Research interview with Christos Gouvis / Interviewee Gouvis, Christos Date interview: 2015 December 12 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2015)
Interviewee Gouvis, Christos Date interview: 2015 December 12 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Σας μέρα βρε μπας και ασφαλές ενώ μένει να βρει τις λύσεις αλλά κύριε είναι η μπύρα κάνει πολλούς να μας πείτε το όνομά σας για να τις κάνουμε εγώ λέγομαι Χρήστος Γούδης μου εγώ γεννήθηκα θεά γεννήθηκε το 1926 ισραηλινά μέσα στην άριστη Ιωαννίνων τωρινά άριστη φίλες ο ιωάννου να μου μεγάλωσα στα πρώτα χρόνια μέχρι οι οικίες πέντε χρονών μόνο στο χωριό από εκεί και μετά βρέθηκε στη σερβία όπου οι γονείς μου ήταν μετανάστες εκεί και ζούσαν σε τρεις αντί βίαιοι και άλλοι στο τελευταίο του έργο την φίλε 61 αυτά τα παράνομα εισέλθει σε πορεία που μας έφερε σ Δημητρέλη το 1932 πήγα στο δημοτικό σχολείο της σερβίας και το όχι είναι η τετράδα άξιο τότε και γύρισα πίσω στην Ελλάδα το 1931 την πρακτική Μορέλι στην υεμένη τρεις κουλούρης είναι λίγα μίσθωσε φορολογία μας φορολογίες είναι την θέση σας παρά την κρίση μπορεί βέβαια η χώρα επιστρέψει στην Ελλάδα όταν γύρισα που έφερε την πρώτη χρονιά στη μακεδονία που ήταν δάσκαλοι θίγει και το τρένο μέσα δηλαδή στο 30 όχι συνολικά 36 το 37 βρέθηκαν στα χέρια την ενθάρρυνση της υστερεί θέμα Macedonia PIXMA υγεία δεν είναι τυχαίες έγινε την πέμπτη σε θάμνο y Γιάννενα μωρέ πως στα Γιάννενα μείνατε στο γιο μου να θα σας πω για την τελευταία κατοικία γιατί δεν έχει νόημα να παρουσιάσουμε όλες όμως όλα τα σπίτια που έμεναν 1034 στη όταν ξεκίνησε πόλεμος μίλησε η στέφι βάζει τα 50 φορτηγά αμοιβαίων βίλα αστέρι να αναφερθώ EASY come EASY Go outside κας είναι μέσα η έξοδο καταστρέ ιλαρά έξοδό μας Insights επέδρασε κυριότερο στρατηγικό ελιγμό Front Man 1000 να μας πείτε λίγα για την οικογένεια σας πόσοι είσασταν πειρατείας ο πατέρας το παντελόνι μου όποιες είχε γεννηθεί κι αυτός στην άριστη ένα διάστημα εργάστηκε ως δάσκαλος στην περιοχή σε κάποιο χωριό οχυρό την άριστη υγιέστερα πήγε στον πόλεμο και βρέθηκε στη μικρά Ασία ενώ ευτυχώς γλύτωσε από εκείνη την ιστορία και μέταλλα έφυγε το 1925 συγκεκριμένα για τη σερβία όπου έκανε κόπο που στου Χαροκόπου stunt και πάρα πολύ στον Alpha Τράπεζα βάζει τη σχέση θα την επιλέξει πλέον στιβαρή στηρίζει τους πως έχει μας πόρνες βαρέλι έχει ζωήν διαρρηγνύει φώτα το why Nations είναι ήσυχη και είπα να κάνω παρατείνουν την είχαν ήδη φάει έχει μέχρι στιγμής σε δύο βοηθοί εις τα έργα θα μπορεί να εάν δεν υπήρχε η ΔΕΗ είναι ένα διώροφο και μια αδελφή μοτέρ φόρου δε ζει για αρχηγό είναι στις τρεις επιχειρήσεις φέρει μεγάλη ευθύνη όχι μικρότερη των αδερφών μου ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος επόμενα αλλήλων είχαν βραβευτεί σε αγωνία ούτε ένα ένα θέση περιοχη ανεβαίνει συλλήψεις αιτία σε στέρεη μου εγώ βέβαια μια άλλη πτυχή όταν επιστρέψαμε στα Γιάννενα πατέρας συνέχισαν να είναι δάσκαλος δίδασκε ποτέ μην του συμβεί μηνύσεις ΑΕΒΕ είναι μια αίσθηση υγείας ηχεία και δεν γνωρίζαμε καν αν δούνε μόλις άρχισε ο έλεγχος ποτέ αυτή την κάνουμε εμείς ούτε εμείς στη γίνονται Santa Stage σε κυρίαρχη δεν είχαμε κάποια μπάντα One πρωταθλητή δεν ήταν να βοηθήσουμε τα μέλη περί της ΕΤΕ ΔΕΗ ή πολύ του αρέσει στα Γιάννενα εγώ στα Γιάννινα επέστρεψε με τους θείους μου είχα δύο θείους και η γιαγιά μου αυτή ήταν κατά κάποιον τρόπο οι γονείς συνεχίστε και αυτού βρεθήκαμε στο γυάλινο τάχιστα χωρίς βία μεν με τους δε μας δίνει μιαν ένα μαλακό δέρμα γράμματα πέρυσι κλινικός εγώ δεν τα πάει καλά θέλανε να τις περιμένετε λοιπόν σαν μια της δουλειά δράσης αθήνα πήρε ο βουλευτής της ΝΔ να βάλει λίγο χαρακτηρίζω θέλει να σας ρωτήσει κάτι άλλο άρα λοιπόν το να έχει μια συγκεκριμένη ερώτηση να μας πει έχω όλη τη σφαίρα της μωραίνει κύριος είχαν εβραίοι στην άριστη κρύβει όχι όχι μόνο στο Γιάννενα έπειτα από ότι ξέρω λύνει Γιάννενα σφαίρες ενώ δεν με αφορά όμως πόσο μακριά Γιάννενα είναι άριστη γύρω στα 40000 ΣΤΡ κιλών Τερέζα Μέι κύριε εγώ βέβαια για τη σύλληψη ένα μαγαζιού στο μισθό σας είμαστε η χρονιά ήταν πολύ μικρότερες την άριστη να λένε μια ιστορία γενικά για τους εβραίους να ακούτε οτιδήποτε για τους εβραίους όχι εμείς δεν είχαμε κανένα κοινωνία ακίνητη στο χορηγιών Γιάννενα και χορηγιών τα 40 χιλιόμετρα την εποχή εκείνη πήγε με τα πόδια είμαι τα μουλάρια λοιπόν δεν ήξερα καν την ύπαρξη των ευρέως για ΑΕΑ πετάει ντε φυλάκιση η προσφορά τίτλων 4ης εύοσμο Βενιζέλος θα σας πουν ότι εγώ μπορώ να δω ποια Πολιτεία όμως γιατί δεν μπαίνω βυθίστε μέσα τους είναι ότι ηλεκτρικοί δε να μας γίνει συνήθεια να ζυγίζει ων της το FaceTime λίγο να δούμε έτσι ζητιάνοι είναι όμως μικρή παρά την πρώτη φορά που λέει είχαν συνταχθεί με εβραίους μετανάστες τέτοια στα ίδια ακριβώς ακριβώς το τζάκι ακόμη παρά και πώς σας φάνηκαν τα Γιάννενα οι Εβραίοι αλλά προπολεμικά η στα Γιάννενα γνωρίζω αρκετός δύο ειδών σπουδαστές ένα συνεπή και 1,9 γι αυτούς τους δύο δεν ξέρω τι έγιναν δεν έχω και φωτογραφιών μάλιστα τον έναν τον τι άλλη που γνωρίζω ότι έχει γλίτωσαν από την μόσχα έχει μια νέα συμμαχική νίκη μέχρι το βόλεμα δεν ελ εκτός των ετικετών δώρα δεν γνώριζε ότι στην πόλη υπήρχαν κι άλλοι εβραίοι over οκ δε σαν τα εάν οι άλλοι είχαν σίγουρο κλάση β κορέα έτσι γούσταρε βαν μαζεύει διατριβών όσκαρ ένα έντονο χάπενινγκ δεν πατάει ένα κουμπί και πάνω σ' αλλά όσο η εβραϊκή ζει στα Γιάννενα μας εγώ δημιούργησαν σε ποιο σχολείο αλλά εσείς οι ίδιοι δηλαδή που ήταν συμμαθητές άσυλο όλα δίκαιο ναι στη Ζωσιμαία σχολή αείμνηστου das κολλώδες σημαία ένα ένα αυτό αέρα να πιάσει κρύο βέβαια εγώ έχω να σας πω κι ως τη Χρυσή Αυγή δύο δράσεις ήμασταν ήδη είχαν διαφορές μεταξύ των Εβραίων και των χριστιανών μέσα στη δράση κα να ήταν διαφορετικό 8 όχι μακριά διαφορές δεν υπήρχαν το μόνο που θυμάμαι είναι ότι συμμαθητές του οι εβραίοι όταν κάναμε το σκέφτηκα δεν μέρα μέσα στην τάξη τίποτα εγώ ένα παγούρι Defence εστιών Λιλή τη φράντζα είναι πειθαρχημένοι και άλλες ενώ φίλοι και των δύο του ΑΗΣ φωτεινό Stay in the Last ούτε ένα σεντ δειλοί και Plus στο χώρο μας αν και ακούσατε ταμεία ετσι η ιστορία για τους εβραίους εκείνα τα χρόνια δηλαδή η ανώτερη ηγεσία μέσα στη μουσ κατίνα λέγεται για τους εβραίους που χει η γιαγιά μου είχε και φίλους εκεί και φίλων τότε βέβαια μιλάω για τα έργα και οι μεγάλοι να περιμένει να κλαίω σκοντάψει αφαίρεσε αγορές τζόουνς δεν χάνει σίγουρα από ουσίες ερχόταν να την επισκεφτούν σπίτι πηγαίνει εκεί να δεις και μέσα στο εγώ θυμάμαι μια φορά που πήγα μαζί μαζί της στο κάστρο κοντά και την επισκέφθηκαν τη φιλενάδα φίλο να τους περιμένει εγώ θα είμαι στο the Mall γραμματέα κλωστή έχασαν τη διάρροια έχασε 100 δημοσιεύτηκε δεν του βγει θα έφερνε έφερε δημάρχων στο όνομα της φιλενάδας στο πολλά μου στα 4,90 ευρώ έναντι του γιώργου βυζί έφερε άρα σας επιλέγετε αναζητά στην πηγή είναι ακριβώς ακριβώς λες εντάξει ρε λεβέντες πλαίσιο νευρολογικών τις θυμάστε τίποτα από εκείνη την μαύρη εκείνη την επίσκεψη της κέρασαν οτιδήποτε κάποιοι έχουμε μάχη ξέρω ότι είμαστε κάτσε σπίτι τόσοι ήτανε πολύ αμυδρά τον θυμάμαι να λέει ήταν μια κοντά στη μητρόπολη κάνε πια ένα μικρό σπιτάκι δεν μπήκαν με μέσον όρο δεν είχε πολλά άτομα και δύο δύο δωμάτια έχει 30 θυμάμαι πάντως μπήκαμε μέσα στο σαγόνι και εκεί μας κέρασε δε θυμάμαι αν ήταν τελικό Κυπέλλου την πουλάκι καλείται να βρει τα λεφτά δε μητρόπολη ένα δέσιμο μας είχανε ούτε νομίζετε φίλοι και να τις θέσει σε κανέναν η Sharp είναι η ημιτελή δίνουμε τώρα εντάξει σίγουρα μπορεί να πείτε 1000 αμάχους να κληρονομηθεί πρόζας πολυσχιδή και μάστορας μαύρες χάντρες ποιοι αυτόν ας βγουν τα νούμερα είναι αυτά ενώ εκείνη μου δωρεάν χρήση Silver Grey είχε μετά το σχολείο παιζετε με τα νεύρα όπου όλα τα συναντούσαν και εκτός σχολείου μόνο στο σχολείο μέσα στο σχολείο πεζών εγώ με τον αέρα το δικό βρισκόμαστε και έκανε βόλτα στην πλατεία κλπ Berkeley της off shore κάθε ηθικό έμειναν με τη μητέρα σας χορταίνουν το ΔΕΣΦΑ μου κλαίει Μούρσι Τσάβες εγωισμό ύφεσης μου μιλάει με τον ΔΗΣΥ πήρε το λόγο υπάρχει κάποιο γεγονός που του έτσι θυμάστε τον πριν τον πόλεμο που θα θέλατε να αναφέρουμε να σας έχει μείνει στην μνήμη θυμάμαι τίποτε το ιδιαίτερο απλώς θυμάμαι ότι οι εβραίοι κάθονταν κοντά στο κάστρο και ήταν αυτή η φίλη μου τις οποίες κάνω παρέα ίσως σχόλιο της Τήνου στην πλατεία τα λοιπά παρέμενε υψηλός λιτανεία έχασα 50 χάλασα τα πεταμένα δυστυχώς δεν θα τα πάρεις τούτου του ψυγείο κλαίει κόσμο αν έχεις προδίδοντας την πατρίδα μας ευρώ άνοιγμα δυσπλασίες κρατώντας το νέο ήρθη σας ζητάνε δουλειά κάνανε σε τέσσερις φίλοι φίλων δάσκαλοι δεν θεωρώ τυχαίες μπορούν ήδη και ο και διδάσκει στα Γιάννενα κάποιος πολύ όταν διορίστηκαν είχαν βρεθεί στη μακεδονία όπου είχα πάει κι εγώ για λίγο όπως σας είπα μετά ήρθα και ιδίως στο για αν δεν γίνει μιλάω για τα κράτη που δεν είναι εκεί που είναι λέει στην έκκληση μας έντονη ανασφάλεια είναι άμεσο άλλαζε το Τζόελ Μπλέικ ειπώθηκε για να δημόσια υγεία της χώρας πάνε δάσκαλοι Δημοτικού-Γυμνασίου ανήμερα αναβολές αναμένεται λόγω και της υγιή είμαστε να είχε αίμα μαθητές εβραίους και εγώ και οι ίδιοι είχαν εξαιρέσει τα σχόλιά σας να κοιτάξετε κλείνουν το όποιος θυμάμαι ήτανε ένα θείος μου ρωτά η στη δράμα ήταν σε εβραϊκό σχολείο περιμένουμε λέει η μαμά η έχω υπάρχει και φωτογραφία του φίλου μου την έχω την έχει ο ίδιος παράδειγμα εάν ο διαγωνισμός Best case Studies Κουλιμπαλί αρχίζει δεξιού εις πόλιν δρα Μαντέλη ζητάνε υπήρξε όχι μουφτής στην τελευταία κατά τη σύνοδο της Ε.Ε. έδειξε έχυσαν χαράς να πατήσεις σύγγραμμα νοστιμιά 1.2002 GFI Γιάννενα δεν είχανε ευρέως αλλά εσύ δεν είμαστε να η NASA είχα δεν νομίζω θέλω νομίζω γιατί οι ίδιοι ένα θείος μου ήτανε έξω από το ευρώ στο Λόττο δικός μας 23 δε θυμάμαι και εγώ μόνος μου το πολιτικό αλλά αυτοκ προπολεμικά μερίδιο στην και ωνία όταν ήρθε στα Γιάννενα ήρθε ακριβώς τις παραμονές του πολέμου του 40 40 ml δύει μόνο άγχος ή τη συγκυρία Γιάννενα μαζική κοινή θέση ιδιωτικά αναβάτη μέχρι τη νέα χιλιετία το PSI τότε είναι καθαρά είναι πιο πολύ στα social αιτία πόνου νομικοί και Γιάννενα και στα δύο και στη φωτό που έχει κάνει να φορεθεί βρε μου δράση ούτε θα σου πω το νεαροί τερηδόνας φταίει το πρωί ας πούμε λέει εάν ήμουν εγώ το ως γνήσια παιδιά της κρήτης που μόνο η δική μου πήρες όλα αποσπούσαν Ροταριανοί είχα ακούσει κάτι για τους εβραίους είναι αιτία να μιλήσει και Μεταξάς σταύρος στα Γιάννενα και εκείνη αναφέρει είναι ότι η ηγεσία της κάποια άλλη στην πόλη τους προειδοποιούσαν να αποφεύγουν την εβραϊκή γειτονιά γιατί θα σε λίγα λεπτά έφτασε πια η Honda έχω ακούσει το είχα ακούσει αυτό θα σας το γνωστό λαμβάνει διαδικτυακά εκείνος απαντά αν ορίσεις ναι αυτό που είχα ακούσει αλλά γιατί αν δεν το βρήκε ποτέ αυτό κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα Γ4 τω ν ΑΕΙ κ εις τα παίζουν που κυνηγημένοι λίγο πριν όμως σαν όταν ακούγατε αυτά εγώ ποτέ μου το είπε εμένα η γιαγιά μου τα ποσά από άλλο αλλιώς δεν αποδέχομαι και πήγαινα στο καυτό χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα και στη συναγωγή μπήκαν ακόμα λέει πάει Γάλλοι σκότωσαν με γράμμα νεκρό μίλησε στο της αθήνα θεμάτων νόμου που έρνει μαζί τα frames τη γεννάει και των δομών του Μπακασέτα να μηδενίζονται συναντώ χειρότερης εγώ με ποια αφορμή βρέθηκαν στη συναγωγή με μια τελετή που έγινε για το θάνατο του μόρτον αρχίζει κι εγώ ήμουν μικρός βέβαια εκείνη την εποχή όπως λέγανε όπως λέγαμε λέγανε τότε σκαπάνη ας κι όλα λοιπόν άκουσα ότι θα γίνει μια τελετή όπου θα μιλήσει καθηγητής νίκος Βέης πάλι παρέα πίνεις δεν συνέβη το ίδιο και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε όλες να και ήδη είναι ένα όνειρο χρόνων τα χαρακτηρίζει ήσυχο δύναται πριν κάνει 91 μαζί για μια ήπειρο αστόχησε φτάνει στην εκπόνηση σύντομο γάμο με άλλα μικρά σκαμπανεβάσματα όχι φαράγγι κ.ά. Always look on Line να είμαστε ενήμεροι για γρηγορότερη Γούσης συντελέστηκε τροφές σε βέβαιη θα δώσει τον τόνο πώς και ποιοι είμαστε επιλογής τελικά εκείνο που θυμάμαι είναι ξέρετε ωφελήσει ήτανε αυτό που με δημοκρατικός αριστερός εναντίον της δίνω της δικτατορίας του μεταξά και βρήκε ευκαιρία γαλέρα λόγω πύρινο κατά του φασισμού επίκαιρες ΕΕΜ μιλάω Βύσσα προχθές αργά στο Jose δημοκράτη Μανιτάκη να συλλεχθεί λύνει τα κανάλια και Φίλης είπαν μην είστε αρχηγός αντί στη θέση των ΤΕΙ και αρχηγός του πίνακες στα δίκτυα ύδρευσης το Metaxa ασθενική κέιτ φλας π.χ. ἀγάπης αν βγει βέβαιης φάρις τι τραβάω βασισμένη πάντα και ΣΤΑΣΥ στάση χυμό μπορούν ας πούμε αν αυτό που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι όταν την ευκαιρία που μιλούσε απεκάλεσε το φασισμό γέννημα της φατάχ πάει ένα προϊόν που θυμάμαι 91 Μάντακας θέλει μια ιδέα που έχει κοστίσει Hybrid φασισμός υγιεινής της Express Service Cell κάτι εσύ πονάω χώρο οι δότες πόνο όντας η εμείς θέλουμε στο WiFi οι ηθοποιοί αυτό είχε άρα κι εσείς να πάτε ταυτιζόταν αυτή είναι αυτό το λαό αυτή την αντιφασιστική πια στην πράξη με τη σύζυγό μου ήταν αριστεροί επί δικτατορίας μεταξά είχαν προσαχθεί για ένα διάστημα και τα νέα του καθήκοντα για λίγο και για γάμο ακόμα ήταν μαζί της λοιπόν δεν ήταν δυνατόν εγώ να είμαι διαφορετικός είναι ωραίο η κουζίνα επτά οθόνη ΔΝΤ βιώνονται PSI πάει τόσο ομαλά ως φορέας λευκοί οίνοι φάρμακα άρματα όμως εδώ την κινέζα από κίτρινη φυλή Μεταξάς δίκτυα ύδρευση πρέπει λίγο να μας ασθένειες φέρονται ότι ψήνει ένα μισθό Συμπιλίδης επί πέντε έτη και δεν περνάει μέχρι και τις 20 είναι επτά φέρνει την πηγή των sex and the City life μονοπώλησαν το ωράριο σα ν κα Ελένη γνωρίζει καλά το δηλητήριο στο the Voice άλλον ιδιώτη στρατηγικό ιδέες του πλήρης μονομέρεια αυτού ως τώρα αυτό επεισόδιο που περιγράφετε είναι έχει ξεκινήσει πόλεμος και τι ναι ήταν στη διάρκεια του πολέμου εσείς κι εγώ και δεν μου ζητάνε ευθύνες θα έλεγα ναι έλυνε τελικό αγώνα Euro στην σιτάρι όχι μόνο ήσασταν ακόμα σχολείο εσείς εκείνα τα χρόνια είχα δει γίνεται χρόνια ήμουν στο γυμνάσιο και σε όλα τα είδη του Wii u το φαινόμενο σε επηρεάζει εσάς σαν οικογένεια στα Γιάννενα λίγο πόλεμος Ελληνοϊταλικός πόλεμος στοίχημα θυμάμαι πολλά πράγματα του ιταλικού πολέμου αλλά όταν άρχισε να πολεμήσεις 28 Οκτωβρίου θυμάμαι ήταν δευτέρα ημέρα ειδομενη ερντογαν τελικά να περνούν πάνω από τα γυαλιά δεν το παράτησαν την πρώτη ημέρα μάχη μελωδικό ταξίδι αλλά εκείνη είναι ο θείος μου ο ένα ήταν στο μέτωπο ο μεγαλύτερος γιος του και η γυναίκα του μίλησε μαζί της με μίσησαν μεταξύ τους και μας πήρε εμένα και τον αδερφό μου και πήγαμε σε ένα χωριό στη βίτσα εαρινή ηφαιστείου εγώ έβαζα μας λέει κουβέντα ομολογώ ότι κλαίει ένα email περίεργα πέρα name είσοδο έχει ταλέντο δεν σου βγάζει για κανέναν ήταν το εάν τα ΤΕΙ αλλά και τον πατέρα παράγει λιγότερα λόγω της Front Man υγεία Maria after Πολυνείκη πμ in ένα μάλλινη κραταιά εξεταστικό επιλέξαμε site Γιάννενα ακολουθεί σαν αλλά για πόσο καιρό μείνατε στη βίτσα μην είστε ήδη αφορά διότι και μετά της μάχης στο Καλπάκι και εις την κράμπα αλλά κυρίως οι οποίοι είχαν το εγώ ο το καλύτερο οχυρό της της γραμμής αυτής η Γκραμπάλα λένε ΔΝΤ πιο ψάρι λοιπόν όταν λοιπόν άρχισαν να υποχωρούν όλοι καλοί τότε φύγαμε από τα αποδυτήρια και πυγμή για γοργά δίκαια διότι υπάρχουν φωτεινά όντα Μαλτέζο φίλε άριστη είτε στα ΔΕΥΑ Ρόδου 30 αλλά εγώ δεν υπάρχω το Καλπάκι που νίκησα πέρυσι πληθώρα στην παράλληλη στήριξη έναντι μάλιστα έχει ήδη φτάσει το λιμάνι τα τρεις ποτέ και ενώ η ΔΕΗ είναι στα Γιάννενα πιστέψατε στα Γιάννενα και και ποια ήταν η όλη την περίοδο του πολέμου είμαστε στα Γιάννενα πηγαινουμε σε κατι καταφύγια τοπία στα οποία αν επεφτε καμία βόμβα θα μας είχε κάνει βίωμα τέλος πάντων αλλά θυμάμαι δύο περιπτώσεις τον πολιτισμό σας μικρές ειδήσεις τον Κοντονή μάλλον όχι δεν περιλαμβάνει τα Γιάννενα δεδομένης τον Φίλη δεν έχει να φάει πάνω στα Wella κηδεύεται πρώτον η άνοδος θα έλιωναν δεν πηγάζει φαίη πολιτεύονται με υλικά από Άρη με γούστο σύφιλη συνταχθείσα δομή τους θέλετε να μου πείτε γι αυτούς τους δύο αριθμούς είμαστε σε άσπρο πρόεδρος γνώριζε όμως είναι πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μας στην οδό βίλα και εμείς βρισκόμαστε σε ένα καταφύγιο τοπίο θεός να το κάνει καταφύγιο η γιαγιά μου ποτέ δεν έχει φύγει από το σπίτι τους δεν το κουνούσε καθώς εκεί έπεσαν μερικές φορές σε καμιά εκατοστή μέτρα εκτός από το καταφύγιο το καταφύγιο και θυμάμαι τον φόρο θεέ μου όταν βγήκαμε έληξε συναγερμός να δουν βλέπω πτώματα εκεί αφότου μέρας ο δεύτερος βομβαρδισμός θυμάμαι ήταν περί το τέλος του πολέμου περιττό 41 το πάσχα ήτανε βομβαρδισμός με στούκας γερμανικά αλλά αυτή παρά το ότι το νοσοκομείο είχε τον ερυθρό σταυρό πάνω βομβάρδισαν αυτοτελούς υπουργείου και είχαμε αρκετά θύματα εάν είμαι πρακτικές συγκομιδής άγχος φαίνεται πως θέλουν να δέσει τα χείλη τα Φιλιατρά στη Red Bull είχαν την είναι πάντοτε τον λύκο και μέλημά μου ήταν πάντα ο Έντι είχαν βρει μητέρες φροντίζει πάντα ενήμεροι αλλά φέτος θα έχει την ιδέα Remember this site τότε το ισπανικό έλλειμμα θα όταν έχανε 51 όσα Remember the Mall κάνουν μαύρη με λεφτά του το έδειξε και η συζήτηση των νησιών της ΔΕΗ ΑΕ στο παλαιότερο email η ηγεσία της χώρας νίνα την φορτηγών Mr bean έρχεται ξανά λέει η δομή της τούρτας και να λέει τους τομέα άδεια χέρια ήρθαν να ήταν το έδαφος ήταν Γιάννενα αισθάνονται νεκρός δεν κερδίζεις το νταβός πηγάζει η ύλη δεν νιώθω τίποτα εν πλω το κάζο της επιλύονται το πρόβλημά μας τελικά ρε παιδιά να πριν να βαδίσουν οι γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει τι είχαν ήδη η λίστα για να μπορεί να τα όχι τη συμφωνία ανακωχής με Γερμανούς προέβλεπε ότι οι Ιταλοί δεν θα προχωρήσει μπροστά για άρα δεν τα κατάφερνε θα εάν δεν ήταν τότε υπό ιταλική κατοχή ήταν μετά την συνεχεία όταν οι γερμανοί περιορίσθηκαν προς το κέντρο και στην αθήνα και στην υπόλοιπη όλη την περιοχή και οι τέτοιοι ήταν στην περίοδο της κατοχής στα για παρατεταμένη νεότητα α ενώ στα Γιάννενα και πιέστε διακρίνουν ήλθαν κόστα ρίκα άλλες κοντινό κάποιος εκεί για να τη δω μου πορεία η ζώνη λέει H είσπραξη λίστα στην λίστα λέει πάλι ότι πάει πάει για να δοθεί μια έτσι και πως η ζωή θα Γιάννενα πόλη ιταλική κατοχή θα έλεγα ότι ήταν λίγο πώς θα το πω πολύ ελαφριά εμείς δεν νιώσαμε κατοχύρωσης ή καθόλου με τις Καλούσης μιλάγαμε είχαν μάθει κινέζικα ιταλικά αλλά μας κανονικά στο σχολείο και έγινε το καραβάνι πάλι είναι ιερά βάλλονται η κοινή πρακτική γλώσσα στο σχολείο είναι τανίνες και επίγευση 1.0 0 0 μεσαίας εύηχα λένε η Ιταλία μπήκε ΔΕΥΑ είχα αρκετή παράλληλα εκείνη είναι να μας το πουν κιόλας ακούει το δέσμιοι των ελληνικών θεμάτων τι ποσά έλαβαν οι ενιαία στάση αναμονής ο αρνό είχε θυμάστε κάτι ιδιαίτερα την ιταλική κατοχή ως απαραίτητα αρνητικό να σας έχει μείνει ένα πράγμα που μπορώ να πω ήταν ότι πολύ κοντά μας στην πλατεία Βενιζέλου όπως λέγεται ήταν ένα κάποιο τμήμα ιταλικό και όταν έπαιρναν το συσσίτιο παιδάκια που πεινούσαν εκείνη την περίοδο πήγε και τους έδιναν μακαρόνια αυτό που το λέγανε πάστα σου δεν ξέρω αν είμαι 100 Βενιζέλος που εμείς σας πάει άστεγος δεν πίεσαν ήταν γυμνή ως station ένα μέγα περιηγούνται πολιτεύονται οι όχι στα χωριά ΑΝ.ΕΛ. Γιάννενα 8 ενδεικτική Βελλίδης την ΔΕΗ παρά τις περικοπές στάσου τα σοβιέτ ούτε εκείνοι είδαν το φως του ήλιου δωρεάν υγείας ρωσικής να δίνει νέα είμαστε αρχή έναν βίαιο ιδέες από τους Ιταλούς στην πολυμελή παρά να υπάρχει κάποιο γεγονός που όχι ο Ιταλός ένα χωριό μόνον είχαν εντολή να πάνε να το κάψουν γιατί είχαν είχαν βρεθεί κάποιοι αντάρτες κι άλλα αυτοί δεν έκαψαν το χωριό έκαψαν κάποια οχυρωμένος μόνον την υλοποίηση είναι η η κεφαλή θα τιμωρείται του δ ανέτειλε ο βέλτιστες φαντάσματα υπάρχουν παραποιημένη περιέχει πένσα μα θαύμα αναζητεί ένεκεν παρά παιδιά μίλησα 50 βίλες αντί να δω πως μάθατε για το επεισόδιο αυτό το επεισόδιο το επεισόδιο έγινε στήνουν σε χωριό Λέγκας παντελή πολύ κοντά στη βίτσα πολύ κοντά στα Γιάννενα δε θυμάμαι εγώ δεν ήμουνα τότε δεν και το μάθαμε από σε ανθρώπους που πήγαινε κι ερχόταν αυτή σας δύσκολες δουλειές βασίστηκαν ελληνικής κλονίστηκε Tennis Club στη δική σας το έλεγα είμαστε υπέρ της απαίτησα ήλθαν τα πρώτα τίποτα μου σπίτι ντεφιλέ και η κ α Γιάννενα αυτή την περίοδο βέβαια όλα γινόταν με Metro μετά από 9 φόρεσαν τα νευρικά ερεθίσματα άμορφο the design αντίστασης ότι είμαι εγώ κι εγώ πως παρά κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου θέσεις εργασίας στο ταχυδρομείο όχι εγώ δεν εργάζομαι μόνο αλλά στο τι γινότανε αυτό δεν ξέρω πώς το ξέρετε έτσι ναι αλλά δεν είναι ίδιοι εκτύπωσης κ νέας και βοηθούσαμε τους τον το ταχυδρομείο το οποίο είχε φοβερά φορέων προγραμμάτων και πήγαινε και μοιραζόταν το φαΐ σου σκαπανείς γράμματα από το μέτωπο οι ίδιοι από το ανάποδα από την πλευρά του το εσωτερικό 27 κολλώδη design wars Indiana πετάει Magazine της Πύλου ΑΟ ν Βύσσα δεν έζησε δικάζεται το ΧΑ έχει μάνγκο λέτε δεν υπάρχει έτσι μιμούνται τον δημοτικό ένοικοι έμαθε ότι τέτοιοι Let S roll the Front η Ε.Ε. δε θα κληθούν δηλαδή να βλέπεις πάντα νέοι La λαοί Microphone δηλαδή υπάρξει πλήρης του φόρεσε τα τώρα πια βέβαια κανείς Σήφη ήλιε μου λέει θυμάστε κάποιοι στο γεγονός κάποια ιδιαίτερη κάποια ιδιαίτερη παράσταση γράμμα πραγματικά τι κάτσει γεγονός θυμάμαι ένα μόνο ότι όταν έδωσα ένα γράμμα σε έναν στρατιώτη που ήταν τραυματίας στο νοσοκομείο το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λοιπόν στο Forum μόλις πήγα αφού φώναζαν γύρω-γύρω όσοι ξέρετε οι κυνικοί να κάνεις πρόγραμμα και αρχίζει και φωνάζει πιάσε τα πάντα τασσόταν εμφανίστηκε ένα και του έδωσα το γράμμα συμμετείχε σε μάξι φυγής και ήθελε να με κεράσει θέλω να μου δώσει χρήματα βεβαίως χρήματα δεν πήρα αλλά ένα πράγμα δεν παίζατε Time out bin δίλημμα εντέλλεται ζιν ζητά Hospital Edition ελεύθερα θα αντιληφθεί έστω και αργά πως πωλούνται δεν μοιάζει να είναι η Ίντερ λύτερη Hospital στο ΧΑ θέλετε να ψάχνεις να φάει έχει μειωθεί στο ένα και δείχνει τις λευκές μπλούζες Happy ταξική δραχμή ελληνική θυμώνετε κι νήμα αναφορές και δεν φταίει άρα έχει κάποια άλλη κάποιο άλλο περιστατικό έτσι στο να θολές δεσμό και είχε γίνει ένα μάτσο 9 ας προχωρήσουμε τώρα στη γερμανική κατοχή είμαστε γερμανούς να μπαίνει στην πόλη θυμάμαι πολύ καλά οι πρώτοι που ήρθαν τα παιδιά μου μοτοσικλετιστές και μάλιστα είχαν κάπως νομίζετε πως πάντοτε και ΟΔΙΕ σαν κάποιος σκοτώνει κάποιον αλήθεια δεν ξέρω για τον εδώ και καιρό για τον αέρα ήταν αμέσως μετά το πάσχα και περνούσαν μπροστά από το σπίτι μου στη βίλα αλλά και τους κ μάλιστα ένα μανάβης που είχαν λίγο παρακάτω δεν ξέρω για πιο λόγο εκεί σταμάτησαν τους έκανε νόημα θέλουν να κληθούν κι αυτοί του είπαν όχι και προχώρησα περιμένει περί τα βιβλία είχαν βρει κατάφερες και δημιουργούν μεγαλώνουν μο νο εσαεί το σημερινό είχα 115 πεθαίνει στη ΔΕΗ πάντα σαν αφήνονται θέλησε να μένει η Δ.Ε.Η. και οι μυημένοι είμαι πάστα φλώρα στη φυλή η ασφάλεια είναι βέλτιστο οφείλει να περιοδεύει με τον δεκαπενταύγουστο αφού ούτε η ρευστότητα των μοναστήρι στυλό φέρεται να κάνω Βαρέλης θυμός φόβος τρίτον την γευτείτε 0 δεν χάνει τον βεβαιώνουν χαλάω την GLC έχει ιωάννινα αφήνεις κύριε και πόσα άλλαξαν τα πράγματα από τη στιγμή που μπήκαν οι Γερμανοί και μετά για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ για τα οποία αυτή τη φορά από ήρθαν οι γερμανοί δεν έμειναν πολλοί έμπαιναν οι Ιταλοί γερμανοί ήρθαν από το 42 E43 είχε τεθεί τότε η γερμανική μεραρχία εντελώς αρχής επίσης H ισραηλινή σας σταθερής τερες φορτηγού αν μπορείτε και εμμένει στη γραμμή υπάρχει αριστερή H ένταξη εκείνων για ένα φορτίο του φοροφυγά επέμβαση λύνει τα αργά ευθυμία ένα ότι θέση της και πόσα άλλαξαν τα πράγματα από τη στιγμή που πια τα Γιάννενα Νίκου γερμανική όχι οι γερμανοί έκαναν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας και το αντάρτικο έξω άρχισε να φουντώνει αλλά και έμεινε στην πόλη παιδιά κουβαλούν θα βοηθούσαμε με προκηρύξεις είναι βαψιμο στους στίχους σήμα με χαρακτηριστικά ένα που ένα σύνθημα που κυκλοφόρησε το 1943 και ήτανε το πάστα δηλαδή αν αυτό το έγραψα ότι εφόσον είμαστε μαζί έξι τέσσερις ο φόρος είναι η αθήνα και δεν είναι ατζέντα ούτε ρύθμιση μαντάμ μηχανή Business and the Residence μπήκε η Α ομάδα θα έμπαινε θέμα υποδείξεων η πίστη είναι αισθητή η Nintendo Switch η νέα βουλή θα κληθεί να απαντήσει είναι σε μεγάλη ακτίνα σε ΟΤΕ Jumbo ένα BMW αλλά τώρα έγινες ούτε να πετάει μωρέ να μην παραιτηθεί ρήγα γός πάστα συνεχίζει να χάνει πώς μετράται η πρώτη ιδέα να παίρνουμε το μοντέλο έχει ούτε τον εγώ εγώ νιώθω και αγαθά και εσύ είσαι ψηλότερη στα δίχως δεσμεύσεις το υπουργείο αλλά και το πινέλο Δες μαζί εκείνο το βράδυ είμαστε μαζί με τον αδερφό μου να κρατάει ψηλά έκανε χθες είμαστε τέσσερις Σύροι προέτρεψαν τους τέσσερις πέντε Αποστολίδης διολίσθησαν τον έχετε ακούσει να καίει λίπος τώρα μας λένε να διστάζει κάνοντας βόλτα με άλλα λόγια ένα εργάτης στα μαύρα νερά την μιράντα πατέρα θεόδωρο χαλαρό ευρωπαίοι δεν αλλάζουν ενώ όλοι είναι άλλο ζημιών προήλθε μπρας ντε Νίκος Κορόβηλας και έβαζαν την διάθεσή μας είναι κοινή αλλά οι θεσμοί μάλιστα η αποστολή της Rosetta ευθύνες στηρίζει σε πρώτη φάση θα λυνόταν κώστας κώστας στο Euro ένα watt RMS φέροντας δεν μάθε κάποιος άλλος άλλοτε νύχτωσε τότε το βαστά γραψετε κάποια άλλη φορά Μπούρα αυτή κανένα κράτος φασισμό τους ελευθερία η θάνατος τα συνηθισμένα που γράφαμε και εδώ και στην αθήνα παντού βάλτε μου μπήκα είχε φθάσει είτε διαφεύγοντας b Freedom of the Classic rock 50 return of Greece πετάει ήσυχο πρώιμο ουαί εις εσάς φρόντισε να αυτή δε η ομάδα τεσσάρων περιγραφή ήταν σαν ένα πυρήνας που είχατε στην δόλιο τέλος πυρήνες της ERGO αίσθηση στο τσέλο ΕΠΟΝ Αγίου θάλασσα τελευτ ίο θα γέμιζε σιγά σιγά όλο μου το έσωσε την νέα ποιος έδινε εντολές ποιος έδινε την κατεύθυνση εγώ και δεν αφορούν σε οργανωτικά Μάρτη 1942 ή στη στο ΕΑΜ νέων και τρώω στις 23 φεβρουαρίου νομίζω το άλλο χρόνου τους τέσσερις 43 42 ήταν το δωδέκατο 43 έγινε η Πωγωνίου ενιαία Πανελλαδική οργάνωση νέων και συνέχισε με ειδική δράση μας be with My λατρεύει θα πίνω ένα συνηθισμένο στην αρχή του βίντεο έχει δωρεάν ένα φαρδύ τρεις όμως έχετε πόνους τότε γίνει θαη κα άφρων το γνωρίζεις δεν χορεύει γίνουν έντασης δεν είναι προδότης a deal with Violence εγώ βρίσκω και ποιος ήταν αυτός που έδινε την τέχνη του ούτε τον δρα σε μας εμένα και τον αδερφό μου μας οργάνωσε κατά κάποιον τρόπο ένα φοιτητής Γεωπονίας από τα Γιάννενα το οποίο λεγόταν μπάμπης ψαράς δεν ξέρω μια άλλη πώς βρέθηκαν ο ένα με τον άλλο ξέρετε δεν είναι δύσκολο εγώ το κάνω ασφαλώς στη γειτονιά μου και και γίνονταν οι πυρήνες της εκπομπή έντονη εντολή συνήθως από τον μπάμπη τον Τζαβάρα να κάνουν αυτό που ξενίζει ο Pavel κουμπί μπορεί ούτε για να φάει αλλά ας πάμε στις αρχές του 2091 in the moon είναι ελληνίδες τη χώρα είχα την τύχη ως αρχηγός των ανταρτών σύμβολο ισχύος έως τη δευτέρα με δήθεν Σέρρες δε δείχνει ιδιαίτερη ώστε τελικώς να αντεπεξέλθεις πρόβα ψαράς Insider Μπαμπινιώτης δεν αναζητά εισφορών ρωμαϊκό ζυγό έχουν προ πολλού ποίηση ρολόι να φερθεί σαν λαοί ούτε όργανα σε ΑΠΕ υποφέρουν money στο ζευγάρι wilde πρέπει να διά γνωστό τέσσερις θεολόγου και έργα ύδρευσης των Zara ισραήλ ΗΠΑ λέει στον α ο αγώνας η Κύμη ενώ έχει αυτά περιγράφεται έτσι η προκηρύξεις και παρασύνθημα τας ήχους είναι κάτι γινόταν και πολύ καλή και κατοχή ξεκίνησε στην Γερμανία δεν το θυμάμαι Ρεθύμνου δεν νομίζω ότι ήταν πολύ καλή και κατοχή αυτά άρχισαν όταν οι ίδιοι οι γονείς παιδιά εάν η αθήνα δεν έλεγα εμπόδισαν την ευθύνη να στα τζιν παραμένει πέρυσι διηύθυνε την ορχήστρα αρκετών ετών πάσχει η μεγάλη μια το έχω δει στη Βουλή και τη Γαλλία ενώ είχε σοβαρό περιείχε επίσης δεν μας εντάξει δεν θα λέγατε οι διαφορές μεταξύ της ιταλικής κατοχής στη δυσχερή περίοδο πια έρχεται η ομάδα κλπ στα Γιάννενα ποια λάθη Πρώτον την αυτό ηχείο στο δρόμο όλοι διάφορα οι Ιταλοί ήταν πώς να το πω πιο πολύ φιλοξενούμενοι στα Γιάννενα παρά κατακτητές εκεί που γνωρίσαμε το φόβο και τον τρόμο ήταν όταν ήρθαν οι γερμανοί οι οποίοι κάνουν συλλήψεις εκτελέσεις ένα από αυτούς που εκτελέστηκε ήταν αυτός στο μπάμπης Τσακνής Jose the Difference δείχνει τα περυσινά τζένη περυσινής Defence είναι πεντάδες τα CD4 T Καλλιοντζής έφυγαν γρήγορα κινούμενη αργά και τα τέσσερις βερμόντ τρεις επίσης η στήλη δεν ξέρω ρε φίλε restart για κανένα υλικό τεστάρετε την MJ τεστάρετε ταξική την τύχη όχι μόνο δεν τη θεώρησα ότι εξοικειώνονται κόστιζε αγάπης αρεστά έναν σέντερ dealers λένε ζητούν εσείς έτυχε να δείτε κάποιες από τις εκτελέσεις που κάνουν οι γερμανοί όχι όχι όχι δεν πέτυχαν να βρεθώ σε εκτέλεση άλλωστε Εφετών εύκολο σήμερα να πάω με Ε.Ε. Παπαρήγα απουσία ενιαίο design εκεί συζητούνται θυμίζει φέρνει την ιδέα να πω ως διάθεση και στα μονοθέσια τους ενώ θα ήδη βερσιόν αυτού αναφέρεται στην εκτέλεση του Ζάρα έγινε η ποικιλία η στάθηκε τόσο είσαι ωραίος τους γεννιούνται κοιτάξτε όταν εκτελέστηκε ούτε ένα εγώ ήδη ήμουν στο βουνό μόνο στον ταχύ εκεί μάθαμε για την εκτέλεση και για την κηδεία μάθαμε κι για το μνημόσυνο που έγινε αργότερα αλλά το ειδική δίαιτα στην κηδεία δεν ήμουνα αλλά το μνημόσυνο έγινε μετά την απελευθέρωση και να πάρω και υπάρχουν φωτογραφίες εδώ ένα δ αν έχετε υπόψη στην μπάλα αφού ένα κοιτάει your friends αρεστός 6902 ταμάμ δεν εξισώνονται ζήτησαν επίσης την υγεία των βουβαλιών θέμα έμεινε κ Σχοινά 91,1 ώρες έντασης ενώνει έχουμε μωρέ είσαι ξεκινούν τα πιστά τις φανταχτερές εγώ κύριοι πλευρές διφορούμενες μα εγώ βέβαια έχω βρει δικά μας θα ναι της διοίκησης δεν ξέρω πριν ανέβει εσείς στο βουνό είχαν ήδη αρχίσει οι Γερμανοί εκτελούν κόσμος για μόνο το συγνώμη αλλά έκαναν συλλήψεις πολλές συλλήψεις ας πούμε ο μεγαλύτερος φίλος μου είχε συλληφθεί και είχε κληθεί επίσης στη Ζωσιμαία σχολή η ΝΕΛ στα υπόγεια πάντα σκληρή ν άρα διεκδίκησης μόνο έξι κινήσεις της συζύγου αναγεννημένη γνωστή βιβλία τα παιδιά της που έρχονται στην τηλεόραση στην λοιπόν κι διόριζαν ακόμα λοιπόν και εάν το παιδί είναι αρεστοί δεν έχει δώσει έχτιζε ένα in in the Cell βίντεο είναι σε θέση να δώσει νέα μεγάλη κοσμούν υπολογίζει μια γάζα δεν ξέρουμε τι έγινε δεν αντέχω την λοιδορούνται τα έχεις χάσει και να πάω να οι Γερμανοί μάθανε ότι ευθείες ήταν οργανωμένος ας είναι καλά η ασφάλεια είναι το Forever συγγενείς εμείς μπορούμε οι ίδιοι ασφαλές φορτίο της χωροφυλακής έτσι χωροφύλακες που εργαζόταν συνεργαζόταν ο μάνος θεσσαλια προϊδεάζει Insider θέλεις να τα πούμε ήρθε το ξέρετε έχει πιάσει τα νέα προϊόντα της στην περίπτωση του θείου δε να βγούνε έξω έντονο γιουάν άστεγου τζέιν έιρ το άλογο μάθατε αργότερα ίσως μετά τον πόλεμο μια ομάδα παιδιών συνεργατών μέσα από την αστυνομία έταξε ρε συ για συνεργάτες δεν μπορώ να πω αλλά θυμάμαι πολύ καλά τη σύλληψη Σύριου που όταν ήρθαν και τον πήρανε το πρωί ενώ πριν το οκτωβριο νομίζω το 43 στα ονόματα τέλος στη συγκεκριμένη αλλά και στα ΑΕΙ και να γίνουμε εμείς η τζάκι λυμαίνεται η διάλεξη τομέα οδεύει το ελληνικό χάος σημείωσε ενώ 98 έναντι επιχειρεί να περιγράψει τη λιτότητα τι λένε εκεί ήταν που και εγώ κατά τρομοκρατήθηκαν λοιπόν στην πιλάρ 34 που ζούσαμε να θυμάστε εκείνη την εποχή 450 άτομα όχι έχει 60 τυρί θείος ο μεγαλύτερος αδερφός το μικρότερος πόλος που ήτανε λίγων μηνών και εγώ με τον αδερφό μου που είμαστε σε καλό δρόμο λοιπόν κι όχι για γήπεδα και φθάνει στο 42 πακιστάν αυτή εγκρίθηκε θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα εξής κ στις πέντε η ώρα το πρωί δεν ξέρω τι Γερμανία είχαν βρει ανοιχτή κοινή έξω εντελώς χώρο 12 joey King έσπασαν και η εξωτερική πόρτα του σπιτιού ήταν μια απλή τύχη μια εξωτερική πόρτα μεγάλα και συνοικία ήτανε μια τζαμαρία ένα νέο τζαμαρία και όχι πόρτα άνοιγε σε εμπειρίες μέσα αυτή ήταν η κύρια είσοδος λοιπόν σπάσανε οι ίδιοι το τζαμί άνοιξαν την πόρτα και όρμησαν ευτυχώς στα μέσα δωμάτια τα τέσσερις δωμάτια τα δύο εμπρός και δύο πίσω στο πίσω αριστερά ήταν ο θείος μου ο μεγάλος και στο πίσω δεξιά ήτανε του είμαστε ακόμα κι αν αφορούν στο μπροστά δεξιά ήταν ο πρώτος ο οποίος την ώρα που οι γερμανοί έμπαιναν στο μεγάλο δωμάτιο Τόσκας επτά παρά πάρι Πρέκα τηλ 2006 φορές χρειάζεται θάρρος ο ιλαρά μέχρι την ώρα που το είχα πει και η μηχανή ο Σιμάο και είναι το χάος σε demo CD και κανένα δεν είναι ευχάριστο κάθε επιτήδειο που συνδέουν τα όπλα μας δεν έβγαζε το ωραίο ήμουν κοντά στη θάλασσα μπορούν να βρουν δουλειά τα λινά δομών ποτέ μπλούζα Τετάρτη όπως μαλλί είχα πει ότι το ιράν δεν διαθέτει ανάμεσα σε money Can't 50 ανθρώπους στον κόσμο για να σωθούμε και εμείς και η κίνα θα έχουν λαμβάνειν άλλα τα πρώτα βίντεο Τέιλορ πέντε το NBA μαρξ χοληστερίνη the Heart House σε οβάλ ξένες Moving χωρίστε τα μαλλιά ο Ζιντάν προνοούν και Front βίντεο και μετά τα ένωναν σαν ένα ενδιάμεση εγώ το ΔΝΤ λένε θα έχει γίνει η Βασιλεία πίσω η Ε.Ε. λέει ο Όλι Ρεν εγώ θα έλεγα ας πάω εγώ αλλά ο Βεστερβέλε στη μέση έχει στείλει ούτε έχω μόνο κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για τους έτσι το τηλέφωνο και έμαθαν και μας περιγράφει τη σύλληψη του φιλμ έχουν πια μπει μέσα οι γερμανοί και και πηγαίνουν στα μέσα δωμάτια πρώτα δεν είναι μάλλον δίωρο τελευταίο γερμανική φαντάροι μπήκαν στο δεξί το δωμάτιο που είμαστε εγώ καταγράφω εγώ και άλλοι δύο στον αριστερό ό τι εγώ ποιον αφορούν αυτό που θυμάμαι ήταν ότι εκεί που κοιμόμαστε άναψε ένα φακός δυνατός πάνω στα μαθήματα και ένα πιστόλι να μας μάταιη αποτελεί μεν άριστα τα εγώ δεν μασάω GSK βεβαιώνουν online τήνος μήλος μαύρα δε εν όψει του ένα στους δύο άνδρες σαν τον τελευταίο χρόνο η Mylan ακολούθησε τα ενήμερα δάνεια νύχτα έτσι την ασκούμενες ειλικρίνειας κι έτσι κλείνει τη δέηση ο Flash Lite η ισραηλιτών αναχθεί σε 9 κανείς την παλιά μου τέχνη δόσεις κέρδισαν λένε εμένα και τον αδελφό μου σ'αυτό θα σηκωθούμε επέβαινε κάτι να φάμε εξαγωγής στο θείο μου όταν μπήκαν μέσα σε άλλη μόνο δεν έγινε αυτό τότε ήρθε άλλη ένα ομάδα με ένα κάταγμα στα χέρια δεν ξέρω αυτός εγώ αυτός που έχει τον κατάλογο ήταν γερμανός και ρώτησε Νεοκλής Μουτσόπουλος δεν και το απαντάει και εκτείνεται τεράστιας και του λέει γερμανός εκείνο που μου έκανε εντύπωση το λέει σε γήινη καφέ καθαρή αξία αν είχαν διεισδύσει παρακαλώ Alpha Bank ερε τα η μ θα μείνουν τα φιλέτα σκέτα και και στα 91,3 ιούνη ξένες και μη θα θέλεις από το μόναχο ότι θέλεις να σε ξεναγήσει σε Mr Νεοκλής μου το κουλό του ΕΠΑΜ το πόνημα είναι Νεοκλής Γεωργόπουλος μου βασιλιάς 50 σιγά μην πέφτεις ξεμένει στο γκριλ δεν έχεις λόγο να γίνω ηθική εφήβων αρκούνται 50 μάλιστα γράφει κριτική η Μαριλένα άμπωτη και και έστειλε δεξιοί Officer way την πλήρη μας μαθαίνουμε Οδός Σαρρή η ιωάννα της Ε.Ε. και λέει λοιπόν ότι για να κλείσει το χρέος να συναντηθεί με τον πρόεδρο και Fair τελεί σε κόκκινο έδαφος που είχαμε τρομοκρατηθεί με κάθε μέσο με κάθε κείμενο γεγονός που δεν ξέρω γιατί δεν ξέραμε εάν θα κάνουν έρευνα για τη χρυσή εκείνη την προηγούμενη βραδιά είχαμε δείξει προκηρύξεις και μάλλον δελτίο από το BBC δίχτυα και ασφάλιση σαν μερικά και αντί κατεδαφίζεται σκίσουμε το μάμε σε ένα όμορφο και ας και τρελαίνομαι με προσκαλούνται δείπνο αλλά ευτυχώς δεν λένε την αλήθεια μονάχα για να κάνουν συλλήψεις κοιμόταν η Xiaomi βέβαια η μόνη φορά που είχα μπει να μακρά κι την οδήγηση η άλλη Porsche Museum επίλυση κατηγοριεσ άμυνα 9 in Silence βάση δεν ήρθε το γκολ της ισο όλων εμάς 1907 μ.Χ. δεν είναι αλλά είναι σαν το λέει το ΚΚΕ και με περηφάνια η MSD τόνισε μάλιστα πως η κυβέρνηση ενώ δεν αστειεύεται πολύ γρήγορες άρα σου τρεις βέβαιο άλλο λέει ο άλλος έχει έφυγε και πήγε σε ένα σπίτι γνωστό όπου αυτό όποιο όταν άρχισαν να αποχωρούν Γερμανία τη γειτονιά μας έστειλε παρατίθενται της βυζαντινής όταν έφυγε από τα χωνιά συμφωνώ σχεδόν μας έστελναν σημείωμα είναι εκεί κι εκεί ξέρετε μου 1940 SK σίγουρα Close μια βαριά άρρωστο σάμο γεννιούνται παιδιά σκηνή στήριζε κι άμα το web design τη βουλευτή ερειάρχης ένταση ενώ εισάγονται σε ένα γράμμα της ΣΑΟΣ πληθυσμοί του Α.Ο. Κρήτης πώς όμως θα γίνει 58 ειρήνης πρήζει κι εγώ τις ενώ εισάγονται μέρες στο είστε τώρα ακολουθεί κατάφερε Ντούνης μου τους σαν τα μούτρα σας όπως λέει ο Γ Δέδες εγώ ήμουν τον πιάσανε αυτών γερμανοί τελικά κατάφερε να ξεφύγει αυτός κατάφερε να ξεφύγει και έγινε ως εξής όλη ιστορία στέλνοντας ένα σημείωμα ότι θέλει ρούχα παπούτσια κτλ κρύο έκανε κατακτητή ζητεί πάγωμα των χρεών δορυ ορική εγώ πήρα ένα καλάθι εμένα αυτά τα πράγματα όλα μέσα και πήγα στο σπίτι αυτά εκεί θείος ντύθηκε και συνεννοηθήκαμε να πηγαίνω εγώ μπροστά αφού αφού έδωσε σε αυτόν τα ρούχα και κάλεσε το Kawasaki Μαρία μου είπε εσύ να πάρεις το χαλάσει τα χέρια να προχωρήσει μπροστά με εκδόσεις αυτή κυκλώματα που ήρθε σε σας και τέλος καλόν συμβει κα πήρα λοιπόν εγώ έχω μπροστά μου πίσω στην ας δουν και προχωρούμε κατεβαίνουμε διανομές είναι έξοδο της πόλης στον κατήφορο αυτό λέγαμε τότε και ναι εκεί Θεοδούλου βρίσκει κάποιον πέρα από ένα διπλανό χωριό τελείωσε με ένα κάρο γεύματος άνω Λιόσια ανέβηκα πάνω σε καθαρό Ηρακλής είναι βρε καθαρή άγνωστοι βάνδαλοι Close στη μακεδονία παλλάς και πέμπτη η ασύδοτη Esther ενίσχυσε τα παλιοσίδερα χαρίζει κατατάχθηκαν το φαίνεσθαι το είναι και δυσάρεστο τρεις ιούνη τάχα can We have σαν την πόρνη δεν ισχύει εγώ ειμί σε δέσμη Fraud ΕΜΑ εάν πρώτα δεν μίλα μου που διαχειρίζονται City λόγω έργα ευαίσθητη όχι μόνο του υπουργού την πρόθεσή μου να ρε μάνα μου θα με βίλες κλαίω κλάδος του Γιάννενα νέα ας παραιτηθεί ρίζα χαρές που δεν έχει ακόμα το 50 ωρών δεκάρες εν κουβέντα οργανώνουν δεν θεωρούν τη ζέστη και έτσι γλίτωσε από τη συ έτσι και οι άνθρωποι της αγοράς τέλη μας ταυτότητα αυτό πότε έγινε σύλληψη του φίλου του Νεοκλή το πρωτόκολλο της προεδρίας δεν εννοούμε ακριβώς ημερομηνία 8 ερευνά την παραιτηθεί εντέλει να διεξα γει έτσι το βλέπω εγώ αλλά συνεχίζει πλάι πλάι και είχε έστω και ένα ευρώ λιγότερα χρέη ωστόσο περιγράφετε την περίοδο της γερμανικής κατοχής για να φάω και εκδρομών είχε πει να γίνει την περίοδο βεβαίως είχε η κύριε είχαν εμφανισθεί τα λεγόμενα συσσίτια τα οποία γινόταν από ακούω τα προϊόντα που έστελνε όλεθρος σταυρός ήταν ένα Ελβετός εκπρόσωπος του ερυθρού σταυρού στα Γιάννενα και στέλνοντας τα εφόδιά σ'αυτόν ξέρετε τον ερυθρό σταυρό των αθηνών και τελούσε δηλαδή με τα καμιόνια το κοινό ότι τίποτε είχε και αυτό γινόταν τα συσσίτια ένα από τα θύματα της νέο των μαθητών και της Νεολαίας της Π.Ο.Ε. στα Γιάννενα όταν πηγαίναμε να πήγανε και στον ελβετό πρόξενου αλλά να τον εκπροσωπώ και στο δήμαρχο και ζητούσαμε να ανοίξω τα συσσίτια γιατί πεινούσαν σχολιαστές έχουν μόνο τα τιμάμε όχι μόνο περικοπές είχαν πιαστεί αναζητά κανείς είσαι η Ηλεία Σέρρες ύποπτες κλήσεις κερδίζετε τίποτα με χρέος 9 η θέση της Μόσχας Κυψέλης δύο στα μυστικά της Κύπρου είχαν βρει 99 αίτησης επικύρωσης μάλιστα πλήρης πρώτα ξένες πλάτες και φρόντιζε προς πέντε 10 μεσίτης γινόμουν ζαν λικ λλα πελώριες δεν θα ξερε προς 50 αλλά μου στο ΧΑ ούτε ήθελαν να τον πάει στο δυσκολεύει τη ζωή σου you I'm feeling σιγή της λόγω της ύφεσης της στους New York περιγράφεται μια πολύ βαριά κατάσταση μια δύσκολη κατάσταση περίοδο της κατοχής θυμάστε εκείνη την περίοδο να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στον τρόπο συμπεριφοράς των γερμανών προς την ευρυδίκη να τα προς εβραίους ντέρμπι δεσμά δεν τιμά αλλά αν είναι να βγει ας κρίνουμε όλοι είναι ίσως λίγο ζεστό δεν μπορεί να είναι είχαμε πάει και που ώστε να υπάρξει κάποια στιγμή κάποιο γεγονός που σας οδήγησε να καταλάβετε ότι η τύχη των Εβραίων θα είναι διαφορετική κάτι που να σαν να έδωσε και η Θεό κανένας δεν είχε υπόψη του τι θα μπορούσε να συμβεί για παράδειγμα στις 25 μαρτίου που έχουν πιάσει τους εβραίους αλλά μάλλον πριν από τις πέντε στις 24 κυκλοφορούσαν φήμες για συλλήψεις γενικά γενικά χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί εγώ έξι 24 του μηνός απεφάσισε τι να πάρω τα πράγματά μου και να βγουν στο βουνό είναι χτυπάμε το σέρβις στις 24 μου λέτε ότι έχει ήδη αποφασίσει θα μαζέψετε τα πράγματα πάνε φόβο τι ακούσαμε φήμες για συζητήσεις αλλά δεν ξέραμε τι συζητήσεις έγιναν και εγώ πήρα τα πράγματά μου το πρωί και ξεκίνησαν για το επόμενο σκέλος της δυστυχώς φαίνεται σαν είναι βέβαιο δεν θα ηττηθεί θεοδώρα μάλιστα βλέπετε είχε Βρέντζος ό τι φορά πέντε φορές ημερησίως με σοβαρές υποθέσεις τη σύφιλη θεωρώ απαράδεκτο μονίμως και ένα σωρό άλλα μέσα αλλά και άντρες το IMEI τέρμα μάλιστα πετάει ούτε τα κρεμαστά έχαναν το 90 συγγενή δότη τέρμα στο πανδαιμόνιο δεν θα εγκριθεί άλλη λάμπα μωρού υπάρχει ένα μίλι στις 25 λοιπόν εσείς έχετε μαζέψει τα πράγματά και ξεκινάμε και κάθομαι στο κράτος φόρο περιμένοντας ίσως κάποιο από τα φοράς τη που είναι έξω από κάθε πλευρά και ποιος όχι είναι όχι πηγαίνοντας προς Βόνιτσα αυτή προς Τρίκαλα λάρισα και εκεί ωραία γευστική πήγαινε εκεί λοιπόν και η χωροφυλακή τα δύο χρόνια φυλάκιση κι και μου λένε μωρέ που από τη γέννηση Νέου γνωστό χρόνιο και λέει κάθισε μήπως περάσει κανένας χαζός δεν ξέρετε αυτά τα αυτοκίνητα της υπολειτουργούσαν εξαρτούν και περίμενε μήπως τυχόν να ανέβεις πάνω σε παλιά περιμένοντας όμως εκεί βλέπω μια φάλαγγα που γερμανικά πρόχειρα να έρχονται τόσο προς το σημείο αυτό ήταν αρκετά αυτοκίνητα λέω τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς κοίταξα έτσι σε μια στιγμή από ανέβηκε ένα μουσαμά στο πρώτο αυτοκίνητο έτσι λιγάκι από πίσω και βγήκε κάποιους δηλαδή δεν ξέρω εγώ τον ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι αυτοί δεν έχω υπόψη μου μια σταγόνα gr παιχνίδι FIFA πάρτε ένα demo στην πόρτα έξω εσύ κι εγώ του Στάικου κλείνει παρίσταναν ένδυσης the Sun City for εξοικονόμησαν Τρίκαλα εντός της πόλης δεν είναι μόνο ελληνικό όνομα περιλαμβάνει το γνωστό ζήτημα επιλέξτε Save αποτελεί βοήθεια εφέντη μέλη εκφράζεται πολύ Καμπάνη και ένα το 0 τον αυτουργό τέσσερις 10 άριστα οδηγήσατε ταλέντα παικτών ο Σαρκό έμοιαζαν με συνδέουν με την άνεση του ισχυρού λήψη της B-Class ενώ ο σάββας Εμινίδης σάββας χαμηλή πάσα 90 the υγεία αν γίνονταν θα απλή καθημερινή μιζέρια ρέει στην ανεβαίνουμε Σιδέρης π.χ. πολύ Side I have No idea ούτε μαύρα ριγέ μπλούζες και συνεχίζει και περνάει α όλα τα φορτηγά όχι εγώ ξεκινάμε και έφερε και βρήκα παραπάνω πιο πέρα ένα άλλο χρειάζεται από όλους έχω πάντα και είναι στάχτη μέχρι τη διασταύρωση μέχρι τώρα προβάλλει τώρα ταβάνι έγινε διασταύρωση 31 ετών σοκ που διασταυρώνεται οι ήλιοι ίδιοι δρόμος που πηγαίνει προς την Κόνιτσα είναι το κεντρικό Ζαγόρι εσείς όλοι αν πάθετε bond 50 της Saxo Bank θα είναι ελάχιστα τρεις νομού Χανίων πηγή μια λίστα από ότι ένα φάντασμα δεν τα θέλεις μια του ράντοβαν συριζα τώρα με άκρως συνήθως δεν είναι η λύση του κόουτς άνευ όρων 4o rubber οφειλές στον ΟΑΕΕ και σταυρώθηκε αναχωρούσαν αγορών και είστε εκεί θεωρώ τη ρίγανη κοιτάξτε αυτόν τον ανεβαίνω πάνω και πηγαίνουν προς ψήφιση και επιλέγω νέα κινητοποίηση των ανταρτών και μάλιστα ο πρώτος που είδε ήταν ένα οργανωτής του συγγενείς αυτό στο νου του εφεδρικού ΕΛΑΣ Le code μας βλέπω αμέσως νερό ταϊζει αυτός λέει χωρίς λύση το λέω δεν άκουσα τίποτε για τις ευρέως πιάσει έστεκαν τέτοια μας οι γερμανοί δεν μπήκαν στο Ζαγόρι είχαν πιάσει μόνον το δρόμο που οδηγεί προς Καλαμπάκα και είπα και αυτό μου είχανε Τάσιου με φρουρούς για να μην έχει συμβεί κάτι κάποιοι επιθέσεις ανταρτών κλπ κλπ μέγα λίγα αυτό που σίγουρα που ταιριάζει στην κόσμο αγόρι άλλοι πάλι μειοδότης στα τραγούδια μου ντύσιμο δεν εκλέγονται αρχικά έγινε η σάμος κόσμο ελέγχει σε άλλα το S90 Green δεξιούς εγώ παραπέμπει σε δυνατές άμυνες καμία κανένα παιδί δεν έχει γεννηθεί και μένεις ρεκόρ δίνοντας πονούν 48 ωρών θέλω δεν εννοώ την σανίδα του κ Μουζάλα δεν είναι καν made in China πεζά βόρεια συρία αγορές δεν παίζεις κανείς το show του giorgio armani η σκηνή γίνεται έτσι δε είπατε στο on στον άνθρωπο τον οποίο έχει δράκους 10 πλοία από για τους εβραίους σ' εκείνα μας κάτι παραπάνω ήξεραν αντάρτης κάποιοι δε αυτό το μάθαμε αργότερα το μαθαίνει αργότερα ότι οι Γερμανοί έχασαν τους εβραίους και τους πήγα στη λάρισα άρα η παιδαγωγική είναι σα να όμοιων ήρθαν τα λέει και κατ εμέ θα κολλάει AIDS ούτε με τη Λάρισα με κάλυμμα στο χρόνο απονομής λόγω φοβία αργότερα όλα τα φορτηγά τα είχατε κάνει φάλαγγα να σε βρει ήρθε το ρεκόρ βέβαια λίγα πράγματα θα σας ρωτήσει γι αυτό περιγράφει τρεις κάποιες διευκρινίσεις δεν στην Ηγουμενίτσα του όλης της Ε.Ε. ευρώ για τη ΔΕΗ την αγορά είμαστε τσίπα γιατί όταν στρατιώτες χωροφύλακες αντάρτες αφορμή ήταν συνηθισμένο να είναι κι αυτή η φάση πάμε για τη νίκη ήταν πάντα εκεί αλλά για πιο λόγο δείξει πόλεις δεν είδαμε πέρυσι στη μόσχα κόσμος στον Βόλο ήταν τα μισά στάση μιλάει του τι θέλετε να κάνω και εγώ συνεχίζει ακάθεκτη την αμαρτίαν όχι νέα μέτρα να εργάζονται να δανειστεί επτά πηγάζουν μόνο από τις δύο όμως δεν άρα οι ίδιοι οι χωροφύλακες δηλώσαμε στην είσοδο και την έξοδο της πόλης ας πούμε έκανε πάρτι όπου είχε άλλα κάνουμε ακριβώς την φύλαξη δηλαδή ξέρετε δυνατότητα να παρέχει νέοι δεν παντελή κλήροι υποτίθεται ότι ζητούσα κάποια ταυτο κανένα ΔΕΗ οδηγούνταν δεν είμαι κι εγώ είμαστε δ βεράντα οδηγού του μπορεί η χώρα να είναι τυχαίο Σαμψούντα και δεν ήσαν στο City η ΔΕΗ λυθούν γαλουχήθηκε ο ήταν σαν και το ΤΤ δηλαδή κάποιος που έχει ένα ακριβό δώρο πάγια αυτό ήταν ένα λαχείο για να εισπράττουν δημοτικά τέλη γι' αυτό το μεγάλο φόβο αλλά κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας ήτανε έτσι υπήρξε και πρώην CEO της αυτών μόνο όταν το χρειαστείς απέξω με ξύλα να τα πουλήσει στα Γιάννινα επιπλέον πληρώσει πέντε με φθορά και καθαρά σε δίσκος εννοούνται σε εκπομπή ζιγκ ζαγκ σε κοντά πώς γίνονται οι φόροι λόγω άσε τα σχόλια δίνουν μια ώθηση χυμών μπιζέλια ψέλλισαν μου come with λαό τους ελέω ΚΚΕ σελίνα Γιάννενα πειθαρχημένη την Σητεία πέιλιν έπεσε δεν κυλάει και τα σόλο δίσκος έπρεπε Esther Andre ενώ πριν δεν έβλεπε δεν είναι έργο μιας ήσυχος είχε πάει άραγε πέρα ήταν εδώ έχει γίνει το σημείο που δίναμε τις συνήθειες διαμάντια να βγει πια αυτό το παιδί δεν ξέρω αν θα ήμουν πολύ μικρός για να παίξει μπάλα στην Real estate έρχεται πολύ ζεστές γούρι ζεστά μελετώντας τον ρόλο του κάπτεν γουέι ομοειδή ξέρετε εσείς το χέρι και σας έκανε και σας σα να ναι αλλά έτσι ο Αμορίμ του χοντρό μάντι γουότερς πράξη μου όταν πέρασαν τα φορτηγά εσείς που ήσασταν εσείς τον δεύτερο μίσησαν πόσο μακριά μέσα στα ναρκωτικά αλλά αυτή εγώ είχα φύγει από το θυμό και το σασί μου πήρα το δρόμο πάντως προκαλεί τα φορτηγά και μετά ξεκίνησα είχαν ήδη ξεκίνησαν να γράφουν κι όχι όταν τα φορτηγά λέω οτι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος άλλος σε μια βασίλισσα και προχώρησα μετά από Προχωρήστε με τα πόδια προς την κατεύθυνση κων σας ανά η φάλαγγα π.χ. στο που προσδιόρισε στο δρόμο μέσω του Καλαμπάκας La και μπορεί να σώζονται σε αξιόλογη αλληλούια items 9 έκανες τον Πάμισο στα Jumbo την Sports κων ξανά και ξανά στο ίδιο έργο οι δικηγόροι της Λάρισας ανέστη και ρόλο της άλλων Weiwei στενή τη φρουρά μου όμως εις το όταν εσείς ήσασταν ακόμα με τους εαυτούς τους χωροφύλακες και περιμένατε τα φορτηγά σταμάτησαν οι απλά πέρασαν από μπροστά στο στο σημείο που εισασταν πριν ξεκινήσετε ειδήσεις Ελλάδα όχι εγώ ξεκίνησα πριν ξεκινήσουν τα ούτε τα είχα καθόλου εγώ είχα και δεν γύρισε πίσω να κοιτάξει ξέρω αργότερα τα όσα πάνε προς την Ευρώπη για να ύστερα κι αυτά είχαν δείξει αφοσίωση προς Μέτσοβο ρούμπα ικανά να εκφράσουν το θυμό ενάντια στα ήθη πριν είπατε εσείς ότι σε όλους μας δίνεται όταν έγινα κλέφτης περπατούσα όχι εσύ θα ήθελες το φόρο αυτό λέω όταν ανήκεις στο χώρο του ΤΕΙ τα φορτηγά σαν όχι εμείς δεν είχαν περάσει τον πρώτο χειρουργό και μετά αποκλείσουμε ακολούθησε το φορτηγάκι στο φόρο σταμάτησαν γι αυτό ακριβώς ακριβώς φορές σε όγκο ενώ εμείς δεν αρνείται να μιλήσει με τέσσερις ο χυμός σακς στο 50 άλλοι Χαρίτο Μπούκη Μπιζάνι ελάσματα άλλες 10 φορές όταν βέβαια θα βρει το ταίρι σας δίνω 50 μέσω αφής ξεκινά σωματείου στο τρεις ΝΔ λαός κουτιού θ πράσα μου δημιουργούν δράσεων που δέχεται εκεί που άνοιγε μουσαμά και βλέπετε αυτόν τον άνθρωπο που κοιτάει να δει τι γίνεται ήσασταν αρκετά τάο ώστε αν τον ήξερα θα τον αναγνώριζε οπωσδήποτε έλα δίπλα μου για εσάς θα πρέπει να γίνουμε θα γίνονται περί κλέος ν ΝΔ είστε βέβαιοι ούτε να το διακρίνετε που θρηνεί τρεις ο η βάσω κ εδώ μέσα εγώ λέω όλα τα φορτηγά αυτά είναι εσείς θα είναι όλα καλυμμένα με μουσαμάδες όσοι είχαν κάνει τα δεν ήταν νύχτα εγώ τα είδα όλα καλά με αυτό που είδα εκεί που ήταν το πρόσωπο που ήταν καλυμμένο απλώς σήκωσε το μουσείο μακεδονικού αγώνα σε όλο το ματς της 12 τέσσερις simon πετάξει τη βουλή αν θα βρει να ψηφίζουν και να του ST μέλη όλες των τες πράξεις είμαστε όμως αυτή η αλήθεια δεν μπορώ να ξέρω γιατί τα φορτηγά ερχόταν πίσω εγώ μόνο τα δύο τρεις του κοντά στην είσοδο του φ φαίνεσθαι αν δεν σας κάνει να φαίνεστε είναι οίκος έστειλε γράμμα τρεις γερμανούς Γερμανός οδηγός Honda jazz και της γης οι ίδιοι αν μπορούσα υπήρχαν νεαρών με μηχανές που οδηγούσαν την τοπική ή όχι μόνον το φορτηγό κοντά σας την άρση βαστάει ας πούμε μου εγώ ήξερα 6ης βίαιες πράξεις βάση βίαιο όταν πια συζητιέται το δρόμο για com cy γύρισαν ένα ταξίδι γίνεται με φορτηγά τα όσα άκουσα ένα θα σας αναφέρει αν δεν μπει η ΔΕΗ και οι δυο εγώ είχα πάρει άλλο δρόμο και δεν φαινόταν από εκεί αρκούνται έτσι στον τόπο μας το λένε δεν συζητάει φέρεται να είναι από την Best selling ανάγλυφη α λλοι γρήγορα λόγω ανασφάλειας που δημιουργεί η ηχώ της εκεί που ήσασταν και τας και φορτηγά σταμάτησαν ας πούμε και αν αυτός τον σαμαρά που φανέλλα νάχω μέσα όχι όχι καμία σχέση δεν τον δεν γίνεται λόγος στο νησί της Τήλου με τίτλο τι κόσμο ευχαριστούμε αλλά αμμωνία 0 μιλούσαν για ένα μήνα ούσα γιατί ήσασταν πολύ κοντά στο σπίτι Καισαριανή γλώσσα μπορεί να μην σε ψήφισα όχι συνιστά ένα τσάι 0 γυναίκα αλλουνού κι όχι εμένα εγώ που έχω χωθεί δουλεύει τότε είχε υφές το Racer Lite έτσι μου εγώ τον όμιλο Nestle είναι να κάνουμε λίγο να πάμε λίγο πίσω θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γι' αυτήν γιατί αυτό είναι πια τους έχουν ήδη μαζέψει εκτοπισμό τους θέλει κάποια γεγονότα θα σας ρωτήσει αν παρατηρήσατε σου που έχει τον τίτλο ιωάννινα σαν τον σεβασμό όλων είναι εσύ τι του αγωγού του Sir Philip Green News φόβο ώμους τους τρεις άντρες εγώ τότε ο νέα ιωνία έξι γιος σου το νούμερο σας κάποιοι άνθρωποι που μίλησαν στα Γιάννενα σε ένα περιστατικό που οι γερμανοί Καλούμε όλους τους κατοίκους των Ιωαννίνων εκτός τόνιζε ή να βρεθούν και να μαζευτούν σε ένα περιβάλλον σταθερά και νομίζω όπου είχαν τα ομόλογα σε κάποιον τι του αγώνα με άλλο όνομα και θυμούνται όλοι εκείνη την περίοδο ότι η ανακοίνωση όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων εκτός των σελίδων θυμάστε εσείς κάτι τέτοιο εγώ δε θυμάμαι το μόνο που θυμάμαι το μόνο που εκ των υστέρων απόψε και υπάρχουν και φωτογραφίες μάλιστα ότι οι γείτονες των Εβραίων οι γείτονές τους θυμάμαι μάλιστα μια κυρία να προς το τέλος όταν ο μωυσής στήθη της στα Γιάννινα μωυσής σ'αυτόν είναι αυτός που ξέρει καλά το όπου νοσηλεύεται είχε γεννηθεί τότε ναι θυμάστε διαθέτει υγεία αυτό το είδατε αυτό όμως πουλιέται το γεγονός 90 ευρώ θύμα περ εκ των υστέρων έμαθα ότι τους είχαν συγκέντρωση έξω απ' το κρασί αλλά στους χριστιανούς δεδομένα όσοι πάλι δεν θέλουν δεν μπορώ να ξέρω αν τους είπαν να πάνε στα βράχια αυτή είναι μάλλον η ημέρα τους μάζεψαν κάποια άλλη μια τη μια λίστα είναι πολύ είναι πριν τους μαζέψουμε βγήκε ανακοίνωση μας είπανε ότι φώναζαν οι γερμανοί τους ανθρώπους των Ιωαννίνων αναιμικής Σταυράκη για τον αγώνα με τα άλογα και απλά η ανακοίνωση έλεγε λεφτά στον ελληνικό λαό αυτό θυμάμαι εγώ δηλαδή η μισέλ κάνει λόγο ακόμα θυμάμαι εσείς σαν να είναι όλα λέει πάντα τα κέρδη της κατά 50% καθώς η ισραηλινή όλες 48 τις οποίες θρύλος σάο as well as you Wish άλλων μου του ΠΑΟ και αυτισμό με ξυπνάει ιδίως μας περιγράφεται ένα οργανωμένη αντίσταση και μέσα στα Γιάννενα ένα μηχανισμό αρκετά οργανωμένες υπήρχαν χρέη συμμετείχαν νέες αυτόν τον μηχανισμό θυμάστε δεν ξέρω αυτό δε θα χουν να πάω να κάνω ένα δύο γλυκού κρασιού εισηγήσεις του σου ίσως χρε χωράνε λογικές van έχει κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής είχαν επαφή με τους δυο τους συμμαθητές των κοέν και παλεύει όχι αυτή πρέπει να είναι να είχαν συλληφθεί τα ρ προικίσει σύλληψη στοχοποιεί ότι συνεχίζει να νοσηλεύεται για όσα έκανε τον Σίλβα να λάβει την άδεια έχει αλλά δεν είναι σε ισχύ και έτσι μαζί με την αυτά εναλλακτικά είτε στη συμπεριφορά τους ηγέτες αυτούς την περίοδο της κατοχής όλο μου τον τρόπου που γίνονταν από μια καφετιέρα αυτά βέβαια τίποτα απολύτως βάσιμα στοιχεία περί κατοχής σήμερα φέρονταν με τον ίδιο το κοντινότερο δελτίο τρόπος σας είπα ποια είμαι και εγώ όταν ζει τη σημαία ψηλά θα διαρκέσει 1000 200000 μέχρι την ώρα που έγινε αλλά σαν να την είχαν budget δύο H y με συντελεστή φορτίου και στα ένα θα σε κυνηγούν δήθεν μη τα αυτές κλπ γ τα αστυνομικός Σαββίδου δηλώνει το τεράστιο σούσουρο σαν πολλά μου τώρα είναι η ώρα της σορού έγινε λέει η χαμηλή για τα δεδομένα χώρα νέα αστέρια όχι όχι ήρθε η ώρα τώρα λογικό θα χάσει όλη τη Γερμανία θυμάστε να να μπαίνετε μέσα στο Κάστρο κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής εκείνος φανέλα αφού δεν μας είδε σαν να μην πέρασαν κερί και 1.3 του ENISA ο House DJ Kas γωνία θυμάστε να υπάρχουν σπίτια παρκαρισμένα μέσα και γύρω από το κάστρο να κάνουν λιγότερο ενεργή πριν τη σύλληψη της να ρίξει φως για ένα με 1,40 ευρώ 29 προς τη χώρα μας τις συνολικώς γλυτώνοντας σας Photo sub out της γης ας βάλω όμως πάει προς ομολόγους τους όταν έγινε επειδή κάποιοι άλλοι ανέφεραν και είχαμε και κάποιες φωτογραφίες από σπίτια μέσα στο βάραθρο παρκαρισμένα με το ένα λευκό σταυρό τα χριστιανικά σπίτια τα θυμάστε εσείς αυτό το προϊόν εδώ να σας πω ότι βάση της τάξης μας όχι οτι έχεις άδικο ο δήμος μας όχι μόνο έχει να πει το τελευταίο βίζας να κρατήσω κάποιες ο διοργάνωσαν και εσείς κάποια άρα κάποια παιδιά στο δρόμο σας οργανώθηκαν εσείς το δειλό βήμα προαναφέρει αγάπησαν λίγοι έλληνες φίλους και γείτονες τους και ο εμίλιο λέβητες με είχανε τους μίλησα για να συμμετέχουν και δεν θέλεις όχι δεν σας γνώση κυδώνια τους όχι όχι καταρχήν υπήρχαν μόνο δύο άνθρωποι που ήταν παιδιά που ήταν στη γειτονιά μου και φίλοι μου με αυτό το σύστημα οργανωμένο ας με έτσι δεν ξέρω τι έγινε δεν αποκλείεται να υπήρχαν κι αυτοί μέσα μιλούν απλά αναρωτιέμαι πως αφού κάνατε παρέα δεν είναι και δεν είχε να του μιλήσετε για αυτές τις δρα εντάξει οι δράσεις αυτές αξιώνοντας 40 μ.μ. 42 κυρίες 43 βέβαια εγώ δεν πήγα να μιλήσω σε κανέναν δεν ξέρω αν αρνηθεί τους Αφγανους πάλι ο φίλιππος Γρεβενά αντίθετη εικόνα μάλιστα ζει η μετοχή στο πέντε ένα ΠΑΟΚ και έτοιμο για να τις ταΐσετε δύο φορές του 50 ή σαμαράς το δέματα πήλινα έργα επτά τα μέλη μας Γιώργος κόμμα αριστερό και τον ρόλο μας τσι σάουντρακ βάδιζε μαζί εδώ δεν είναι άλλος από φόρο αν είναι ότι όλοι θέλουν εσείς μας φτάσατε στο στο βουνό με τους αντάρτες τον μάρτιο του 44 43 ξέρω 1025 μαρτίου της οντότητας είναι τι συμβαίνει πια όταν ανεβαίνει στο βουνό όταν κατέβηκα στο ΔΝΤ πήρε και παρουσιάστηκαν στην οργάνωση και επειδή ήμουν πολύ νέα νέος κόσμος 17 8 ξέρω γω βάση μόνο με έβαλαν στην πολιτική οργάνωση είναι από πολιτική οργάνωση όχι τη στρατιωτική συμφωνία αργότερα πήγα στη στρατιωτική και τοποθετήθηκα υπεύθυνος της Coke ανατολικού Ζαγορίου πέρα εμένα διστόμου κάστανο σε ένα χωριό του Ζαγορίου τον Τόλη δέχεται Καστανάς wine Manager των λαϊκών μαζών νονται Φ θα μας συμβούν τώρα η μικρή μάζα πετάει μόνη σαν την 2.1 . σιγά σιγά σιγά θα ήθελα να πω όχι αλλά και 29 είναι σήμερα παίρνει την συγκρότηση μόνο αυτό μπορώ όμως να μην είναι Εβραίοι μου Μπενάκειο η Παρτιζάν χάρτμαν Βενιζέλος τόνισε δεν δίνει γυρίζω Daily πηγή σε μυεί πλείστων αυτό φαίνεται πολιτικά ενώ κανείς δεν δανείζει σειρήνες λέει H ζωή για τα παιδιά με ασφάλεια ο Βενέζης στενής εναρμόνισης των μποφόρ τα όργανα έτσι ένιωθε Αιγίου αρχηγείου Πιερίων ευημερεί Ζαγόρι κανάλι την μεταφορά ασθενών μάσκα στα μαλλιά δεν είναι φίλες κο κάστανα πράσινη υστερησαν όροι we will rock you must στη Λωζάνη να εγγυώνται ότι θα πάω να μου το στείλει αβέβαιες δεν αφήσατε ρε 40 μέρες βέβαιες για τη ν ξ κάποια στιγμή τότε κι εκείνο το διάστημα είχαν στήσει και είχα βρεθεί σε αναρρωτήριο της έργα της γάλα σε κιλά για το χωριό εκεί ήταν αντάρτικο αναρρωτήριο εκεί συνάντησα δύο ευρέως η όποιοι είχαν τεθεί στην αντίσταση ήταν κοντά μας εάν θα το ήθελε είναι να είστε φίλε πρόεδρε εγώ τέσσερις Place 10 Hospital λαϊκά κάθε ηλικία θα χάσει τη νέα Desire for λένε οι δανειστές να δεσμευτούν τους δε θα ψωνίζει θέσεις jeans έγκυροι δημοσιογράφοι ήταν εβραίοι η άμυνα βεβαίωση ήταν εβραίοι το πλοίο μοιρών είχαν βγει έξω η βρέθηκαν έξω συγκεκριμένα υποστηρίζει σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα και ασχολούνται με το εμπόριο δεν θυμάμαι τι ακριβώς κάναν θα κάνει το λαό το γλίτωνε εκτός λόγω εμπορίου και ήταν μαζί με άλλους δύο αυτοί οι πρόοδοι της έφτασε στο στο βουνό διαφέρει τέτοιου γύρισα πίσω και παραδόθηκαν στους Γερμανούς δεν ξέρω αυτό το αυτό μου κάνει πολύ εντύπωση οι ίδιες πηγές ανέφεραν λέει να συναντήσουν τις οικογένειές τους εμπόρους χωρίς όρους αυτό θα είναι μέχρις τέλους του MX Engine Bay ανταπαντά μισέλ ζει ζει σα ές δίνει τις πύλες η Ryanair η ένα περ του τζος περί τα τέλη του ΣΕΠΕ είτε μπήκαν στο εγώ δεν μ' αρέσει η κι ήταν Σέρτζι είτε ξένες είτε λέγονται υγιεινά τη ΔΕΦΑ βρίθει εμπιστεύεστε ήταν θέμα Trends Λονδρέζοι στενής α της φυλής η Nissan GT στα τέλη του έτους κοντά του κι αν σας δίνει και με ελληνικά ΑΕΙ της χώρας μου θυμάστε κανένα όνομα josh έδρες αυτό ως ναυαρχίδα του Νίκου Βετούλα εσείς δεν γνωρίζετε vs πίστεψα εάν ένα αυτό μεταφέραμε θεωρία εάν ναι με την εφεδρεία τις οποίες επίσης δεν γνωρίζω τα ΑΕΙ είναι νόμος ενίοτε να πηγαίνει εκεί η μπάλα για να δέσει σαν χούντα ποια είναι η Ἑλλάδος καμία να σβηστούν ζούνε έτσι βολεύονται we will rock πια στον ρόλο αυτόν τον βία Εβραίων ST στα καθ' ημάς έγινε δεκτή δεν λέει αντάρτες μέλος τον πρώτο έλεγχο του ΕΛΑΣ στο Ζαγόρι εθισμένοι παίζοντας μάλιστα γίνει ΠΕΣΔΑ παραλία ενώ βρίζεις τονίζοντας όλοι λίγο σοκ στον ρ α παρά πόλεμο όσα δεν είναι είναι οι δύο ηρωίδες είναι φίλο του δεν είμαι υπέρ του μάθατε ποτέ τι έγινε με τους δύο άντρες μιλήστε μου για να είναι ούτε και αυτός που βασίζονται σε άλλο συναντήθηκαν τηλεταινίες ενώ απαιτούνται γνώσεις στα ΑΕΙ με την πρώην χρήστες της να μη λάβει ασύλληπτη για τον αγώνα δεν είδε παιδί μου παιδί μου εγώ λίγο να επιστρέψει στα ενέσεις πια ποτέ κατέβει κατά το δοκούν εγώ κατέβηκα αυτό μου το δεκέμβριο τους Cash buyers Guide κινούνταν φαίνεται να παίρνουν ζήτησε να μην πάρει φόρα τις θέλω εγώ δουλειά αυτό ζει και δουλεύει είχαν ηττηθεί Γερμανία για είχαν ηττηθεί οι Γερμανοί και δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας σύμφωνα με τις συμφωνίες που έγιναν όσο το ONS Ζέρβας γράφει είναι ήταν μπήκε στην πόλη και αυτός ήταν υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης του ελάσσονος αυλόγυρο Βολισσό τάο φτάσει ένα εγώ δεν είχα κατέβει στα Γιάννενα ήμουνα στο επίμονα αντάρτες και στο στυλ της όχι μόνο δεν τρεις στην αγία Παρασκευή και από εκεί και μετά το δεκέμβρη έγιναν μάχες μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και ζέβρα και ζεστό κρασί και να φύγει και να πάει στην κέρκυρα και τότε μπήκε μέσα και υγιές και μερισμάτων με λεφτά της γινόταν από την Ελούντα βέβαια πριν μάλιστα την Place αυτοτελή βέβαιης Ζέρβα αστεία περιέχει τις θέσεις του και έτσι του τον solo 12 αμάθεια η ΕΛ.ΑΣ. στην ιδέα ο θέμα δεν ξέραμε τι ζητεί η Edison περιέργως ντέρμπι ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τη σύνθεση του ελπίζει δε μπορείς να το συναντήσεις η τελευταία θα έχει νέα ενεργά και Surface hubs φορές του το δικό μας γούστο η ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα τη φοβερή πίεση και Γιάννενα Τίσεν εντάξει πάρε άλλη ιδιαίτερη θέση λίγο πριν γεννήσει χαρά γέλιο της όμως οι σε ήσυχο παρατηρήσατε στην επιστροφή σας τότε και στα Γιάννενα αν υπάρχει κάποιο θέμα με τις εβραϊκές περιουσίες μετά εβραϊκά σπίτια επειδή δεν ήμουν στο γιάννη να διαλέγω σειράς 25 μαρτίου ακούστηκαν διάφορα πράγματα μάλιστα γερμανοί κρέμασαν δύο δισ επειδή μπήκαν σε γερμανικά σύνορα ποιος ξέρει εβραϊκά μαγαζιά και είχαν κλέψει κάτι πράγματα είχα ακούσει διάφορα πρωτότυπα βρέθηκαν δύο νέες είσοδοι έξι το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά το όλο έργο H 45 περίπου άλλοι στα εβραϊκά σπίτια τα εβραϊκά σπίτια μόνο δόθηκαν σε διάγνωση αρκεί ένα ζύμη τρόπο Σπυρίδωνος ποιοι ήταν αυτοί οι ξένοι απλώς ότι σε ένα από τα σπίτια έμενε η γυναίκα η οικογένεια της σανίδα έξω το κρασί H πρώτη θέση όλα αυτά βέβαια δεν αξίζουν λοιπόν τα μεγαλύτερα ενθέρμως σε άνοδο το αλάτι το βίντεο υψηλής ανάλυσης HD Γκόλντεν λύρας ο Μιλουτίνοβιτς εκεί θέλεις εγώ ζει δε εν πτήσει συναντάται ξεμένει χάνει την αλήθεια κανένα κουμπί το καθαρό τονίζονται τζέρι λιούις τζόουνς στη ΓΑΔΑ ενώ τα αυθαίρετα Βεγορίτιδα πέντε μητροπολίτες ξέρεις σαν μια κίνηση Properties μπλούζα τι μας λέει η πηγή το είναι μας μ ανάβεις τσιγάρο σεζόν σαλιγκάρι Ήλιε Ήλιε ψαλίδας φ μάρεϊ χάος bye bye bye εφάμιλλη estate 50 τ.μ. θα πετάει μόνο σας ήταν μας στο χέρι μας όμως δε λύνει το πρόβλημα παρά ν κκλησία έχει και το ότι μπορώ ήταν η ανάμειξη στην πέλλα ένα θέματα λαϊκών περιουσιών για λύσεις στα υποτίθεται ότι έκανε το ΚΚΕ έλεγε μας φίλοι να να δώσει σε φτωχούς σπίτια μια που δεν υπήρχαν τι δεν είχαν σπίτια κλπ καρδιακή Γι' αυτό είχε ανατεθεί Traction στον Μητροπολίτη σπούδαζα Pantene της προπαίδεια ότι ναι είναι ελληνες δεν σας σας ψάρι Ηλίας support της χαμηλής τάχα Ναούμ μ θα δούμε που ασφάλισε διστάζετε να πάρετε όσες τη δική μου περίπτωση ισχύει σαν τον ιωάννη αέρα που ΑΙΟ που χορωδιών που αυτό εγώ εύη είμαστε δεν υπάρχει καμία περίπτωση βία στα Γιάννενα πριν τον πόλεμο ήταν φτωχός μετά τον πόλεμο έγινε πολύ πλούσιος με μεγάλη διαφορά χάνει τη γη του χρήστη ενώ είναι κάποιος από την μπόλτον ιωάννινα αίσθημα του να σας το βάρος να κανένα σας και εις διπλούν για εκείνους που δεν το δηλώνουν θυμάστε να συναντήσετε κανένα σέντρες που πίστεψαν στα Γιάννενα μεγάλο ρόλο κατέρχεται γνώριζα από πριν τον πόλεμο το λέω πάρτι γνωρίζετε πριν απ' όλα δεν το άνοιξε αντί να έχει ένα κατάστημα στην οδό ανεξαρτησίας και ήξερα ότι είναι πλέον αυτή νίκη επίσης γνώριζα έναν που είχε ένα γέλιο Πολυγύρου πως λεγότανε καρφώνουν πρωτοθυμηθώ αυτά είναι τριών πόλεων αλλά και τους δύο τους βρήκαν μετά τον μπουκ μόνο όχι συγνώμη μόνο τον έναν τον αυτόν που είχε τρεις όπου δύο ματς όταν αυτός αυτόν τον βρήκα όταν ξαναγύρισε στα Γιάννενα οίστρο από τον εμφύλιο και εργαζόμουν στο Ελλάντα στο γραφείο στατιστικής υπηρεσίας εκεί εργαζόμενο και τον γνώρισα μάλιστα ήταν νομίζω και στο συμβουλίου ένα λογοτεχνικού περιοδικού χειροδίκησε εστίασης παρέχει χαριτωμένα πώς θα πούμε άραγε ψυγεία και αγώνες έχοντας κάτι ποστάρετε χρωματιστά κάτι ωραία και πίνει και πέτρινο πρόσωπο κι όλα πράγματι του ψητού στα σόου των ανεξαρτησίας Τρίτη δεν είχαν μπει ποτέ εγώ εγώ άρμοζε ελαίων κάτι ενδιαφέρον ανάγνωσμα σας τύχη είχαν και 9 κλειστά σοκ περιμένει κρίσιμα σας αυτές οι αγορές δηλαδή έχεις σοβαρό τίποτε γίγαντα με πήλινα στη γενικότερη παράνοια η ζένια πιστεύει απλά σε λίστα θα μπει μια τάξη έρευνα έτσι εξηγείται η τέταρτη μεγαλύτερη ένταση γρήγορα κάνοντας εμφανή αν δεν βρεθεί φωτό στατιστικά αλλά έχουν ωθήσει σε ευρώ ίδιας 49 δισ τη ποιες χω ρο ρυ Ψυχοπαίδη του νιλ λα μορφωμένες ένα άλμπουμ με φωτογραφίες γύρω από αυτό που μας είπατε ότι Εκκλησία είναι τα σπίτια αυτά σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη τα στοιχε τελικά είμαστε κάτι παραπάνω εγώ ξέρετε κάτι παραπάνω πώς ήταν οργανωμένη αυτή διαδικασία πόσα αποφασιζόταν ποιος θα το πάρει κοίταξε εγώ δεν μπορώ να ξέρω πολλά πράγματα στα Γιάννενα όμως είναι μια κυρία που σας έλεγα πριν η κούλα τζούμα και λέγεται δεν ξέρω άλλον την είδατε αυτή αυτή ξέρει να μας πει πολύ περισσότερα πράγματα από το να το ξέρει χθες για την καυτή εκδοχή στο cast έχετε κάποια επικοινωνία τηλέφωνο έχω την έχουμε συνηθίσει πάντα μιλάω δεν μασάει ένα λόγο παραπάνω λέει ειδικό τέρμα κλη κουκούλα που πουλήθηκε η γυναίκα του φίλου του μας μάλλον θα έχει έναν λαό που γνωρίζει να μένει στα Γιάννενα εξήγησαν συστήνει Γιάννενα Γρεβενά αφαίρεσης και εκείνη θα το ήθελε αυτό το τηλέφωνο όπως βεβαίως και οι 40 εντάξει where are we Now is the King S Cross selling κύριε σχάρας και η Moody S υπάρχει κάποιοι άλλο εκείνη την περίοδο όλη παρότι να τον από την αρχή του πολέμου μέχρι τώρα μιλάμε που δεν ξέραμε τι θα θέλατε να ΝΑΤΟ να το πούμε δηλαδή τα ξεχάσαμε να ρωτήσουμε κάποιο γεγονός που να στέκεται το είπαμε Τεντολούρης θέλω απλώς δεν ξέρω με ποιον τρόπο τι έγινε δηλαδή με τους γονείς του μωυσή δεν ξέρω αν κάποιοι πήγαν και γύρισαν λεφτά τρεις αυτή ήταν 996 πέντε εξ αυτών γεγονός εγώ είναι μια φυσική σας εάν λοιπόν οι κατάλογοι αυτοί πρέπει να αυτοί είχαν συλληφθεί και γύρισα αυτό μουσείο πόλης ότι καλά έκανες και δεν χαλαρώνει πάντως εγώ το σύνθημά τους είναι τα 16 χρόνια ναι στεγανά και στο χωριό μου ξέρετε μου είχε εκπαιδευτεί η κοπέλα το προϊόν δεν χτυπάτε το τραπέζι ήταν ναι θέλω να μείνω ό τι δηλαδή δεν ήσαν ρωτάει και στα γούστα Άντρη υπέφερε της μόλυνσης . σα μπορεί τίποτε δεν βγαίνει παρά οδηγεί ενώ υπάρχει επίσης τυφλής βίας όταν λέει είτε αυτές αγορές τότε η ίδια ένα ποσό λέει όλη τη ζωή του ασθενή στη θεωρία και 9 τζούλη για να μαλακώσει αλλά ας το φέρει στο χώρο τους ξέρετε τι συνέβη στον αέρα και το Levy στους φίλους σας σαν τους ξαναείδα όταν επιστρέψατε ξηρή συμμαθητές τους δημιουργεί νέα όχι δεν είναι μια άλλη νέα έσοδα ενώ και οι δύο πλευρές δεν κυρίου σου κλειστά το πιεστήριο της άνω βουλής της ZTE βαρέσει κανόνι μου τα Βασίλης αυτό φταίει αλλά ας δούμε τα κυριότερα γηράσκει ήδη βρει το δρόμο του πάει ένα φίλος της η ερώτηση η ζωή μας η μετακόμιση οικογένεια της γυναίκας στην ψαλίδα εντεκα χρόνια έπειτα από διαταγή του πρώτη 1000 υγιή οικογένεια έτσι για να κάνουμε το στη βόρειο ήπειρο συγκεκριμένες λίρες 40 και λίγο πριν τελείωσε από όλους κάπου τον απρίλιο του 44ου συγκριτικά Κύθηρα ήρθε στα Γιάννινα ήταν τυχερή γιατί θέτει σε νέο χώρο σας με ένα θέμα όταν ήρθανε δεν είχαν μόνο τότε πήγαν στην ψαλίδα εντεκα μαθαίναμε μίλησα καθόλου για το συνδικάτα στάση βρήκαν στο σπίτι του Μπίκα ναι να την περιγράψαμε είναι έκτακτη έχουν μπει μέσα στο σπίτι αυτό τίποτε το ιδιαίτερο είχε ένα κάποιο μέρος του οποίου ήταν μάλιστα σαν υπόγειο και ένα πανό στο οποίο κατοικούσε οικογένεια ούτε καν για τον ιβάν βρήκανε μέσα πράματα έπιπλα όχι για πραγματική πλούτη που μάλιστα τη έλεγαν στο στήνουν στη μητέρα της γυναίκας σκάστε κάτω στο υπόγειο καθηγητές σταυροί τους περιμένουν να δουν τα Mii Ibiza ως άξιοι εμείς θα φάμε δύο My Mind και θα γνωρίζετε η BMW διερευνώμενη Πειραιώς μ έξι φορές τα ίδια διαταγή 40 ΔΕΥΑ είναι μη περνάει την πρώτη φορά ΤΕΙ και χωρίς κανένα εισόδημα οι μικρές θεμελιακή δικάζεται είστε είχα στείλει παρόλο βέβαια που κάποιοι λεφτάδες ταϊβάν 9 50.0 0 0 σάρωσαν απέκτησα PSI πάει ένα ενήλικος έχασε τα πάντα να κρατάει το λόγο μέχρι πέρυσι δεν περιείχε έμπαινε Γ Φύλο και άνευρη μεν Μπέντο είναι απαράδεκτη εμφάνιση ελληνική αγορά Insider ένα είμαι μετά δεν υπηρετούν τον Mr My Eyes μα ούτε και οι ίδιοι είναι ατελής δεν γίνει προλόγισαν σαν τότε λίγα ως λύση στα βάσανα ποτέ το 17 ισχυρή φρουρά παρά μπορούμε ακόμα να προσπαθήσουν να δώσουν ποικιλία δεν ξέρω τι έγινε ποιος το σπίτι αυτό όταν λαμβανόταν καμία από σας προκύπτει πέραν του Προέδρου μέχρι πριν 10 χρόνια η γυναίκα μου όταν πηγαίναμε προς την ήπειρο πάντοτε ήθελε να περάσει το ψαλιδάκι 11 Σελιδα 11 Λεωνίδας ριζική Mi WiFi οι ταινίες θα δουν να φεύγει είχαν τέσσερις ν αναλάβει τον τίτλο Αστέρας κατόπιν θέλει η μέντα γνωρίζετε όλοι μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ καλό να κάνω κανένα πρόβλημα το μόνο άσχημο πρώτο μισό κιλό ΔΗΣΥ ΔΗΚΟ δηλώνει οργιάζει θα ήθελα να σας ζητήσει την άδεια να αξιοποιήσουμε αυτή την μάλλον αυτό που γράψαμε σήμερα ενώ για τα αρχεία του μουσείου να μπει στο αρχείο του μουσείου η μαρτυρία προφανώς γι αυτό και έγινε ο όγδοος μπορούν να παρακαλέσω κα ατύχημα θα μπορούσε να μου ώστε με ένα όταν και εάν και εφόσον αυτό βγει σε ένα ράφι είσαι κάτι άλλο εγώ ώστε να βλέπουμε ότι ανοίγει τα πόδια σας season έχει στόχο και εμένα εγώ λέω ναι αλλά τότε παρακαλώ η νύφη μα θα φτάσει μέχρι και τα 7G θεριό χαρακτηρίζεται άσχημη χωριού Μπίσερ στη δέσμη PSI βράδυ ηγέτης του σύγχρονου της ημέρας PSI Plus είχε παγώσει καιρό για να μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στο αρχείο του μουσείου χρειάζεται απλά να υπογράψετε μια φόρμα που λέει ότι δίνεται το μας δίνεται το δικαίωμα να διευθετηθεί γεγονότα ο τάχα μου λείπουν καθημερινά και έχει πάχος 9 για αποφάσισα να το κάνω ενώ προκαλούν υποψίες βοηθάει μυώδης έχασε μια ασφαλή θεωρώ άρθρο να λέει ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών