εκείνο το πακέτο που αρχικά είχε τεθεί και μετά άρχισε να ένα που την καθιστούν το μηδέν με λίγες σταθερές μεταμέλεια πάντως πρέπει να προσθέσουμε και την πληροφορία γιατί όταν έχω δεύτερη φωνή παραγόμενη υπάρχει αντίβαρο χρειάζομαι και την εκατομμυριοστά χαρακτήρισε τη την αρχή ταχύ ας πούμε αστείου το καταλάβαμε μεταξύ απόρροια τότε σας μπορείτε να παριστάνουν πολύ να δω θα προχωρήσουμε σε άλλη τόσα πλεονεκτήματα πακέτα και θα λυπάμαι είναι όλες οι πληροφορίες για κάθε μια στις τόσες των βιβλίων άρα λοιπόν μετά μπορούμε να δημοσιεύσουμε και για για δύο σημαντικά πλέον και για τα ψεύδη και τα δικά και τράβηξε τα σημαντικά τις σχέσεις της χώρας ότι αυτό μπορεί να μην κάνει το άνοιγμα το πακέτο και ορισμός της μέρκελ θα έχει το που είναι μια πληροφορία κατά πόσο μετέπειτα προχωράει και μετρό και λοιπόν να ασχοληθούμε και λίγο με δύο εξαιρετικές σχέσεις που λέγονται σχέσεις κάναμε χρόνια είναι απίστευτο ομορφιάς και αυτές ουσιαστικά βγαίνουν και οφείλεται στη σχέση ποιότητας υπάρχει στη φύση λοιπόν για να δούμε λίγο πώς μπορούμε να πάμε να βγάλουμε αφέθηκε ευθύς οι οποίοι με την δεινοπαθεί από ήπειρο βόρεια και είναι μια πάρα πολύ όμορφη εφαρμογή της αιτιότητας θα στοιχίσει και των κατοίκων θα έχει οι θυγατρικές της έχουν πάρα πολύ όμορφη πραγματική ομορφιά που όμως πολλές φορές μπορεί να αντιγράψει και στη φυσική είναι πάρα πολύ χρήσιμα πράγματα λοιπόν ξεκινάμε από την εξής απλή παρατήρηση εγώ μπορώ να έχω το παιδικό βιβλίο και τα παιδιά της θύματα όπως έχει στόχοι κομμάτια αλλά μπορούν και να το δεις γ να βρούμε κάτι τον δολοφόνο και να έχω εγώ είμαι λύθηκε μετά το σχιστολιθικό παιδιών θα σταθούμε και μας έχω την βάσιμη διαφορετικά συμβούλια δηλαδή μπορώ να έχω το εξής δε περί στο μέλι διάλειμμα όχι ω χρυσό με ε ω εύη ε αρχηγικό μοντέλο εντάξει δηλαδή Γι' αυτό θέλω να βρίσκομαι γιατί έχουμε πει αυτά έχουν προέλθει από τον φυσικό μάταια αυτό στρέφεται στον φυσικό μας δίνει διαφορετική μορφή έχουν γι αυτό δεν βάζουμε ένα σύμβολο τον Βενιζέλο βάζει και το θεωρώ σημαντικό λάθος και τι λένε εδώ ότι για κάθε ένα συχνότητα υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της ηθικής μετατοπίσεις και του λεκανοπεδίου μέσω μιας δίχτυ σταθεράς ε ω που θα είναι διαφορετική γιατί φεύγαμε γιατί αυτό μπορούμε να το έχουμε δει ότι υπάρχουν πραγματικά μοντέλα για τη ναυτική σταθερά που βλέπουμε ότι είναι συνάρτηση του μέγα εντάξει παιδιά κάθε μέρα έχουμε διαφορετικό ε κατανοητό για να δούμε τώρα στο ότι πληροφορία μας δίνει πάμε τώρα να φτιάξουμε την έννοια του ε όχι φοβάται τυχόν εξαρτώμενη ηλεκτρική μετατόπιση η οποία μάλλον ακολουθώντας τον ίδιο συμβολισμό όπως πριν θα πούμε ότι η διάλυση ένα την ίδια νορμάλ κόσμο όπως πριν με το Βυζάντιο Π εντάξει και όχι με το ένα ένα 2π και τη μονάδα θα έχει μέλλον αυτό επειδή δε ενδεχόμενη πλούσιοι , 0 PS vita θα γράψετε για τα μείζονα και γράφει το μήνυμά τους ας ευθυνών και θα βάλω Μηλεών πολυτελών ω ναι επί είναι εμείς θέλουμε να είναι επιπλωμένα εντάξει θέλουμε επειδή ω για να βγάλουμε τώρα το der που είναι όχι ω τ και διαβάζουμε τόσο θα βρίσκομαι ναι τώρα για να προχωρήσετε κάνουμε παίρνουμε την απειλή αυτή η σχέση και γράφει ένα διατίθενται δύο ποιοι αυτή ε ω Π.Ε. βρισκόμενοι ω 1000 ω Π.Ε. δημιουργιών τομέα PDA ω μπάτσοι τώρα πάλι να προχωρήσουμε και να έχουμε άμεσα συσχετίσει μεταξύ έχει ακόμα και είναι προφανές τι θα κάνουμε στη θέση του ευστοχεί ακόμα μεγάλο μέσα στο έδαφος για κλπ άρα λοιπόν αυτό που θα γράψω μπορούμε να μου το πει κάποιος γρήγορα είναι αυτό τώρα πάλι θα έχει 1.3 2π μέσα θα έχει του Ε τσι κόμματα με κάποιον επιθετικό για το γράψαμε το 5θυρο εγώ τώρα ένα δύο επιτελώντας το βυζάντιο απ' αυτό εδώ ολοκληρωμένα ε ω και ανέβασε και ένα ολόκληρο αυγό για να γράψω αυτό το τέρας που θα είναι αν αυτό όντως γενικά γιατί αυτό θα ε όχι μακράν πιο βάρβαρη μεταβιβάζουν πάλι τ' πιθανότητες τώρα από επισκέψεων το προηγούμενο ήταν μοιραίο να μεταφέρει σε έτσι για το μέγα Άθωνος επίγευση δημιουργιών ω τα επενδύει Best ω από έναν ολόκληρο απευθυνόταν εντάξει ενώ αυτή των η ολοκλήρωση ως προσπαθώντας αυτό δηλαδή σημαίνει αυτό και αυτό εντάξει και έχει μέσα και να διορίζεται επειδή το σώμα σας αισθητική Κέντρου γίνεται εγώ να θέλω τώρα αυτό εδώ να το γράψω και ευθύς γιατί όποιοι και να έχουμε η ρήξη μπορεί να γράψουμε ως εξής ε ρ ω με δυο λόγια το μοντέλο επειδή δηλώνει φανατικός η υπογρα ή Π.Ε. στην ποιότητα του αέρα εκείνα με το τ ο βιβλίο τα παιδιά είναι αυτή δε ω επειδή δε αυτών κληθείς λοιπόν είναι ότι θα γιατί σπάει είναι όταν ΠΑΣ όταν θες να ΠΑΣ αποκτούμε ταυτότητα της μειονότητας αυτό Μεγαλειότατε έτσι έναρξη τάχιστα γιατί εδώ μέσα σ' αυτό υπάρχει να διορίζονται οι οποίοι όταν παραγράψει αυτό σας αν αυτό δεν έχει και αυτό να γίνει σε δύο οπότε πάει καλά και δεν έχει εντάξει οπότε λοιπόν έχουμε εμείς αυτή τη μορφή τώρα μπορούμε να αλλάξουμε μεταδίδει στο Ταμείο είπε νωρίς μια καινούργια μεταδίδει πονάει δεν διεξήχθη εδώ θα έχουμε να αντιγράψω ακούμε τα αυτό μειώνει τα έγραψε 10 ήθελα να δω και να φύγεις το μείον τα ειδήσεων μάλλον τ δύο τα αυτονόητα ειδήσεων μέχρι το εντάξει οπότε αυτό τι μου λέει όχι όταν αυτό το παιδάκι πάει από εκεί θα δει θα είναι τα δύο town λέει % αστέρι Cook μπάτσοι οπότε στη θέση του η πλην αυτών θα έχεις ταυτότητα εφο ε Ευθυμίου για το έργο έχουν φύτεμα είτε καταλάθος ένα δύο 2π τα πληρώματα ένταξή τους και προσβάλλουν τους δύο μεγάλους απομεινάρι της απειλούνται από μια αναπηρία έως να πληρώνω εγώ τα της ε ω πηγή του 1000 κόμμα τ 2000 πύλη ε στην δύο διότι έχουμε νομίζω ότι το έγραψε στα έτσι όταν αυτός εμφανίζεται εκεί δίνονται λόμπι που στεγάζονται είναι σωστό αυτό εντάξει γιατί έχουμε εμείς τον εδώ ότι έχουμε εκεί έχουμε 11 αυτών ως ανέργους έγραψε 10 αυτό που είναι ντε τ ι ως επειδή αυτό είναι σταθερά θα μειώνονται τα με μείον αν λοιπόν εδώ υπάρχει ένα μείον αυτό τι σημαίνει ότι αλλάζει το παιχνίδι είναι πως ένα τέτοιο έως ένα σημείο να θέλω αλλά από την άλλη έχω εδώ πέραν ότι το τότε η αυτόνομη κίνηση των μυών επίσης αν έχω ανέφερε ότι το τ το τάβλι είναι ταχίνι ή οπότε το πάνω όριο για το μείον άπειρου και το κράτος να τρόμαξα γυρίζει εύχομαι να περάσει να εντάξει λοιπόν πάντως άμεση τα όρια πέραν αυτών που είναι ταυτότητα ακόμη ένα τεράστιο αυτό υπάρχει σαν όριο μεταξύ αναθεωρεί επί τα είναι ανάποδα είναι αποψινά πληρώνουν για να άλλο όμως εμείς τότε αυτών συνεχίσαμε το μείον αντί αρκετό νερό και να γυρίζουν τότε πήγαινε κανονικά γι αυτό πολύ σωστά έχω βάλει ρωτάω γάμο όπως ήταν και πριν για το παρόν και ΜΜΕ εδώ πέρα μια χαρά ναι δεν θα μείωνε τα ξίφη τυπικές αλλά θα μπορεί να μην έχουμε μια εντάξει λοιπόν αυτό άμα θέλω μπορώ να γράψω και ως εξής να προσθέσω εδώ πέρα αναφέρεσαι εδώ πέρα πρόσθετο και έφερε τη μονάδα άρα λοιπόν εκεί που θέλετε όπως θέλετε μονάδα φεύγει αυτό και έχω το εξής ένα οι οποίοι διότι λόγω χτίζουμε τι θα Π.Ε. όχι ακόμα τα αυτή λίγο ψυγείο πάγου έχω προσθέσει μονάδας επίγευση 1000 λαού εντάξει κι έναν ολόκληρο μα τώρα ο Ράμα βέβαια δέν ε ναι μειώνεται επί ηχητικό Δαφνίου Α.Ο. εντάξει TMC v2 τομέα πάω και είναι πέντε που μαίνεται λοιπόν για το μεγάλο αυτό το πρώτο κομμάτι το βλέπετε είναι εδώ μέσα αυτό το αυστηρά αυτό το ω γιατί αυτό το φυτικό είτε θα συνάπτει ήδη 10 08 αυτό εδώ τότε ω με αυτό θετικό και μετά ένα δύο ποιοι είναι οι δ μηδενός δηλαδή για Ελλάδα όποτε μπορώ όχι βεβήλωση Δ.Τ. οπότε θα το δεχτώ τ συμμετέχουν κάνουν τειρεσίας του 10ου εδώ είναι για τ με το μηδέν και τι μένει στο τέλος ε π.χ. κόμματα άρα λοιπόν αυτό το πρωτογενές ε είχε κομματάρχης έτσι 7ος εμπόρων 15 συνάντηση απλώς αυτό μπορώ να κάνω είναι να πιάσω αυτό το κομμάτι το ένα δύο 2π έφαγα υπάρχει εδώ να πάρετε αυτό το επιθετικό και γνώρισε μια καινούργια να οπότε γνωρίζω μια καινούργια συνάντηση Πούντιλα έως τζέι αλλά και είναι ένα ένα 2π από μείον άπειρον αιτήσεις συναδέλφων κάνω πράγματος του ε ω βίωνε ένα κάτι εξαιρετικό σημείο διότι έχουμε τα φετίχ δεν ω και θηλέων ζει πρέπει έτσι οπότε τελικά αυτόν εδώ γράφεται Σήφη τσι τάο έχει όχι διότι θα επειδή δεν αλλά τι μας λέει αυτό ανάπηρο να πληρωθεί μας είναι πάρα πολλοί αυτοί σημαντική σχέση εξαιρετικές σημασία ότι ήλεγχε τη μετατόπιση χ ακόμα και οι λογισμοί τα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το αλιευτικό πεδίο λογισμικά αλλά εξαρτάται και από όλες τις άλλες χρονικές στιγμές γιατί εδώ πέρα είναι ολοκληρωμένα τ μιλούν τ ου ολόκληρο λόχο προσώπου αλλά και όλους τους χρόνους μεταξύ οργανωμένη πάρα πολύ πρόσφατη σχέση ότι επειδή υπάρχει αυτή απηχεί έτσι μεταξύ της ΔΕΗ και του ε αλλά για κάθε ω που είναι διαφορετικό το για κάθε μέρα με αυτό το ποσό των 500 με στην απλή αυτή η σχέση που λέει ότι έχει μετατοπιστεί βρέθηκε πεδίο δεν έχουμε να διαπράττουν απιστία εσύ δεν ήσουν μια συνήθης θεραπεία ε αλλά περνάμε σε ένα ολοκληρωμένο που να λαμβάνει υπόψη το ηλεκτρικό πεδίο όλες τις τραγικές στιγμές το γράμμα αυτό αυτό και απαγορεύει εντελώς λεπτομέρεια εδώ αυτό το τα οποία απομειώνει απειλές εναντίον όταν το κάνουν είναι θετικό έρευνα προμελέτης λέει η αθλιότητα προγενέστερες φιλικές τιμές οπότε υπολογίζεται και μισθολογικό έχει βρεθεί περίπου 57 αλλά αν βάλεις το τάο αρνητικό είναι μεταγενέστερες χρονικές στιγμές επειδή λοιπόν υπάρχει ποιότητα που λέει δεν έχει σημασία δε μπορεί να έχει νόημα οι μεταγενέστερες νέστου ε εμείς τι κάνουμε το κάτω όριο Τόμας Μίλερ εδώ δεν ιδιώτη εντάξει εδώ μπαίνει ιδιότητα εντάξει κι αφού περίοδο ιδιότητα γίνεται κάτι ανάλογο και το εντάξει λιτότητα όχι μόνο θετικές τιμές οπότε σύννομη στον ενδιαφέρει αλλά γίνεται το εξής τώρα από αυτή εδώ τη σχέση μπορώ να γράψω τον αντίστοιχο μετασχηματισμό ο θα είναι αντιστρόφως μετασχηματισμός δηλαδή να γράψω το ε το ε ω μείωνε πόσο ανακατέψουμε να κάνει έναν θα μπει αν το ζητούν τ είναι αυτό εδώ το ε ρ ω μ ένα πραγματικά ομάδας μας μας διαγράφουν ένα δύο 2π χωρίς τίποτα μπροστά θα είναι ουσιαστικά τζέι επι ε μ π.χ. θα ι ω τα του ντε αλλά όταν ξεμένει από 0 έως αύριο το καθένα μόνο θετικές είναι αυτό μας δίνεται αυτή εδώ η σχέση είναι εξαιρετικής σημασίας η οποία έχει προέλθει από αυτή τη σχέση είναι το λεπτό σημείο αυτό το μηδέν το ξεκινά το 1991 αν εγώ ε ω το βράδυ λογικό των Γάλλων αυτή τη σχέση μέσα στο σύνταγμα με λέξεις ότι υπάρχει γενικά για εργατικά ω τι σχέση ε ω βιώνω μέγα ίσο με έξι τάχυτο ω ύστερα αυτό μου λέει θα προστίθεται μάλιστα στο σπίτι άμα θέλετε ότι ιδρύθηκε σταθερά είναι στον γαλλικό επίπεδο ένα αναλυτική συναντήσεις παντού στους παντού στο πάνελ ήταν η μητέρα εντάξει πάρα πολύ χρήσιμη μια μυθική έφαγαν παρακάτω άρα λοιπόν από αυτή την ιστορία μάθαμε δύο πράγματα πρώτον ότι λόγω της σχέση ποιότητας τότε με το ε δεν είναι απλή και εξαρτώνται από τη σχέση και να εξαρτώνται το ένα το άλλο την ίδια χρονική στιγμή περνά από μέσα μου και πρέπει να φερθούν και φήμες από τη σχέση ποιότητας βγάλαμε αυστηρότητα την έκφραση λόγω δημιουργικότερα που αυτή έκφρασή μου την ισχύ αυτή η ιδιότητα που είναι σαν συνέχεια της ι ότι ε είναι αναλυτική αν αυτός εδώ είναι αυτό το ενυδρείο θα είναι Images χάρη του μέγα σύμφωνα με το Real του μέγα έστω ότι δηλαδή το μέγα είναι δεν κάνει κακό εντάξει στο παν μίου για θετικά μαζί να ω έχουμε αυτοί οι λίθοι σταθερά είναι αναλυτική μεταξύ θα μου πείτε μας χρησιμεύει αυτή ιδιότητα ένα αυτήν ιδιωτών Μεσαρά πολύ για να πάρουμε μετά θεωρία με κατοίκους για να βγάλουμε σχέσεις γραμμένη χρόνια οι οποίες είναι από τις πιο όμορφες σχέσεις που παραδέχθηκε καταλάβουν επιχειρήματα αρχικά μαθηματικά επιχειρήματα αλλά το φυσικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό εντάξει άνθρωποι πέτρα να βεβαιώσουμε λίγο αργότερα να δούμε λοιπόν έχουμε κάθε απορία λοιπόν είναι οι γαλλικές τράπεζες έχουν εξαιρετικές δύο μάλιστα είναι λίγα και συναρτήσεις που είναι αναλυτικές και τις νάρκες να έχουνε μπορεί να έρθει παραγωγούς είναι με εξαιρετικές ευφάνταστες ανακαλεί διότι δεν το περίμενε και επειδή εγώ έβγαλα φωτιά ε είναι αναρχικοί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα θεώρημα που είναι πολύ γνωστό από τη τα μαθηματικά μόνιμοι κάτοικοι ανάλυση και είναι το εξής είναι το θεώρημα του 20 θάνατο 20 color τρεις ευθυνών αν έχω εγώ ένα συνάρτηση εργατική H τομέα 8 μέγα είναι κάτοικος και αναλυτική μια περιοχή εντάξει τότε σημαίνει τα εξής το ολόκληρο το περσινό Ω Ω είναι ένα τιμή της μεταβλητής φτηνότερα μέσα υπήρχε εναλλακτική είναι να γιατί όποια και σχέδιο ολοκληρωμένης ολοκληρωμένα του εφ ώ ώ δύο επιπλέον 100 εντάξει τι όταν έχουμε λοιπόν μέσα στην περιοχή εντάξει μέσα στην οποία αυτοί είναι μερικοί και το φτιάχνω μια κλειστή Καμίνης έχει ναι αν το δούμε δεν είναι μια οποιαδήποτε τιμή πέρασα και εγώ θέλω να απολογηθώ εφ ω μέσα σε κάποια εσωτερική μνήμη για να υπολογίσεις τι χρειάζεται να κάνω το ότι κάποιοι ολοκληρωμένο έξω από αυτόν του iPhone μεγάλη ένταση κάνοντας με αυτή τη φορά όλα αυτά αυτοί δηλαδή είναι όπου το μεγατόνων είναι μια μεταβλητή που τρέχει πάνω στο τελευταίο μίλι και τι σου λέει αυτό προκλήθηκε ι σε οποιοδήποτε σημείο σε μια εργατική δύναμη αντιπολίτευσης τελικώς αναλυτική αρκεί να χρησιμοποιεί πληροφορίες από Γιούνκερ ότι υπήρχε μεταξύ εγκρίθηκε νόμος θεωρεί το θεώρημα του 20 πουλί καταδικάσει κάποια ανάλυση και μου λέει αυτή την ιδιότητα για τις γαλλικές φρεγάτες ποτίσει αυτό όταν έχουμε αναλυτικές κάποιος να τις έχει εδώ πέρα για τη φυσική μας έχουμε ότι το ε είναι μαγική συνάρτηση ε 12 φίλε και σταθερά άρα λοιπόν εδώ άλλο από τη χθεσινή προηγούμενα διανομέα εγώ ξέρω οτι εδώ από πάνω είναι αναλυτική αυτής να τους έχω κι άλλα στοιχεία να αποδείξω εκτός από την απόδειξη 17 αυστηρά μαθηματική υπάρχει και ένα άλλο απλό επιχείρημα θυμόμαστε το όμορφο μοντέλο τη σελίδα μου ένα , ε ω κλειστό ένα όχι γι τέσσερις π μ ε τετράγωνο δία ευδιάθετος χρωστάει ξεσπάει και το είχαμε ω τετράγωνο μειώνουμε κατά παρόμοιο διότι γ με αυτή εδώ μια έκφραση έχει ρίζες 12 νάνσυ γυρίζει το γάλα με γυρίζει αυτός παρονομαστής μηδενίζεται για ω με αρνητικό image η από κατάφερνα διότι μου θα δείτε ότι η ΑΤΑ στο μηχανικό κομμάτι η αποκατα ανέρχονται εδώ από κάτω έχει ρίζες είναι έναντι 0 απειλής δεν αρκεί δηλαδή να έχει εκείνη το πάνω τίμησε στο πάνου κομματικό αντέδρασε θετικά μέγα Ματίνα οπότε εμείς για την περιοχή συμβουλεύει για να εφαρμόσει με τ' άρματα 20 περνάμε αυτή εδώ την πετύχει δηλαδή μια κατοικίδιο που πιάνει Κονταξάκη και πηγαίνει πολύ μακρυά από την επιτάχυνση τώρα έτσι είπαμε να γράψω το θεώρημα του όπως είχε γράψει το ε ω μείον ένα ίσον ένα βιβλίο μιλάει τέτοιο ολοκληρωμένο βάλλονται τα πάει το ίδιο ε ω μείωνε ποιοι εδώ θα έχουμε Κόμεϊ τον χμ ώ ένα ω και ώ ωραία όπου τώρα το μέγα τον μεσίτη στη περιφέρεια ασκεί βέτο του ημικυκλίου σου τώρα όμως ξέρουμε ότι ανά αυτοτελή δύο σ'αυτή την περιοχή πάει στο Πήλιο και γιατί να το πάμε στα η βουλευτική Σταθάκη ώ πάπυρο δεν είχε γνώμη αυτό γίνεται μηδέν οπότε γίνεται μονάδα έτσι το ε ώ δύο δεν γίνεται 1.0 αντρικά δεν χρειάζομαι εγώ αυτό το κομμάτι και βγάζει το μάτι πάνω στο πραγματικό AXA οπότε 12 πάνε από μίσος απειλούν κυρίως να δίνουν πάνω των πραγματικών αξιών τώρα όμως εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο όταν το μέγα γεύματα μεγατόνων γιατί εμείς δεν πάμε να ψάχνω κι εγώ θέλω να βρω τώρα πάνω από ένα ευρώ την τιμή στόχο των ω να βρω πως εγκρίθηκε σταθερά και πραγματικό εντάξει που χάνεται από το μαμά ω είναι πάνω στον άξονα οι έγκυες οι ανάπηροι να περπατάς με γι' αυτό εδώ δεν είχε οπότε αν εγώ θελω να κάνω σωστά αυτή την ολοκλήρωση θα πρέπει να την κάνω έτσι να φτιάξω εδώ έναν νικητή που αποφοιτώντας σημείου να συνεχίσω έτσι μεταξύ στο από τεχνικής άποψης έγραφε τα εξής για να υπολογίσω το ένα 202 ω το γράφω την λένε ω κόβει από κοντά για να μην κάνετε έτσι λένε ότι εγώ το μέγα τόνος μείον ω ώ εντάξει το προσεγγίζω από ένα πραγματική τιμή σιγά την σιγή Ι.Χ.Ε. ενώ ένα μικρό ε που με αναγκάζει να βγώ ελάχιστα μπροστά από αυτό το σημείο που θα γίνει για μηδενισμό οπότε θα έχουμε ω μειώνει διότι Π.Ε. και πρόσφυγες με λάθος τρόπο έτσι πήγα επίπεδα μεγατόνων μ.μ. μέχρι τώρα φορμαλιστική αδυνατεί αυτό το οποίο θα περνάγαμε αυτό διαθέτει 60 για να το κάνω πρακτικά την τον υπολογισμό για 1012 ένα εδώ δυνατό αυτό είναι κλισέ αλλά είναι ένα πρωτάθλημα μέσα στην μεταξύ η πρωτεύουσα τείνει όταν έχω ένα ολοκληρωμένο βγήκε η επίθεση χαρακτηρίζεται αποφεύγω εκείνο το σημείο με κάποιο τρόπο και υπολογιζόταν προηγουμένως η ένταξη τώρα το άλλο κομμάτι που είναι αυτοί οι οποίοι είχαν επιβεβαιώσει ανάρτηση η δημοκρατική αριστερά να θυμηθείτε διαφωνώ κάθετα ανάμεσα σε τόσο σύντομο χρόνου να λυθούν όλα τα άλλα εσύ φοράς αυτό το κομμάτι από αυτό το 1000 ημικύκλιο είναι πια μια στάση δεν οπότε 7ο στη θέση αυτών των πληρωμάτων τους έχω αυτή την κυρία τίμη και θα έχω και μια συνεισφορά αποτελεί συνάρτηση αλλά επειδή όπως πχ η ολοκλήρωση πάλι ανάποδα από το οποίοι πάει στο 0 θα εμφανιστεί και καμένα μυών και θα είναι σαν να είχαν δει αυτό το μείον αυτό εδώ και να πάει από ότι έχουμε δύο φορές αυτό το οπότε αυτά τα μαθηματικά που θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες καταλήγουν στο εξής ε ω μειωμένα θα είναι ένα διαφυγής φ.α. εντάξει έχει την ίδια τιμή αυτοτελών γύρω μας που θα ω μυών πόνους μυών ένα 200 τ.μ. νούμερο και ώ πέταξε μέτρια δεν είχαμε την ίδια ώρα βέβαια γνωστό και και όποτε είχαμε ανέλυσε το πρόγραμμα όχι 10 αλλά πλοίο αλλά τελικά δεκαετιών ταχύτερα τη δεύτερη ώρα οπότε από τώρα μπορούμε να πάρουμε το πραγματικό και το φανταστικό μέρος κατέγραψε ως εξής έχουμε πραγματικό ε ω μείωνε στη Βοιωτία ετοιμάζει νέα ε ω ίσως απογραφής είναι η Αυγή online η κηδεία του πρωτεύουσα τιμή εδώ θα έχουμε πραγματικό όλες τις γνώμες μειώνεται στην αρχή φανταστικό ε ω εδώ θα έχουμε μεγατόνων μειώνουμε επειδή ώ βγάζουν ουσιαστικά δύο σχέσεις ενώ τίμια σχέση βραδύτητα το πραγματικό εδώ υπάρχει γιοκ Toyota με αυτό το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί οπότε έχουμε το εξής τρεις ζεσταίνουμε μείον ένα θα είναι κα μ του γιατί διατίμηση πιάνου του φανταστικού ε ω ώ ώ δύο μέγα επίτευγμα ή και το ρημάδι το ε ω μείον ένα αυτή η άτιμη του πραγματικού γιατί εδώ πέρα το στόμιο όπως είχε έχω 12 ευρώ έχοντας στον παρονομαστή για να πάει στην Εθνική χάθηκε ένα μείον λοιπόν το πραγματικό ε ώ μείον ένα ώ μ ένα μέγα επίτευγμα ή αυτές σχέσεις γραμμένο κανόνες χρόνια απίστευτης φυσικής ομορφιάς γιατί Κιμούλη ανοξείδωτα φανταστικό μέρος μαύρου πραγματικά αξίζετε πραγματικά μπράβο φανταστικό δε χρειάζεται να κάνω άμα κάνω πειράματα απορρόφησης που βρίσκονται κοντά στο μέρος με αφέθηκε μπορώ να βρω και το πραγματικό μέρες να παρουσιάσει διάφορα οι αν αποκαλυφθεί η διάσπαση το πραγματικό μέλος με αυτά τα ολοκληρωμένα μπορώ να υπολογίσω το φανταστικό μέρος που οδηγεί ουσιαστικά την απορρόφηση μεταξύ οπότε αυτή είναι η δική μας διάθεση σχέσεις ότι γνωρίζοντας ένα πληροφορία γιατί έχει σταθερά είδε το πραγματικό και το φανταστικό μέρος μπόρα πρώτη πληροφορία και να πως είχε αναφερθεί ευθέως με μηχανική ανάλυση αυτό το εκπληκτικής ομορφιάς στο άρμα του 20 και χρησιμοποιώντας ό τι πληροφορία ότι δέχθηκε σταθερά στην Αμερική εδώ πάνω και αυτό βγαίνει από καθαρά από τη σχέση ποιότητας ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται λυκοπενίου υπάρχει σε ιδιώτες και από κει αυστηρά να αποδείξω στον πάνω για θετικά φανταστικά ω δέχθηκε σταθερά είναι μαζική κάνουμε 8 λεπτά διάλειμμα μια πάνω στο θέμα και τέλος με 12 ώρες εντάξει απορία έχουμε 17 αυτό είναι αυτό όταν λες κύριε θυμίζει έντονα αυτό κάνει προσπάθεια μέχρι λίγο πριν και λίγο μετά κάποιοι ειδικοί δεν δίνει και ότι θα χρειαστεί κάτοικοι μετά δεν μπορεί να αφήσει κενό ένα συγγραφέας ο κόσμος γύρω μας χάνεται δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αλλά το ποια φάρμακα αυτό που βγάζει μια έκφραση είναι πρακτικά αυτό τώρα αύριο πολύ έχει πολλά πράγματα μιλάμε για ανάλυση έναρξη θέλει να επαναληφθεί η τώρα θα φεύγουν με τους ματ οδηγός στη συνταγματική θα έχουμε ουσιαστικά ν και κοιλότητες τον ουσιαστικά θα ασχοληθούμε με κεντρικός κύματα οδηγός μπορούμε να σκεφθούμε ένα κύλινδρο ωφέλεια αθηναϊκή εφ ζην καταγγέλλει το κύμα ίδια τομή τώρα που έχει αυτός κύριος δεν υποχρεωτικών είναι κύκλος μπορεί να είναι μια ατυχία διατομή είναι κάπως έτσι για παράδειγμα και αυτό σκεφθείτε το εδώ πέρα λοιπόν θα είναι ο μέσα συνελή κι εδώ θα είναι το αμάξι μας ψυχή οπότε μπορεί να πούμε ότι το 1000 βγαίνει κάπως έτσι κι εδώ πέρα είναι διάθεση μέσα στην οποία οδηγείται και λοιπόν για να μελετήσουμε το βάδισμα τοπικούς θεωρώντας ότι έχουμε 1000 αυτή η Διεύθυνση προφανώς χρειαζόμαστε έξω Μαξίμου για να ξαναγράψουμε εκτός μάχης λόγω της γραμμής δηλαδή έχουμε Σαχίνης νομού εδώ πέρα χωρίς όρους πηγή εντάξει οπότε αυτό το ρίσκο με τον Μπεργκ έχουμε για το β ίση με το μηδέν έχουμε τον νόμο πρόσφατα Daily τολμηρές και έχουμε και τον νόμο Μαξιμίλιαν μπλε Βενιζέλος δεν έχει πολλές πηγές οπότε κρατάμε μόνο φέρεται επιλέχθηκε μετατόπιση τώρα απαντώ ψυχολογικής εξάρτησης θεωρούμε ότι έχουμε απλά μερικά γεύματα δηλαδή θέλουμε και το β και ε ναι αυτή εδώ στιχουργική σας οπότε παραγωγής ως προς διδαχή μου κατέβασα κάτω για το μέγα και ετσιθελικά εδώ έχουμε το εξής προ των ευθυνών της κατεβαίνει κάτω μείον για το μέγα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη βάση του διότι ω αδειάσει TV ενώ εδώ ο νομός μας έλαβε αφού φαινόταν αγώνες το β και το ε αυτό θα εργαστεί δίπλα διαμηνύει αυτό γράψει ε επί της ΡΑΕ επιδοτεί το πεδίο μετώπου θα κατέβει κάτω το οποίο θα μιλά στο στόμιο οπότε έχουμε την εξής μορφή ένταξης μείον δύο μ ε εκεί το μέγα Classic εντάξει τι ε αυτές θυσίες έχουμε θεωρώντας ότι τ ε μηχανικά από άποψη λογικής εξαρχής έχουμε φθηνότερα μάλιστα μπορούμε να γράψουμε κάπως τα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία και μπορούμε να πούμε το εξής αγαθό υπό το ηλεκτρικό πεδίο ζει κομμάτι συναισθηματικής ε διαρροές του είχε κομμάτι σε και από άποψη τώρα ζει θα είναι συνειδητά ι διαβάζει Λασίθι βρέμη πραγματοποίησαν εφόδους μαριέττα Καραπαπάς κάποιες φορές συνέβη και να βάζουμε στα μείον για το μέγα τ είχε δίκιο καθώς μιλάμε και έτσι ένταξής μας Ευαγόρα γραμμή την παράδοση δύο οπότε όταν χειριζόμαστε έτσι πάντως πέρα μείον δύο κομμένα αυτό που είπαμε εδώ έχει και ανάλογη έκθεση για το β αυτό τώρα τι μου λέει ότι το ηλεκτρικό πεδίο μπορώ να γράψω με άφθονο να εξαιρεθεί μόνο το χ και ψ στις δύο κάθε κατεύθυνσης αλλά από άποψη οδεύοντας κύματος έχει μια τέτοια τύχη με τον Υμηττό με τη μορφή και για το ε γενικά και για τον β βαθμό λέξεων αλλά για πράγματα δείτε το βίντεο εδώ έχουμε δει θα είχε πάψει μαζί θετικό το ε λέμε γενικά ότι θα είναι ε καφέδων τσι ε ζει Χίλαρι λένε ότι αυτό από άποψη γυαλίσματος τσάι ένα διάλυμα που θα είναι κάθετο τη διεύθυνση ζ που θα έχει μέσα άλλοτε Ε.Β.Ε.Π. και από υπαλλήλους της διεύθυνσης και το ίδιο μπορούμε να πούμε φιλέτο τελεσθεί εδώ αναφέρει η θα υπάρχει ένα κάθετη συνιστώσα που θα έχουμε το μερίδιο ως πρόσχημα επίσημα άδειασε μερικοί υποψίες σε μοναδιαίο σε αφήνει συνήθως εδώ μερικές πρόσθετα που είναι στη διάθεση διατάσεις του κύματος εντάξει με αυτή εδώ τη λογική εάν πάμε να γράψουμε τη σημαντική εξίσωση θα πάρει την εξής μορφή αντιγράψω ή απλά η κυματική εξίσωση εταιρικά εργασία Γι' μείον να πιάσει την δεύτερη παραγωγή πείθεται ρυθμικό είτε του μαγνητικού πεδίο εντάξει εδώ πέρα στη φόρμα ανάμεσα στη θαλάμη Π.Ε. εντάξει εδώ τώρα αυτό βλέπουμε ότι αιτηθεί το πόρτο γράψε Travel έτσι μαζί που καθημερινά παρά ως ανάπλαση γιάννη θα είναι ηθικά αυτό εσωτερικό γινόμενο με αυτό στο Patras events θα κάθεται φύτευση μεταφράζει δεν παντρεύονται αυτό αυτομάτως κάτοικοι αυτών αυτό αλλά πάντως 0 ακαμψίες στην Αίγινα με οπότε όταν άνδρες C C δεύτερη παρανόμως σχολιάζει οπότε εδώ θα έχω δεύτεροι παραδόξως ζητάμε δεύτερη παραδοχή ότι τάχα μου τάχα μου κατεβάζει κάτω στο συζήτηση Γιώτα κ στο μέγαρο μαξίμου κατά βάση εναντίον κάθε πέτρα μεταξύ έδωσε γνώμη είναι σε και ω που έχει αυτό είναι έτσι συγνώμη και μετά με την παραγωγή σε δεν μείωσε στα κοινά της παραγωγής δύο φορές τον χρόνο θα μου κατέβει λόγω των μυών για το μέγα θα κατέβει το ένα μέτρα οπότε η κυματική εξίσωση γράφει το εξής δεύτερη παραγωγή εκφράζεται βγάζει το χειμώνα μέσα στο ενυδρειο σου γράφω και μερικές 1000 σε ω τετράγωνο τετράγωνο μ ε μείον κ Πετραλώνων γιατί αυτό έχει κατέβει από αυτό το CDU κ στο τετράγωνο αξία επί Α.Ε. κρίσεων για κάθε ένα ακούσεις κακιά του ε μεταξύ ίσων μετά πήρε αυτήν κυματική εξίσωση που έχουμε εμείς εδώ Παξοί και αφού υπέγραψαν εκεί καθεστώς τέτοια και ισχύει το ίδιο και για το β πορτογάλων αυτό σχηματίσει ίσως έχουμε και γιαυτό ε και για ενότητα μεταξύ κόβονται περιγράφοντας λοιπόν κύματα οδηγούς και οχήματα που έχουν μέσα σε χειροκροτήματα λίγο με αυτό το θετικό η κυματική εξίσωση φέρνει αυτή τη μορφή μάμε τώρα να δούμε τι άλλες εξίσωσης μπορούμε να φτιάξουμε από έξω στο μαξίμου να έτσι και αυτές θα χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε να κάνουμε τη μελέτη μας σκοταδιού λοιπόν έχουμε εδώ ας επιχειρούμε αυτή η εξίσωση τι είπαμε ότι το ε έχει ένα κομμάτι που είναι πράγματι ένα κομμάτι που είναι παράλληλο προστάζει το ζαμπέτα το ίδιο πράγμα αυτό δηλαδή που να το γράψουμε και όχι αναντίρρητα ζει πού είναι αυτό το χειμώνα δύο επί μερικές πρώτη πάνα να κάνω πράξη να δούμε αυτό που θα μας οδηγήσει λοιπόν έχουμε στη θέση του ανατόλι τα βάζω αν δεν τα ΤΕΙ ετσι δεν δίνει να επιλύει εξωτερικός εξωτερικό ε τη ε δη εντάξει τώρα για τα ε και ε λοιπόν αυτό το εξής ε ζιλ από άποψη συνιστώσας μπορώ να γράψω και σέξι σαν διανύσει είναι ν τρεις εσωτερικό ένταξη των εγγεγραμμένων του τρεις είναι οι Ιπποκράτειο διαγνωστικο σάζι εδώ μοναδιαία μας βλέπουμε οι ένα ακολουθούμε τις βρίσκονται 200 ιδίων και δωρήτρια πράξη επί ποινή ν ενώ το κάθετο θα η εταιρεία εξωτερικό σκληρό όλα στο εξωτερικό τρεις εντάξει με αυτό τον τρόπο από το συνολικό κοίτασμα έψιλον απομονωμένα μόνο τονίζει κομμάτι και υπογράφει με τη σωστή του πλευρά με τη μορφή της παράγκας τονίζει με αυτό τον τρόπο απομονωμένο το τεράστιο κομμάτι το κάθε κόμμα εντάξει λοιπόν εδώ πράξεις και έχουμε όλες δυνατός συνδυασμός επί τη ισχύουν θέλετε κι βίαιη όχι εδώ πέρα διατρέχουμε τραβάμε το ζει επειδή το 1000 τη φήμη ποιοτικό με πολύ κέφι εισόδου αυτό ελαφρύ όπως γράφει αυτό το κόμμα διότι ἔχομε διωχθεί επειδή χρειάζεται μεταξύ λοιπόν υπάρχει κάποιο που θέτει άμεσα κάποιες ώρες βλέπετε κρίστοφερ πλάμερ 4ος εντάξει παράγεται στο ζει παρά το ότι αποδεχτεί το ηνωμένο σίγουρα χαθηκαν 0 ενώ εδώ π παράλληλο Travel στάνες αλλά είναι τυχαίο τραντάζεται ένα πτυχίο τρανά Star εντάξει οπότε εδώ δεν μπορούσα πριν πεις ότι ότι αυτό μηδενίζεται για να προχωρήσουμε τα άτομα γίνεται θα κάνουμε το εξής κρατάμε λοιπόν αυτή τη σχέση που λέμε σχέση αστεράκι είπαμε να κάνουμε υπολογισμούς εντάξει πως κάνουν πολλούς πέραν απάντησε με τη χορήγηση ας πούμε ότι αυτός είναι ωραίος ένα στον έφτιαξε το χωρίς να κοιτάξετε προσεκτικά βρείτε κάνα λάθος και ένα δύο τρεις μερικοί ασπασία μεριδίων αγοράς και 0 γιατί αυτό δεν ήταν το μόνο καιρό πάντα λίγη έτσι η τι παρατηρούμε πάω στον ΟΗΕ το ΙΕΝΕ αυτά τα δύο βλέπετε 0 0 στο ίδιο στάδιο 0 μόνο οι τρεις υπάρχει οπότε είναι κάτι τρεις άρα αυτός εδώ πρώτος ώρες μου δίνει κάτι επί τρεις χρόνια στην πάμε στο δεύτερο τώρα δεύτερος όρος που είναι αυτός εδώ πάλι δε γνώριζα έγραψε ως καναλιών προσεκτικής πάρα πολύ μ' ένα λάθος και θα μου δώσει έχουμε EASY τώρα αυτό είναι το όχημά σας νωρίς νόμοι μέρη κυρίως προς τη μερίδιο στρέψει 0 έδινε το άναβε τα τραβεστί κική χωρίζει 00 δωρίζει για να μπει κάποιος τώρα τι γίνεται πάμε στο ιερό υπάρχει συνιστώσα ήταν και είναι ένα εφήμερη και ως προς ψή επιζητά βαθέως ζητά και μετά στο ίδιο υπάρχει ναι υπάρχει ανθέλληνα μειωνόταν γιατί πρώτα στο μειώνεται ν δύο την μερική άσπρο σχοινί όλο αυτό απαιτεί ζητά εντάξει οπότε το κέρμα δύο επί αυτών των διεθνών αυτό ορθώνονται Γι' αυτό και αυτό το τελευταίο το τρεις πάνος καμμένος δήλωσε V10 θες μου το λέτε αμέσως δυνάμεις έχεις καθώς πληροφορίες λοιπόν έχουμε ΓΔ του ζ 00 μερίδιο πρόσθετα τα πράγματα ηχεί κέρδισε μοίρα ίσως βλέπετε το τρεις δίνει τίποτα όπως και οι 53 δεν λένε τίποτα γιατί δεν μένει πια εδώ έχει όμως το ΥΕΝ που θα μου δώσει μείον από την πρόεδρο εδώ τώρα μάθαμε την παράγοντα το μερικές πρώτη δύο αρθρογράφοι μερικοί όπως προκύπτει μέσα από μείον ένα επιζεί σε εντάξει αυτό μας δίνει το λένε λοιπόν εδώ το ίδιο είναι το πρώτο event άνεμοι θα θέσει σε ισχύ οι δύο παιδιά ε φ εντάξει όποτε τη βλέπει με ότι εδώ το δεύτερο το δεύτερο μαζί κάτι που είναι άντρες γιατί αυτά δεν ήταν έτσι μέχρι και το τρίτο μαζί κάτι που μετρά δεν ενώ το πρώτο μαζί κατοικούντες στο ν 3000 πως προχωράνε προς ξεχωρίζουμε χώρους που είναι παράλληλα στο τρεις ώρες που μετρά πώς το κάνει αυτό έχουμε λαμπερά τα εξής αυτό γράφει διότι έχομε να αδειάσει β τραβεστί Αξιού β ζιλί επιστήμονα δεν είναι οπότε και θα κάνουμε σ'αυτή εδώ την εξίσωση έχει ένα πράγματα με την πολλαπλασιάσει εσωτερικό γινόμενο με το ν τρεις εάν σε δύο λέξεις κάνω εσωτερικό γινόμενο με το i3 αυτό ζωσμένοι αυτός όρος εδώ περα έχει μέσα πρεσβεύει κάθετος βρε μηδενίζεται ο άρρωστος δεν μηδενίζεται από αυτό εδώ το βήμα την μετέβη κατάσβεσης με το κάθετο δηλαδή με το απλό οι τρεις μας κάνετε και περισσεύουν αυτό άρα βγάζουν την πρώτη μάθησης δηλαδή εδώ πέρα δυνατότητα αθεράπευτα βαθαίνει πρώτη εξίσωση που είναι οι εξής ότι πρωτιές λοιπόν είναι εξόδου τράνταξε το πρώτο με ποιοι transfer επί τρεις ήσαν μεγέθη με βιασύνη επειδή η ζητεί ένα αυτή η προκήρυξη της και πάμε να δούμε τι έφταιξε μεταβάλλουν πιάνει εφεξής να βγάλουμε τώρα εμείς πολλαπλασίασαν εσωτερικά με το Ν3 τώρα μας βολεύει να παρουσιάσει να πολλαπλασιάσουμε εξωτερικά μεγαλύτερη ένταξη εάν πολλαπλασιάσουμε εξωτερικά με το ν τρεις για να δούμε τι θα πάρουμε λοιπόν παραπέτασμα εξωτερικά με το τρεις από 2000000 οπότε θα έχουμε σ'αυτό το πού είναι οι τρεις ανθρωπιάς εξωτερικά μηδενίζεται αυτό εδώ μηδενίζουν και πρέπει να κάνει τον κόσμο να απολαύσει άσε με το η εταιρεία από τα εκατομμύρια δεν είναι από το μέγα βάρος θα δούμε το i3 και θαύματα εξής οι τρεις επι ε πως είμαστε ύδρευση δεν είναι διαδοχικά τρεις πάμε 1.3 31 πάντα άρα λοιπόν μας κάνει ίδιο αλλά αυτό στην πόλη μας και ήδη το μερικοί ως προς ψή εντάξει εδώ τώρα έχουμε ήδη τρεις εξωτερικά με το ίδιο τώρα έχει σειρά η ανάποδα παρανομιών μείωση συνέβη λοιπόν η Ε.Ε. να εφήμερη και ως προς κάνουν τραύματος του ζητεί άρα αυτό είναι βλέπετε αυτό βέβαια δεν είναι τότε βάζετε το ανάβετε τραβεστί είναι να βρεις θα τη φετινή ζει που πάτησε ποτέ αυτό το κομμάτι μας κάνει αυτό λοιπόν ως δεύτερος όρος ανθρωπιάς εξωτερικά με κριτήρια που κάνει αυτό το τέρας ο τρίτος όρος εξωτερικά πάλι με το i3 έρχεται αποδοχή τρεις εξωτερικά βλέπετε τα διαδοχικά ένα τρεις πάρθηκαν Ε2 και θα έχει μερικοί ως προς τα κάτω πράγματος τουναντίον ε δύο επι ε ψ εδώ θα είναι τρεις δύο άρα θα γίνει Παρμενίων 2000 μιλίων ε ένα στοιχείο και βάζοντας το μυαλό μου αυτό βλέπω ότι είναι το οτι οι τράπεζες με μείον άρα είναι μείον η transfer ως προς ζητά άρα λοιπόν όλος αυτός κάνει μειώνει τις τσάντες τους ζητάω τρίτος όρος δεύτερο μας κάνει αυτό εδώ και εδώ πέρα και θα έχουμε θα έχουμε ήδη τρεις εξωτερικό με δίδακτρα βέρες μεταξύ αυτών μηδενίζεται με αυτός όρος ενώνοντας μηδενίζεται γιατί είναι εδώ ένα λάθος αρκετά σημαντικό κεφάλαιο έχει μεγαλώσει στο ζύγι τότε το ίδιο αν και καθόλου βάζει εντάξει το ήδη εκδώσει το ίδιο πράγμα σύμφωνα οπότε το βγάλανε μαμά μια πάρα πολύ χρήσιμη σχέση , 16 δισ από το εξαιρετικό γίναμε λοιπόν αυτή τη σχέση μάζευε έτσι θα κρατήσω εγώ στο ένα σκέλος αυτό το άλογο από το ΠΑΣΟΚ από τις θύελλες και θα γυρίσει και θα σου αυτό συν αυτόν τον όρο ήσαν φτερό για το γραφείο μηχανογράφησης τα λέω μερικοί το όλοι αυτοί οι άνδρες ως πρέσβειρα τσι ρ ω έτσι επική τρεις εξωτερικό β transfer δεν είμαι ειδήσεων με το δ τράπεζες το ζητά εντάξει εξαιρετική έτσι εξέτασαν τη σχέση αυτή ενώ τώρα με παρόμοιο τρόπο μπορώ να βρω σχέσεις από αυτή εδώ τη εξίσωση χειροποίητες είχε στενή σχέση ίδια μεθοδολογία τζογαδόρων κάνουμε παρεό μόνο που στη θέση θα διαφοροποιηθούν το ρόλο του ε και του β και θα σκάσουν μύτη κάποια μείον οπότε πάμε τις γράψω κατευθείαν κοινού μπήκαν με τις σωστές γράφονται έτσι transfer του β έτσι εσωτερικό με τρεις ζώα με μείον δύο μέγα μ ε βιάσει Π.Ε. ζει εντάξει το ρόλο του ε μετωπικά στο κέντρο του Β επέστρεψε γιατί εκεί υπάρχει και ένα ακόμη επίσκεψη οπότε ένα σχέση αυτή μια άλλη σχέση είναι πιο δύσκολη αυτή εδώ θα μοιάζει αυτή χάσαμε την περηφάνια για την μερικοί Β τώρα αυτόν τον διακριτό ρόλο του εδώ θα έχω μείον δύο ω ΜΜΕ βιασύνη ποιήτρια έφυγε κλήσεων με τραβεστί του β ζ εντάξει αυτό ήταν ασθενή Αλέξης μεταξύ έχουμε πέσει έξω θα κάνουμε έχουμε αναπτύξει άλλες δύο φοβερά αυτή εδώ αντί να σπαταλάμε εντάξει δεν γίνονται πράξη όπως λέγεται το γράφουμε transfer τρεις τέτοιοι παράγοντες φύλο διεκδικήσαμε τα μηδενικά προσέξτε αυτό αυτό κι αυτό κι αυτό γιατί αυτά είναι κάθετα οπότε θα έχουμε αναφέρεστε ηθική αυτές και ζει τη δε εντάξει ίσο με το 0 και μπορούμε να γράψουμε άλλες δύο εξισώσεις Johnson χρώμα κοκ αυτές διαθλαστικές Κούλε αναδεικνύει transfer τη ίσο με ένα έγραψε μερικές ζητούσα πολλά μέρη κυρίως project του ζει νάνσυ και τώρα αν δε σε δω Β τ Αλέξης ισοτιμιών μερίδιο Φρουζή κοιτάζει άφεση από έξω μας λοιπόν έχω αναφερθεί σε έξι άξονες έχω καταλάβει δηλαδή ότι για τα κύματα που διαδίδονται μέσα στο χρηματοδοτικό εντάξει ίσως μα κι αν έχω παιδιά πραγματικά αιτήματα κατέβασαν το ζητά οι έξω μας στον μου είναι αυτές εδώ τις δέχθηκε άδικα πώς το κάνουμε αυτό καθαρά εκτός μάχης θεωρώντας απλή με τον δημοσθένη πέταξε λοιπόν ότι γεύματα μπορεί να διαδίδονται μέσα αυτό κοιμάται λίγο προφανώς μπορούν να διατείνονται όσο πολύ πλάκα κύματα θέλουν απλώς θα πρέπει να ακολουθεί κάθε έξοδος εντάξει γενικά άμεσα βήματα δω θα μπορούν να να έχουμε υγιή πολύπλοκα σχήματα αρκεί εδώ να ακολουθούν αυτές εδώ τις εξίσωσης όμως μπορούμε να μιλήσουμε για μια κατηγορία από κύματα εντάξει πιο συγκεκριμένα με πολλαπλά επιχειρήματα λοιπόν βασικά έχουμε χωρίσει το πεδίο και τα δύο παιδιά και το Λευτέρη μαχητικό πραντές και σε παράλληλο προς την διεύθυνση διατάσσουν θύματα οδηγό ζ είναι πανέμορφη διατροφή διαδοχής ή αφορά κάθε της γ οχημάτων 29.2007 όταν λοιπόν ένα είδος κύματος μπορεί να διαδίδεται είναι να έχουμε μέσα Meet the ζητά συνιστώσα και για τον ηθικό και λαμπερή εντάξει αυτά τα κύματα με 0 ύλη έχει μηδέν αφού ούτε την υγεία κάτι λάθος λεκτικής μαγνητικού σημαίνει όταν καθώς συμβολισμό ότι το κάθε τελευταίο τηλεγράφημα ειδικό είναι μηδέν και κάθετο στη διεύθυνση διάδοσης και αστυνομικοί το Παρανέστι 2000 0 αποδέχομαι μόνο κάθε ελεύθερο το πεδίο αυτό τετραήμερο στελέχη σήμανε και Αναδιώτη το ε δηλαδή το β ζ είναι 0 εντάξει γιατί είναι πάρα πολλά σημαντικά Pepsi ΒΒΒ για τη βάφτιση exe exe που φτιάξαμε μας λένε αν εξαιρέσεις η ε ζ εδώ ε ζ έγραψε ζητά ε ζ και τ β ζ ΒΒΒ διαβιβάζει τα βλέπετε είναι όλα στο πόδι μέρος μπορεί να βρει στο τραπέζι οπότε άλλαξε ρότα Ζιπέ διεθνή στοχεύει αυτή έχει τόσες μπορώ να τις βρω μεταξύ γιαυτό και ξεχωρίζουμε τα χρήματα αυτή τη μορφή ΗΠΑ η πιο απλή μορφή που μπορώ να έχω είναι αυτά τονίζονται μαμά μηδενίζονται όλα μαζί τα ένα διαπραγματευτής θα έχουμε το ροκ κλέψουν Ράντερς είναι 0 αλλά και τον διευθυντή του ε πάντως είναι καθοδηγούν λέει είναι το κάθε παιδί όταν και κοντινή και το ρόδι είναι κοντά μου δεν είναι συμπεριφορά σε αυτό το πεδίο και σχεδιάστηκε εξαρχής έξωσης δείτε την τελετή ο ρεμπέτης κάθε και απάτη και στην κυματική εξίσωση εδώ πέρα που την έχει αγγίξει σώσει έχω αυτό το οποίο βράζει κι αν μπορώ και των δύο είναι μηδέν και πράσινη έμεινε όποτε αυτός ούτε αυτό το Ταμείο δεν υπάρχει μόνο ένα κ μόνο κακό μπορεί να υποστηριχθεί η οπότε η διαπλοκή μετά μπορούμε ευκολότερα που πραγματικά δεν μπορούν να διατεθούν σε χρόνια εγώ σε απλό αγωγό και σκέφτεται γιατί αυτό πρέπει να πάμε σε εξαιρετικές συνθήκες έχουμε αυτούς περιορισμούς συμπεριφέρεται σαν Διαβάστε τα μέσα στην ημέρα θετική συμπεριφορά σανίδια διάθεση τοπικό πρόβλημα για να έχω πραγματικά διατάσσει τη μέσα σε κύματα οδηγός θα πρέπει να έρθω 2001 τότε ένα εσωτερικό ένταση αργότερα μην επιτεθούμε αυτό σας μπέρδεψα βλέπει άμεσα λοιπόν ότι ένα λοιπόν περίπτωση διότι είναι κάτι από τη συνέχεια έχουμε άλλες δύο μέτρα έχουμε ταξιμάτων θα στείλει συνταγή ήταν στελέχη της μεγάλες λέτε οτι μόνο κάθε λεπτομέρεια υπάρχει άρα του ε ζητάνε είναι 0 άρα λοιπόν για να μας καθοδηγεί με δύο δυνατότητες άνδρες Electric που σημαίνει κάθε τα ηλεκτρικά μα για να έχω κάθε τελευταία θα πρέπει όλη η να είναι 0 παντού παρ να αυτό ελάχιστες όταν όμως έχω φτάνει βάση πρέπει να σκεφτώ και κάποιες κοινωνικές συνθήκες οι μπορεί να έχουν atlantis μα έτσι που σημαίνει ότι το β τώρα ζητά να πατούν δεν μόνο κάρτες έχει μαγνητικό παντού ιδιαίτερα δε πρέπει να σκεφτώ συνεχίζεται και το άλλο με τη βοήθεια και αυτά που είχε καταλάβει σαν και μένα μου ποιοι πόσα έβγαλες μερικές δικές γιατί ένα τέτοιο σχήμα εκτός και ανάλογες κύματα πρακτικά απορροφώνται έτσι άνισο θέσεις τρεις περιπτώσεις η τη και πλέον οποιοδήποτε άλλο κλίμακα βεβαίως αυτό όποτε αυτή τεχνολογία της λέει είναι σαν να βρίσκει στους κάδους τρόπο ταλαντώσεις στο σχηματισμό παρωχημένα σχήματα λίγο και μετά εσύ Καλλικρατικούς δήμους και όχι οποιοδήποτε κύμα μέσα μοντέλα με τη βοήθεια των των κυμάτων μεταξύ ποιος θα μου πει τώρα συνεργάζεται και προσβάλλουν ποιες εισηγμένες εταιρείες είναι σε λίγες ημέρες θα έχω παλτό με καλή εντάξει στην παλιά μέταλλα τι ξέρουμε εμείς αν έχουμε λοιπόν απάθεια συνεργάστηκε εδώ έχω υλικό Μπενάκειο αέρα λίγο και από κατεχόμενα ποιος θα μου πει από ποιες έξωσης μπορεί να βρει αγοραστή σεβίλλης της συνεργάζεται στην πιο εύκολος τρόπος τώρα που έχουμε και τη χρόνια εξάρτηση να της βρω από τις εξώσεις που δεν έχουν μέσα πόρους πηγές όποτε μπορώ από τον νόμο του Φαραντί έχει να βρω τι γίνεται για το ε γιατί κάθε εβδομάδα θαρραλέοι για το ε ποια συνιστώσα του ε είναι συνεχής απ' τον παραδέχεσαι θα δώσει η κάθετη και οριζόντια το έχουμε πει πολλές φορές ναι ναι σκέφτονται και μόνοι σας οι οριζόντιες συνιστώσα το νόμο Παππά είχα βγάλει δηλαδή εν είναι κάθε της εμφάνιση το και εμφράγματος ε ας πούμε από το ταιριαστό διδακτικο ε έξω και μέσα μας έχουμε ε Contact όπως προειδοποιούσε το μεγάλο ε μ ε 100 ΑΚΤΩΡ θυμίζουμε τα μεγάλα διαχειρίζονται διάλογο θέλω εξωτερικό γνώμες ενώ από τον νόμο του βασιλιά δεν εντάξει βγάζουμε όλη τη κάθετη συνιστώσα του β του είτε τη μετάνοιά του Β παρατηρώ τον διδακτισμό με φάνηκε από πολύ ίσο με το 0 αυτές τις μεγάλες εταιρείες οι οποίες προχωράνε λίγο ακόμα γιατί προχωρά γιατί μέσα στο μέταλλο ακόμα και τώρα που έχω χρόνια εξάρτηση θεωρούμε ότι ανακατανέμονται έτσι γρήγορα τα ηλεκτρικά πεδία και εκτελεστή τα φορτία και τα ρεύματα που στο εσωτερικό και το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο να μηδενίζεται όπως καθαρά δύο μηδενίζονται και συνθήκες που έχω στην διάρκειας είναι εξωτερικό ενώ φέτος ζητήσαμε το 0 εσωτερικό β ίση με το 0 ποιος μπορεί να πει λοιπόν απ'αυτές αλλαγές θετικές και θα έχουμε περάσει αστεροειδής ειδική για τα παιδιά στην Ελβετία τι θα ξέρουμε για τον για για το ε ποια συνιστώσα του επισημανθεί πάλευε να μηδενίζεται πιέσεις αυτό δε λέει του ε το παράλληλο μα έτσι που να γίνει και φανεί πιο λήστεψαν το παράλληλο εκφράζει άρα λοιπόν η συνολική θετική είναι ε ζει πάνω στην επιφάνεια της στον τομέα αυτό το ΕΣΡ με όλες τις πάντως δεν φάνηκε ποιοι άλλοι είναι συνεργάτες και φίλοι για το τι έχει για κάτι τεράτων ξέρουμε για τον για τον κάθετο β εντάξει αλλά το κάθετο β εμάς δεν βοηθάει για την πίστη πάνε μας βοηθάει άμεσα είπαμε κι εμείς θα βγάλουμε όλα τα παιδιά κλπ και άλλες πληροφορίες από τα ζητήσεις δώσεις αποδέχονται να βρω κάποια τοπικά ζητά εντάξει να το βγάζει θα πρέπει να προστεθεί και λειτουργία βίντεο με τη βοήθεια του άξιζε και το ΔΝΤ βρίσκονται σε πληροφορίες μεταφράζοντας οπότε εγώ πρέπει να βρω κάτι για το vita gr πόσο προκαλεί το β ζ τι είπαν εμείς εδώ είμαστε στην περίπτωση που αυτό εδώ είναι 0 αφού αυτό το ε ζ είναι 0 θάνατοι απαγωγές αυτή την εξίσωση ε ζ είναι 0 αυτό είναι ίσο με το 0 και έχω αυτό ίσο με το 0 του ε τ μερικές φορές η δεν είναι κάποιοι που είναι ουσιαστικά για να δούμε τώρα ε τα μας ως προς τι η επειδή εξάρτησή τους ζητάει αυτό το κέρατο για τα κ είναι ι κ Ξυνίδη Ι κ Ε Ζ δεν είναι δημόσια παραγωγής σιδ ι ω βιασύνη δεν είναι ποιήτρια εξωτερικό επειδή η άνδρες ίσο με το 0 οπότε αυτό μαθαίνουμε από την εξίσωση για ποιά για κάτι που έχουμε τονίζει πάντως η πάμε τώρα στην εξίσωση έχουμε πάλι με Β τ επαφή β τραβεστί προτάθηκε το είναι συνειδητή Ι.Κ. επειδή κατάλαβες μειώνει ι ω μ ε διασύρει τρεις φεύγει transfer κλήσεων με αυτό εδώ έτσι δεν είναι και λοιπόν από το τι έβγαλαν ότι αυτό είναι ανάλογο του τρεις έτη Β3 επειδή τα πράγματα τείνουν έχουμε αν το εμπόδιο όμως έχω Ε3 επείγει ύλη τα cranberries αλλά και ομόλογα ε επιτάσσει έπειτα και δώθε η ΚΕ τρεις έτη αυτό μάτι έκανε όταν έχω ε τρεις εξωτερικό αυτό και πάλι αυτό που λες και μου βγάζει κάτι παράλληλο στο Β άνδρες αλλά το η κυρία επειδή οι άντρες είναι κάτι παραπάνω στο Β πράγμα και άνεργο κάτι που είναι ανάλογο του ήταν το άντε και το η ταν άρα λοιπόν χρειάζονται αυτό εδώ είναι ίσο με ένα πολλαπλασιαστικό επειδή τα τρακτέρ τους αλλά το β άντρες ξέρω τι είναι αυτό που είναι ουσιαστικά μόνο απαρηγόρητη διευθύνσεις κάθεται στην επιφάνεια άρα το εσωτερικό γινόμενο ευθείες κάνει 0 αν και αυτό εδώ το εσωτερικό γινόμενο κάνει και μου δίνει τις δικές του κι ότι I αυτή τέθηκε μερική του β Β ως προς το δεν όχι έρθεις πίσω τότε είναι που μετράει δύο κάπως έτσι αλλά χρειάζεται ευθεία απόδειξη απόψεις μεταξύ μετά κάπως ότι είναι αυτονόητο δεν είναι καθόλου αυτονόητο για να την κάνουμε κατάλαβα ότι το είχε πει ότι βγήκε και λέγεται ότι βγήκε είναι αυτή εδώ αποτίμηση τη βλέπουμε τώρα ότι τελικά για να λύσουμε αυτά εδώ τα προβλήματα δηλαδή μέσα στα κύματα λίγο πως μετέφεραν οχήματα χρειάζομαι να μελετήσω διαιτητών διαστημάτων Τετάρτη η τατιάνα κάτι είναι αυτά ούτε ηλεκτρικό πεδίο ζητάει είναι μηδέν μόνο κάθε συνιστώσα του παιδιού τα παιδιά είναι αυτά που το μαγνητικό πεδίο μαγνητική επαγωγή Β ζητάει έμεινε και έχω μόνο κάθε θνητός εντάξει τώρα θα μου πείτε με τις ανάλογες καιρικές συνθήκες ποια εξίσωση γινόταν με τη βοήθεια των συνεργατικών πλατφορμών ΦΠΑ εξίσωση ενώ κάθε φορά για να αυτό ένα πρόβλημα καλά ορισμένο με συγκεκριμένες ενάρετες και δικαιώθηκε ετσι ενώ και διαφοροποίησης εμφάνισαν εδώ βλέπετε πες μας σε αυτήν πέρα δες εδώ πέρα αυτό αυτό ισχύει για οποιαδήποτε έτσι ε αρεστή και για ε ζ και προφανώς για να δικάζει οπόταν θα είναι στάχτη έχουν που εγώ το ζητούμενο όμως είναι να ε ζ διάδοχος ναρκισσιστική καταλάβατε μοιραία αμάτο ανυπόστατη δεν πάντως το ζητούμενο είναι το ε ζ αυτή διαφορικη εξισωση νίνο οκ βέβαια αυτοί διαφορικη εξισωση για ζητά ανυπόστατη το ζητούμενο όμως είναι το β ζ ευρώ η διαφορά αυτή είναι η απαίτηση για αυτό με το Β2 άρα λοιπόν έχω συναντήσει σημαντικές είχε εξωθήσει 2012 με την γνωστή έννοια του τρανταχτές ένταση για υγιή και για τα κατακλύζει τα καταδικάζει και θα μου πείτε μα είναι αρκετές αυτές οι πληροφορίες είναι και παραείναι γιατί είναι αρκετά έχουμε λοιπόν κάθε διαφορικη εξισωση κι ας πούμε ότι είμαστε στο ότι εδώ πέρα στο the artist ηλεκ πάντα με τη βοήθεια αυτής διαφορικές εξισώσεις για τοπικά ζητήματα και βρίσκουμε πως 72 τα βάζοντας στο αγκίστρι και στήθηκε και μεταφέρουμε να προχωρήσουμε να βρούμε άλλες πληροφορίες γιατί εμείς πώς θα προχωρήσουν αλλά εγώ λέω έστω την ύστατη που σημαίνει ε τα βατόμουρα και επισημαίνει ότι καταδικάζει τα παρά ως αφηγηματική εξίσωση και υγιεινό μεν ως προς την τάση η δεν βρίσκονται μαζί και σε αυτή οργανικοί παράγοντες θα λάβουμε μέσα στη νύχτα το κάνουμε και έχω μάθει και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος με τις οποίες συνεργάζεται τύπωσε το φυλλάδιο για πώς προχωράμε για να δούμε κι άλλες πληροφορίες και ένα πράγμα θέλω να μάθω εδώ είπαμε βρήκανε το βρήκαμε το το β ζ είμαστε στο τι άλλο χρειαζόμαστε τώρα τοπικά τραγούδια και πέρσι όταν το πρώτο που θα κάνουμε είναι εμείς εδώ πέρα να αντέξεις έδωσα στην περίπτωση του ζητάνε μετά αν αυτό είναι ίσο με το 0 όπως κάνουν οι προηγούμενες άδοξα κάνουμε κάνοντας το βάρος θα είναι η διπλή ιδιότητα του κ Π.Ε. Ράντερς ξανακατέβει δεν θα έχουμε το ίδιο συνεργειών ω C κλείνει τρεις έφηβοι τα άνδρες ίσαμε τα μοιραία για την ταχύτατη γι' αυτές από το μηδέν και τι γίνεται το προχωράμε άλλοι γράφουν και βγάζουν τραβεστί στον να δουλέψεις διήγηση διότι ω πηγή ναι έτυχε το μέγα βιασύνη στην κ επί τρεις β τρεις νάνσυ σύνολο 0 πράγματι αυτό το μου λέει αυτό εδώ ότι ανησυχεί μπόρεσε να βρει θα βρείτε τα πάντα για να μείνει στο 30 να τεθεί αυτό υπό το παίρνεις άρα λοιπόν το ζητούμενο μας είναι τώρα που έχουμε βρει το β ζ για την διαπλοκή Κοίτα τι κάνει έχουμε να δούμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε το β αν δεν υπάρχει δεν υπάρχει τρόπος σε γεύση θα φωνάζει να τον κοιτάζει τα έχουμε βρει νόμισμα αυτή η εξίσωση υποθέτω χρησιμοποιήσουμε εάν πάμε να δούμε έχουμε αυτό πάλι 1000 π.μ. Γιώτα κ επειδή η ένταξη μείον ιδιωτών με Γάνδη ε βιάσει και έχουμε το Ε3 έπλευσαν τάρανδος αυτό που πάντα έχουμε να το κάνω τώρα λοιπόν ε τρεις αιτίες αναφέρει πως θα κάνει αυτό που μας κάνει διεύθυνση τομείς υπήρχε ένα μείον αυτό έγινε έτσι ώστε Ε3 θα πάει η όπερα θα είναι πάντα πιο αργά από οι τρεις εξωτερικό ότι τέτοια επειδή κατά γιατί είπαμε όταν είναι το i3 από δω μεριά γίνεται συχνά αυτό φαίνεται πως θα είναι μείον οπότε με αυτό και ξέρανε από αυτοδυναμία αυτό θα γίνει τελικά συνεπήρε διότι το μέγα βιαστικά από επιφυλλίδα άνδρες άρα αυτό εδώ τελικά είναι αυτό εκεί δηλαδή επί συνέπεια ιδιωτών με λίγα ς κ όλο αυτό επειδή τα κράτη κλήσεων με πέραν του Β ζ που ξαναλέω αφού έχω λύσει το πρόβλημα για τον β ζ και αυτό μπορούμε να υπολογίσουμε εγώ τα μαζεύουμε τώρα μια ενέργεια για να προσπαθήσει να βγάλω κοινό παράγοντα για να δούμε λοιπόν εφεύρεση διπλή βράβευση λιπίδια τ κ αυτό μας αυτό επειδή η φράση εδώ μέσα θα έχουμε έγινε μείον 12 έχουμε διότι αύριο θα γίνει παναγιώτη δεν έχουμε εδώ υπάρχει διότι υπάρχει κι Πάρος αν υπάρχει το κοινό οπότε βγάζει ένα γιοτ έμεινε το βρασμένο πέρα σημαίνει μέσα ένα γιοτ είναι ω τ ι ε πείτε στον κ στο φρένα που κατείχε το Μάνεση υπάρχει κάποιο λάθος εδώ έχει τόσα πολλά γιότ και Toyota και υπάρχει και δω ναι της όχι δεν υπάρχει εδώ γιατί έχει κατέβει ι κ εντάξει εδώ λοιπόν παιδιά δεν υπάρχει διότι διότι με υιοθέτηση οπότε δεν υπάρχει εντάξει μωρέ και κάντε μοιράζει χρήμα δεν υπάρχει για το πότε βγάζουν ενώ είναι έτσι το οποίο φωτογραφικές έτσι να βγάλω κοινό να γράψω εδώ κ φωτογράφισε ως εξής συντριβή β τα γνωστός CDP δύο κ υπογράφω αμέσως εξής επιδόματα κατάφερε καπετάν ταμείων ω τετράγωνο ΜΜΕ βιάσει τετράγωνο εντάξει η ισότητα με β ζ αναγνωρίζεται αυτό τον όρο πέρα αυτός τώρα είναι αυτός εδώ αυτό το γράψω ως δύο γ τετράγωνο εδώ αυτό το έγραψα πως γ βγάζουμε την εξής απλή σχέση κω ότι τοπικά πανδοχεία είναι συνειδητή Ι.Κ. διαγράμματα τραγουδούν επί αυτό εδώ β ζητά δηλαδή μια τόσο απλή σχέση υπάρχει από τη στιγμή που θα προηγείται διαπλοκή εξίσωση το βίντεο ζητά άμεσο είναι αυτή να πλησιάσει και βρίσκω το δίδακτρα δες και μετά άντε να πάμε σχέση και βρίσκω το ε πρόγραμμα με με ανάλογες μεθοδολογίες βέβαια θα δείξουμε τέλος μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα με τη εδώ πέρα τώρα εξετάζει αν το ζητούμενο αυτό θα βρούμε από μια βολική θέση δίπλα θα πάμε αφού το η Ζ είναι από πού θα βρουν μια σχέση μεταξύ του ε και του μεταφρασμένες άραγμα πρώτευσαν Travel δύο 73 άνδρες και μετά εδώ πέρα από αυτό είναι που τόνισε ότι οι υπουργοί θα μου πεις αυτοί τηλεφωνικής που θα μου δώσει ακριβώς το αποτέλεσμα δηλαδή θα έχετε ε Travel ακριβώς τους ίδιους όρους ευρώ επί WC ανά δ του ε ζ μέρες τόσο απλά είναι έδωσα την μεθοδολογία και με πολύ έτσι απλώς και ωραίος συνδυασμός μπορούμε να βρούμε ακριβώς πόσο από την πληροφορία γνώριζαν τι ζητά συνιστώσα των εφήβων το μαγνητικό πεδίο πόσο είναι μετά όλες οι συνιστώσες του παιδιού το καταλάβαμε εντάξει θέλει γερουσιαστής μόλις νομίζω ότι όλα μας είναι καλά ταυτόχρονα πραγματικά και με πλήρη ανάλυση δεν υπάρχει βιβλίο έχω απορία κάνε και μια άσκηση στα επόμενα πέντε λεπτά μετά Ομπάμα έκανε και μια άσκηση εφαρμογή είναι να κάνουμε τινάζει τις λοιπόν πρησμένο πέρα αποχαιρετιστήρια άσκησε απηύθυνε 22 ενώ που λέμε το εξής πολύτιμης τώρα όχι αυτά υπόψη έχουμε έναν τέτοιο σημαντικό σε με διαστάσεις φώναξαν όχι στη Νάξο αξίζει μπίλι εντάξει έτσι διατηρείται το κλίμα όχι σε παρέα έτσι διατηρείται το κλίμα που με τη σύναψε όρθια εντάξει και θέλω εγώ ευρώ τη κύματα άστρα κύματα τι λοιπόν διαδοχικά διηγήματα μάθατε δείγματα λίγο που έχει ορθογώνιο σχήμα μετά τη βίαιη απέμειναν στο σινάφι κατάντη προς αποχώρηση και αντιπολίτευσης η ανάλυση έγινε αυτή η διαφοροποίηση σε είναι αυτή εδώ διαφορικη εξισωση π.χ. εδώ τώρα στη θέση του τις πράσινες θα έχουμε με ειδική πρόσκληση λαό και μερικοί προσπαθούν να το σιγανό τετράγωνο μάλλον το ανάποδο πρέπει να έχει το Γ δηλαδή κ τετράγωνο μείον αυτό εδώ είναι το πρόγραμμα ή παλιότερα οπότε κι έχουμε γράψει ένα με την ανάποδη όπως εδώ πέρα αυτό το Καματερό άμεση γ τετράγωνο τάξη εκεί μαθαίνω ότι άρα αφετέρου οδηγεί αυτό το βήχα έψαχναν ξέρω αυτομάτων έμεινε το βήχα που ψάχνουν επειδή η β 70 λοιπόν τις κακές συνθήκες έχω έχω υπάρχει λόγος του βήχα ζυγά ως προς να είναι πια κάθε διεύθυνσης είναι πρώτα το πρωτάκι προσταγή προσοχή κύμα φυγής θα έχω λοιπόν ας μου πει έχω μητέρα και συγκομιδή γενικά εδώ θα δεχθεί θα επικρατήσουν 54 ετών FI μορφή δέσμευσης β Β επιτυχώς ποιοι α επικός ποιητής διαβεί απέστειλε μεταξύ θέλω παραγωγός να μηδενίζεται που αρχίσαμε να μην έχεις με α αποδοχής των ενισχύσεων α ψ ίσον μηδέν βγάζουμε τα κόστη για την παραγωγό Μιχάλη καταφανέστατα μετά επειδή και στον α και στον β Βενιζέλο κατάθεση είχε το πάμε πακέτο πολλαπλάσιο εδώ πέρα και αναπλάθει με και με από κάθε στήλης αφού εγώ βρήκα το β ζ Σελόντα στο ΒΒ μπορώ να πάω τώρα σ'αυτή εδώ την έκθεση να πάρω το brand άφησε το πέρασμα στα τέσσερις πρώτα την τέταρτη και αφού βρήκαν το μήνα τα γόνατα σε αυτή την έκθεση και να βρω το Ε τ για να δούμε την καρδιά το το γάλα λοιπόν το γράμμα έγινε συνάντηση του 1,1 γραμμάρια πράγματα και θα γίνει αυτό τότε θα είναι από σάρκες δε θα είναι πηγή τετραγώνου τετράγωνο αν θα δώσει ένα τετράγωνο για πιθανό αυτό δεν είναι το Γ που πρέπει να έχουμε εδώ πέρα για να γίνετε να είστε συνέχισε έχει μεταξύ αυτοί έτρωγαν θα έχουμε πάντα το παρίσι απ την άλλη το γ πώς έγινε και είναι καραβάκια τραγουδούν δύο ω τετράγωνο η δίεση τετράγωνο μεταξύ οπότε τι λέμε ότι ανάλογα με το τι εννοεί και αν έχουμε μπορώ για δεδομένη ω τι βάζω εγώ απέξω αγρότη όχημα θύματα μετά τι μπορώ να έχω τη κύμα το κ δεν έχει μεγάλα κύματα έθιμο που έχω μεταξύ το μικρότερα θυμάμαι να να κατέβω να μην υπάρχει το βρείτε μόνοι σας ανάποδα αυτό το μικρότερο κακό μπορεί να έχω είναι 0 εντάξει αν αν δε με μετάδοση αρνητικά κ τετράγωνο δεν υπάρχει διαθέσιμα πλέον δεν είναι κύματα εδώ έχουμε κάθετη πτώση ως το μικρότερο κακό μπορεί να έχω ιδέα το μηδέν οπότε από το μπορώ να βρω τη συχνότητα καταφυγίου από ω Σίας νεκροταφείου τετράγωνο που θα πάει αυτό από κει και θα ιδρύσει τετράγωνο τετράγωνο δύναμη και Π.Ε. Εύβοιας τετράγωνο ποια στάση θα ακολουθήσει ένα τετράγωνο διατίθεται να τώρα αυτή η χώρα το 2001 and και ποια είναι η πιο μικρότερη συχνότητα καταφύγουν αυτό σημαντικό και αν και μέχρι ποιος είναι ο πνεύμονας αυτά είναι άκαιρη από 5.0 γιατί τρέχω κος όταν εγώ όπως μπορώ γι' αυτό είναι και καλό είναι η πιο μικρή υπόσχονται βράδια χειρότερα επειδή το α είναι μεγαλύτερο αυτό και θα α το μεγάλο ντέρμπι ο ENISA με τη μονάδα και μισό εκατομμύριο οπότε η πιο μικρή συχνότητα κατώφλι βουνά από και πέρα είναι ένα event δηλαδή ουσιαστικά θα περάσετε τα πεντάγωνο μπορεί να καταλάβει στη λεπτομέρεια ένα βιάζονται Travel και τότε αφού αυτό έγινε 0 φεύγει και το όχημα που έχω βάψει ΒΒ είναι τώρα οι παραγωγοί ή προσπαθεί να πάνε πολύ τον μερικές προσοχή υπάρχει ποτέ για το vita gr δεν θα έχει μέσα ή όποιοι χ α και μετά Άλβαρο δε θα τον έβρισκε του έτσι όταν δεν θα έχει μέσα της τον τόσο ένα πλήρες εντάξει λοιπόν ανάσχεσης της σπίτι θα κάνατε και τα σχήματα δίχως στηρίγματα πηγή κλείνω δυσκοιλιότητα είναι ιδιώτες και ροφήματα δίχως αρχή και τέλος οπότε κανένας δεν αρκέστηκε στην αρχή και στο τέλος επεξεργαστική ισχύ μέσα έχω τάση έχει καταγραφεί ως θέμα αυτό δέχονται κύματα στο δήμο αυτό όμως σαν άσκηση είναι απλή εφαρμογή αυτών των γραμμών με