Ευρωπαϊκή Πράξη για την ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης (European Media Freedom Act) / Δήλωση δημόσιας υποστήριξης από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου: «Η ελληνική Κυβέρνηση χαιρετίζει την ευρωπαϊκή Πράξη για την ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης, το νέο σύνολο κανόνων το οποίο ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προστασία του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των Μέσων Ενημέρωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που περιλαμβάνει μια […] - Open Account (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δήλωση δημόσιας υποστήριξης από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου: «Η ελληνική Κυβέρνηση χαιρετίζει την ευρωπαϊκή Πράξη για την ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης, το νέο σύνολο κανόνων το οποίο ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προστασία του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των Μέσων Ενημέρωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που περιλαμβάνει μια […]