Παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «Ένας κόσμος μέσα σ' αυτόν» (Kalambaka Library, 2017)
: Καλησπέρα σε όλες αυτές τις ημέρες, όσους είχαμε χάσει και σήμερα, όσους δεν είχαμε χάσει, καλησπέρα σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα όλα τα παιδιά, τα παιδιά, τα παιδιά από τα οποία συμμετείχταν στο εργαστηριοστινόμενες σχόλους με την κυρία Τζίνα, η οποία βρίσκεται εδώ στο διπλαντή μας και θα δούμε ουσιαστικά, θα δούμε για να σκόψουμε τι κάναν τα παιδιά και θα μας εξηγήσει η κυρία Τζίνα με λεπτομέρειες και θα μας πούμε και να κάνουμε κάποια σχόλια, κάποια λόγια. Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Τζίνα έχεις ο λόγος. Ευχαριστώ. Γεια σας. Σεβαίνει η Βυργινία Μπαράκου. Τζίνα μου φανάζεται. Και το φεβρουάει το δωμάτιο μου. Είμαι γραφείς κρυά, αυτό είναι το πατέρα μου. Και το φόβο μου είναι το στόχο μου σαν animation, δηλαδή να φτιάχνω δουλειάκια με τη διπλική του στόχου μου ως ακουτέ όλοι. Βουλεύω σαν βρήκανα, έχω ένα δημιουργικό γραφείο, έχω πάρει και ένα βαβείο, είμαστε εντάξει. Και εδώ πέρα ξεκινήσαμε με τα παιδιά ένα πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο. Είναι το εργαστήριο κοινούμενης εικόνας για εφηβούς. Ο στόχος του εργαστήριου ήταν να γνωρίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνικές της κοινούμενης εικόνας και να φτιάξουμε μια στόχο μόνο σαν ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με αυτούς τους τρεις τρόπους. Γνωρίσαμε τις βασικές αρχές του κινηματογράφου αρχικά, δηλαδή ξεκινήσαμε από την ιστορία και τις βασικές αρχές. Ήρθαμε σε επαφή με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε τους χώρους και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με αυτούς τους τρόπους. Ήρθαμε σε επαφή με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε τους χώρους και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με αυτούς τους τρόπους. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε τους χώρους και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε τους χώρους και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και στο τέλος χρησιμοποιήσαμε τους χώρους και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικές αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικά αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και το υλικό του δουλειοφίκης για να παράξουμε, να φτιάξουμε μια ταινία. Αυτό θα γινότανε, έγινε με κάποιες βασικά αρχές τεχνικές βασικά της κοινούμενης εικόνας και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης και το υλικό του δουλειοφίκης