Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό | Future Library (Future Library, 2014)
: Είμαι η Δέτη, το πιο ξεκανοκέφη. Τι μ' έφερε αυτό στο σεμινάριο μου. Τι μ' έφερε και τις δύο προηγούμενες χρονιές. Το γεγονός ότι ασχολούμαι με τα δημιουργικά εργαστήρια στη βιβλιοθήκη που εργάζομαι. Η αγάπη μου για την βιβλιοθήκη, για τις εκδηλώσεις. Λατρεύω να βλέπω τη βιβλιοθήκη γεμάτη με παιδιά. Να μάθω καινούργια πράγματα. Να μάθω καινούργια πράγματα. Να μάθω καινούργια πράγματα. Να συναναστραφώ ανθρώπους με τους οποίους έχουν το ίδιο όραμα. Περιμένω ομολογώμα γωνία κάθε χρόνο, το συγκεκριμένο σεμινάριο. Προφανώς γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία στο προηγούμενο. Γιατί ξέρω ότι θα φύγω γεμάτος από εδώ. Και να μάθω καινούργια πράγματα. Γιατί ξέρω ότι θα φύγω γεμάτος από εδώ. Και με ιδέες αλλά κυρίως και με διάθεση.