Η πρεμιέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Τρίπολη – Δωρεάν Καρουζέλ και Παγοδρόμιο! (Δήμος Τρίπολης Official, 2021)
: Φράγματι σήμερα ξεκινά ανοίγει τις πύλες του το χωριό με τα παιχνίδια στην πλατεία του Άραιος. Όπως έχουμε πει, το καρουζέλ και το παγονδρόμιο θα είναι δωρεάν για όλον τον κόσμο. Θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα, από τα πρωί μέχρι τον βράδυ. Και θα είναι μέχρι τις 7 του μηνός, από σήμερα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Καθώς επίσης ανοίγει τις πύλες του φυσικά και το πάρκο εδώ με το τρένο, που και αυτό ξεκινά τη δράση του και τις δραστηριότητες των πλασικούς τρεις του Δεκέμβρη, μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, που θα είναι πρωί-απόγευα με ανοιματέρα και περιμένουν τα παιδιά να παίξουν, να διαβάσουν παραμύθια μαζί με τον Άγιο Βασίλη, να μπουν στο τρένο, να θεωρήσουν ότι πάνε στο χωριό του Άγιο Βασίλη. Μπαίνοντας μέσα στο τρένο θα μπορούν να δουν παλιές φωτογραφίες του Polar Express, καθώς και τους ήχους και τους καπνούς που έχει το τρένο πηγαίνοντας προς τη διαδρομή αυτή για το χωριό του Άγιο Βασίλη. Ο Αντιβασίλης Πρωταπολητής των Ημερών, ποιες ώρες μπορεί να βρει κάθε παιδί εδώ και να του ζητήσει το δώρο του για να κάνει την ευχή του? Θα είναι από το πρωί από τις 11 θεωρώ ότι μέχρι τις 1 και από τις 6 μέχρι τις 8 κάθε μέρα. Εκτός από τα Χριστούγεννα και ανήμερα την πρωτοχρονιά. Που υπάρχει κάποιος σημαντικός παιδιός για τα παιδιά? Βέβαια, βέβαια. Και κάθε ένα παιδί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ελεύουν και σε κάθε ένα παιχνίδι. Είναι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκαλα του Covid-19. Μαζί με ό,τι συμπαρασύρουν αυτό, τα παιδιά δεν θα μπαίνουν ένα-ένα ανάλογα με το τι χορητικότητα έχει, είτε το πογοδρόμι, το καρουζέλι, είτε τα άλλα παιχνίδια. Θα θέλα να πω και κάτι άλλο, ότι αύριο ξεκινάμε στις 18 του μηνός και τις εκδηλώσεις στο Μαλλιαροπούλιο Θέατρο και στο Κεντρο. Συνεργαζόμαστε πάντα με τόπιους, με καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι από την περιοχή μας. Είτε από την Τρίπολια, είτε από την ευρύτερη περιοχή του Λίνου μας. Αύριο έχουμε με την Γεωργία Τιπαλαπίνη και με τον Κροάτη κιθαρίστα μουσικές της Ευρώπης. Την Κυριακή είναι ο Άγιος Βασίλης με την ανακύκλωση, η οποία θα προκοπηθεί στις 11 η ώρα το πρωί στο Μαλλιαροπούλιο Θέατρο. Οι είσοδος είναι ελεύθεροι για όλο τον κόσμο. Επομένως κάθε μέρα θα βγαίνουν και στο site του Δήμου και σε όλα τα site της περιοχή του Δήμου μας. Το τι ακριβώς θα κάνουμε κάθε μέρα. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο από αύριο, από 18 του μηνός μέχρι τις 5 Ιανουαρίνη. Ευχαριστούμε πολύ, είχα αλλάξει το για να ευχηθώ σε όλους. Αλλά θα ήθελα να κάνω και μια έκκληση. Να μην καταστρέφουν το πάρπο, ήδη εδώ που είναι το τρένο. Έχει καταστροφή τελείως. Έχουν πετάξει τα μπέλες. Βέβαια θα τα φτιάξουμε μέχρι να ξεκινήσει. Αλλά είναι κρίμα όλο αυτό να πηγαίνει, είναι άδικο και πρέπει να σιβόμαστε πρώτο τον εαυτό μας και μετά όλα τα άλλα.