2017-03-05 Περιφερειακό Συμβούλιο live (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2017)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Παρακαλώ να κάνουμε ησυχία. Παρακαλώ να κάνουμε ησυχία. Κύριε Περιφεριάρχα, κύριες συναδέλφισες και κύριοι συνάδελφοι του Περιφερειακού Συμβουλίου, αγαπητές φίλες και φίλοι που παρευρίσκεστε στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αγαπητοί φίλοι που μας παρακολουθείτε και φίλες από το διαδίκτυο και κυρίως η ομογένεια, την οποία ποτέ δεν ξεχνάμε, αγαπητά μέσα μαζικής ενημέρωσης που για μία ακόμη φορά είστε κοντά μας, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά και για έναν επιπλέον λόγο. Σήμερα στην ειδική συνεδρίαση ολοκληρώνεται ο κύκλος μου το δυόμισι ετών. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξετε. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους οι οποίοι με έναν τρόπο ίσως λίγο πιο έντονο με κάνανε να γίνω σοφότερος και να γίνω και καλύτερος. Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και ειδικότερα η δική μας περιφέρεια και το λέω έχοντας γνώση του, του λέω, η ενεργειακή περιφέρεια της Ελλάδος αυτή τη στιγμή έχει τη μεγαλύτερη ανεργία με τα πολλά προβλήματα. Οι πολίτες της Δεντικής Μακεδονίας προσβλέπουν σε μας. Έχουν απαιτήσεις. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να σταθούμε υπεράνω προσωπικών πικριών αδυναμιών και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όρα που είναι για εμένα είναι η μέρα γιορτής, η μέρα δημοκρατίας. Δίνεται η ευκαιρία να δειχθούν τα πρόσωπα εκείνα τα οποία θα διαχειριστούν την εξουσία και θα δώσουν λύσεις με τις πρωτοβουλίες τους με την αγωνιστικότητά τους, την εργατικότητά τους. Δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω. Γιατί αν μακρηγορήσω θα συγκινηθώ. Γιατί είστε ένα κομμάτι από τα ωραία που έχω καταχωρήσει στην καρδιά μου και το λέω προς όλες τις κατευθύσεις, κοιτώντας έναν προς έναν στα μάτια. Γιατί τα μάτια λένε αλήθειες. Και στη ζωή μου έμαθα να λέω αλήθειες. Ακόμη κι όταν με εκθέτουνε, δεν διστάζω να ζητήσω να μιλήσω. Δεν διστάζω να ζητήσω συγνώμη. Κύριε Περιφερειάρχα, ενώ ποιονόλων θα ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν έχω μάθει στη ζωή μου να εγκαταλείπω θερμοπύλες. Αλλά υπάρχουν και ορισμένα όρια. Και σιωπώ. Πριν περάσουμε στη διαδικασία, θα διαβάσω δύο ανακοινώσεις. Η μία ανακοινώση είναι της κυρίας Ελισάβετ Παναγιωτίδου, με την οποία δηλώνει την αποχώρηση και την ανεξαρτητοποίησή της από την Περιφερειακή Παράταξη Ανατροπή Δημιουργία. Η δεύτερη ανακοινώση στάλθηκε από την κυρία Ζεβιλιάδου και λέει «Παρακαλώ για την ενημέρωση του Προέδρου της Συνεδρίας και του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεριακής 5 Μαρτίου, ότι λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων, τόσο εγώ, όσο και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας, αγνοί Κανδίλη, θα απουσιάζουμε». Επίσης, θα ήθελα να σας μεταφέρω την απόφαση της κυρίας Κανδίλη να μην είναι και πάλι υποψήφη για τη Γραμματεία, εφόσον υπάρξει αλλαγή Προέδρου. Σεβόμενη την απόφασή της, παρακαλώ αυτήν να λυφθεί η υπόψη μου. Προχωρώντας, θα μνημονεύσω την Εντύκλειο 46, παρακαλώ. Κύριε Περιφερειάρχη, Κύριε Πρόεδρε, κλείνοντας το πρώτο μισό της αυτοδιοικητικής μας θρητίας και με τη διαδικασία αλλαγής των μετλών του Περιφερειακού Συμβουλίου, που συμμετέχουν στα όργανα, θα μπορούμε να συμμετέχουμε με τη διαδικασία και θα μπορούμε να συμμετέχουμε με τη διαδικασία και να μπορούμε να συμμετέχουμε με τη διαδικασία και να μπορούμε να συμμετέχουμε με τη διαδικασία και να μπορούμε να συμμετέχουμε με τη διαδικασία του Περιφερειακού Συμβουλίου που συμμετέχουν στα όργανα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν μέσα και από τις επιτροπές, αλλά και κυρίως από το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θέλω και προσωπικά τον κ. Κοτσίδη να τον ευχαριστήσω για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την ευγένεια στην οποία προέδοξε του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τονίσω ότι αν μερικές φορές βρεθήκαμε σε στιγμές εντάσεων και πήγα κάπως, ας πούμε, να χαλαστούν τα πράγματα, δεν υπήρχε κανένα προσωπικό, αλλά ήταν η κακή συγκυρία της στιγμής. Τις ίδιες ευχαριστίες θέλω και στον κ. Σόκουτι, ως αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και στην κυρία Αγνή Κανδίλη, η οποία σήμερα απουσιάζει. Θέλω να πιστεύω ότι όπως λειτουργείς όπως τώρα όλοι μας με όφελος και στόχευση το καλό των πολιτών Δυτικής Μακεδονίας και του τόπου μας, με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε θετικά και οφέλημα και το υπόλοιπο της θητείας μας τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Στον νέο αντιπεριφερειάρχη που αρίσταται κ. Περιφερειάρχα, εύχομαι καλό ρίζικος, καλή θητεία και θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Ευχαριστούμε κ. Δάκη. Νομίζω κ. Κουρκούτα, θέλετε, ευχαριστώ πολύ. Κύριε Σαπανίδης, θέλετε. Και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να συγχαρούμε το απεριφθόν Προεδρείο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο που πραγματικά με όλη τη στάση του ανέβασε το επίπεδο του περιφερειακού συμβουλίου, δίδαξε ανθρωπιά, είναι έντονες στιγμές συγκίνησης και αντιληφθήκαμε με μια διαφορετική προσέγγιση γενικά όλα τα θέματα. Φυσικά αυτό έχει να κάνει και με τους υπολοίπους του Προεδρίου και στον κ. Γέου θέλω να ευχηθώ καλή θητεία και δημιουργική. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ κ. Σαπανίδης. Παρακαλώ κ. Καραζίδης, ζητώ συγγνώμη κ. Καραζίδης. Πρέπει να δράττω με τις ευκαιρίες μια που έθεσε, άνοιξε έναν κύκλο ο κ. Δακής και επειδή εγώ δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να παραμείνω, να πω κατ' αρχάς ότι ο κεφαλής της παράταξής μας ο κ. Βήτας λόγω ανιλημένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι στο σημερινό Συμβούλιο και δυστυχώς και εγώ θα πρέπει σε λίγο να αποχωρήσω και γι' αυτό ίσως κάνω και μια κατάχρηση λαμβάνοντας το λόγο τώρα. Να πούμε λοιπόν ότι για μας πέρα από το θέμα των προσώπων είναι κυρίως το θέμα των πολιτικών επιλογών που αυτές αναδεικνύονται και εδώ πέρα. Νομίζω ότι είναι κοινός τόπος ότι το Προεδρείο και εσείς κ. Ρεπρόδηχτ είναι μια αξιοπρεπή έντιμη, ζωντανή παρουσία μέσα στο Συμβούλιο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Από εκεί και πέρα όμως θα θέλαμε, ακριβώς επειδή δεν ξέρω πώς θα έχω την ευκαιρία να παραμείνω και να το θέσουμε στη συνέχεια, να πούμε ότι κατά θέση της ελλαϊκής εισπίρωσης, όπως αυτή εκφράζεται και πανελλαδικά, θεωρούμε ότι μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο το οποίο υπάρχει και είναι διαμορφωμένο, το Προεδρείο έχει ένα εξαιρετικά περιορισμένο ρόλο, που αυτός είναι κυρίως να διευκολύνει την υλοποίηση των πολιτικών μιας περιφερειακής αρχής, με την οποία στον πυρήνα τους διαφωνούμε. Με αυτήν την έννοια, ανεξάρτα αν θα μπορέσουμε να παραμείνουμε σε όλη τη διάρκεια της ή σε ένα κομμάτι της διάρκειας της διαδικασίας, εμείς εκφράζουμε ότι εφόσον ψηφίσουμε ή θα ψηφίζαμε, η ψήφος μας θα ήταν το λευκό ως προς όλες τις ψηφορίες οι οποίες πρόκειται να ακολουθήσουν. Ευχαριστώ κύριε Καρατζέδη. Η Εγκύκλιο 46 αναφέρεται στην ορκομοσία εγκατάσταση και εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των νέων περιφερειακών αρχών. Έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών το 2008-2014. Σύμφωνα λοιπόν με την Εγκύκλιο αυτή, όλοι λάβατε την ειδική πρόσκληση η οποία στάλθηκε και σύμφωνα με την Εγκύκλιο αυτή, η συνεδρίαση είναι ειδική, γίνεται μόνο για την εκλογή του Προεδρίου και για τα μέλη της Εικονομικής Επιτροπής. Κανένα άλλο θέμα δεν συζητιέται. Κατόπιν αυτού θα πρέπει να δοθεί χρόνος να κάνω πολύ σύντομα ένα γενικό πλαίσιο στο πώς θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση που αφορά την εκλογή του Προεδρίου. Θα δοθεί χρόνος 5-10 λεπτών εν πάση περιπτώσει και στην αντιπολίτευση και στη συμπολίτευση να εκλέξουν τους υποψηφίους. Η υποψήφη πρέπει να είναι συγκεκριμένη από αντιπρόεδρο και γραμματέα ή αντιπολίτευση. Η συμπολίτευση προτείνει τον πρόεδρό της, μυστικές είναι οι ψηφοφορίες και γίνονται με τον εξής τρόπο. Πρέπει ο καθής να συμπληρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή 21 ψήφους. Εάν δεν πετύχει την απόλυτη πλειοψηφία στην πρώτη ψηφοφορία, ακολουθεί δεύτερη με το ίδιο ζητούμενο και στην τρίτη εκλέγονται όσοι έχουν εξασφαλίσει την σχετική πλειοψηφία. Σε περίπτωση ίσοψηφίας, γίνεται εκλογή, κλήρωση από τον πρόεδρο. Δίνεται χρόνος, 5-10 λεπτών. Κύριε Παρυφεριάρχα, θέλετε να πείτε κάτι? Συγγνώμη, ζητού. Ναι, ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Καταρχήν, επιτρέψτε μου και εμένα, όπως το πράξεν και άλλοι συνάδελφοι, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόσωπό σας, αλλά και σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σας, κύριε Πρόεδρε, οι οποίες φαίνονται και από τη λογική της έδωσας και των υποδημών που δημιουργήσατε, αλλά και της συνοχής που επιχειρήσατε και το πετύχατε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του οργάνου, σας αξίζουν θεραμένα συγχαρητήρια τόσα σας, όσο στον κύριο Σώκο, όσο και στην κυρία Κανδίλη. Ελπίζω ότι σήμερα να καλωσορίσω και να πω τον Κώστατο Αγιά, που πλέον στην πτήρια των αντιπεριφερειαρχών, καλή επιτυχία. Να απευθυθώ και στην κυρία Παναγιωτίδου, η οποία αν εξορτοποιείται, είναι συνοδιπόρος σε μια προσπάθεια από τη θέση που επέλεξε και επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία και να είναι ωφέλη μου όπως και όλοι μας στη Δυτική Μακεδονία. Νομίζω ότι από τις σημερινές διαργασίες εύχομαι να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για το Προεδρύο του Περιφερειακού Συγβούλου, αλλά και των μελών της Εικονομικής Επιτροπής, έτσι ώστε με αυτό που είναι και το ζητώμενο μέσα στην κοινωνία, όλοι μαζί με ενότητα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο της περιφερειάς μας. Και πάλι συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε και σε εσάς, και στον κ. Σώκουτη και στην κ. Καγδία. Σας ευχαριστώ κ. Περιφερειάρχε. Για τη διαδικασία μόνο, μήπως δεν έγινε κατανοητό, θα αποχωρήσουμε για να αρχούμε με πρόταση και εμείς και η αντιπολίτευση, έτσι. Και μετά θα γίνει η διαδικασία που περιγράψετε με την Κάλπη και τα λοιπά. Η πλειοψηφία υποδεικνύει το δικό της υποψήφιο. Θα αποχωρήσουμε για πέντε λεπτά για να φέρουμε τον υποψήφιο και ο ίδιος θα κάνει και αντιπολίτευση. Σε διάφορετικές αίθουσες. Εμείς θα πάμε στην αίθουσα συνεδριάσεων. Παρακαλώ, παρακαλώ. Φανερή. Όχι, θα αποχωρήσουμε και θα γυρίσουμε με τον υποψήφιο και ο ίδιος θα κάνει και αντιπολίτευση, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ. Φανερή ή μυστική ψηφοφορία, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για τους υποψηφίους στην Οικονομική Επιτροπή. Είναι μυστική η ψηφοφορία και των υποψηφίων και η ανάδειξη. Κύριε Περιφερειάρχα, μετά τον κ. Περιφερειάρχη δεν πρέπει να μιλήσει κανείς, αλλά νομίζω είναι μια οικογενειακή. Ο κ. Σόκουπης θέλει να πει δύο κομμένες. Ζητώ συγγνώμη που παραβιάζω το πορτόκολλο. Βεβαίως, μετά τον Περιφερειάρχη δεν μιλάει κανείς, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν παράλειψή μου να μην εκφράσω και εγώ ως μέλος του Προεδρύου τις θερμές θερμότατες ευχαριστίες στον κ. Κωτσίδη, στον αγαπητό Γιώργο, στον κ. Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις προσπάθειες τις οποίες κατέβαλε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όλο το έργο που παρήχθη οφείλεται πρωτίστως σε αυτόν, να μην πω κυρίως σε αυτόν. Ήταν κατάθεση ψυχής του κ. Κωτσίδη. Νομίζω θεωρώ τιμή μου και χαρά μου που συνεργαστήκαμε στα πλαίσια του Προεδρύου. Και βέβαια να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια. Και καλή επιτυχία βέβαια στους καινούργιους. Και κ. Γέρος, εσάς καλή δύναμη. Και στον κ. Χριστή που αναλαμβάνει... Χατζίδη. Καλή επιτυχία. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Πέντε λεπτά διάλειμμα, αποσένονται... Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Έλα να πένουμε. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Ευχαριστώ κ. Σιόκωτη. Παρακαλώ, ξεκινάει η διαδικασία. Πάρτε τους το ασύρματο, όταν το χρειάζεται. Όχι, θα τους φωνάζει ο Πρόεδρος, Σωτήρι, θα τους φωνάζει ο Πρόεδρος και να πείτε. Παρακαλώ, ξεκινάει η διαδικασία. Παρακαλώ, ξεκινάει η διαδικασία. Παρακαλώ, ξεκινάει η διαδικασία. Παρακαλώ, ξεκινάει η διαδικασία. Παρακαλώ, σας ευχαριστώ. Παρακαλώ, σας ευχαριστώ, ξεκινάμε τη διαδικασία που είχαμε να κάνουμε για να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε το πρόγραμμα και να δημιουργηθείτε τα επιλογές του υποψηφίου Προέδρου. Παρακαλώ, κυρία Ζήνδρου, κύριε Σόκουτι, τη θέση σας. Ξεκινάει η διαδικασία επιλογής του υποψηφίου Προέδρου, Καρυπίδου Μαρία. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ενημερώθηκε το Προεδρείο, υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο κύριος Καχαγιάς από τη Συμπολίτευση, υποψήφιος Αντιπρόεδρος είναι ο κύριος Σόκουτις και υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου είναι η κυρία Ζήνδρου. Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου είναι η κυρία Ζήνδρου Γρηγοριάδου. Μοιράστε λοιπόν ψηφοδέλτια και ελευκά να μοιραστούν και φάκελοι παρακαλώ. Κύριε Πρόεδρε, να τονίσω εν ώψη της ψηφοφορίας ότι για τον υποψήφιο Πρόεδρο τον κύριο Καχαγιά εμείς θα ψηφίσουμε λευκό. Είναι μυστική η ψηφοφορία και ακολουθούμε τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Υποψήφια Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου Γραμματέας του Περιφοριακού Συμβουλίου