Χαιρετισμός Δημάρχου Φλώρινας σε εκδήλωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 2023)
: Χριστός Ανέστη, με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διάθεση Ελληνικής Μακεδονίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήνων της χώρας μας, στους οποίους θέλω να συγχαρώ, όπως θέλω να συγχαρώ και όλους τους συνέμμενους στην πραγματοποίησή της, τους μαθητές για τις εξέρετες δημιουργίες τους, αλλά και όλους εσάς για την παρουσία σας. Σήμερα γιορτάζουμε και τιμούμε τη μητέρα. Γιορτάζουμε και τιμούμε τη μάνα ως σύζυγο, τη μάνα ως μεγάλη αγκαλιά, τη μάνα ως στήριγμα, τη μάνα ως πηγή έμπνευσης, τη μάνα ως θεμέλιο λύθο της ζωής μας. Έχοντας τη τιμή το πρότυπο της δικιάς μου, μητέρας αστυνομικού να είναι η σύζυγός μου, γνωρίζω πολύ καλά ότι η μητέρα αστυνομικός, καλύπτε να ανταπεξέλθει και να ισορροπήσει σε ένα τρίπτυπο, εργασία, νοικοκυριό, παιδιά. Ένα πράγμα πολύ δύσκολο, γι' αυτό και όλοι εμείς οφείλουμε να τη στηρίσουμε, να την βοηθήσουμε και να την δώσουμε περισσότερα κίνητρα, έτσι ώστε να ενταποκριθείς τις φιλοδοξίσεις και στόχους της. Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ σε όλες αυτές που μας φέρανε στη ζωή και μας καθόριζαν, σε όλες αυτές που στέκονται ιστορικά δίπλα μας κάθε στιγμή, αλλά και σε όλες εκείνες που λείπουν, αλλά τις εμπεριέχουμε σε κάθε εμάς και σε κάθε πληρώνος. Ευχαριστώ πολύ.