A live performance of | DAULUTE | TEDxHeraklion (TEDx Heraklion, 2014)
: Παρακαλώ, ευχαριστούμε. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Θα ξανασμίξω μαράγε στο ίδιο σταυροδρόμι, στο ίδιο σταυροδρόμι. Μάνα μάνα μάνα μάνα μάνα μάνα μάνα μάνα μάνα. Σταφτή να πούμε σιγά να Σταφτή να πούμε σιγά να ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη ο Γισταλού συγγνώμη