29η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καβάλας 2022 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2022)
: Να ενημερώσω το σώμα ότι οι κύριοι Ευαγκηρτζής, Παπαδόπουλος και Μιχαηλίδης δήλωσαν κόλλημα, οπότε τους αντικατστά ο κύριος Σταυρίδης, κύριος Μουμτζάκης παρών, κύριος Παπάς παρών, κύριος Ιακοβίδης παρών. Το πρώτο θέμα είναι έγκριση του κατεπηγόντος του θέματος, συμμετοχής σας διάταξης. Στο κατεπηγόν συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να γίνει άμεσα η μεταφορά ανακύκλωσημου υλικού στον ΚΔΕΕΠΤΑ της Σαλονίκης, δεδομένου ότι το ΚΔΑΕΕΧΣΑΝΤΙΣ δήλωσε κόλλημα λόγω προσοριστής διακοπής λειτουργίας του, οφωότε για την έβριθμη λειτουργία του θέματος κατηταριώτας πρέπει να πάρουμε απόφαση άμεσα. Συμφωνούμε ως προς το έκτακτο. Ναι, συμφωνούμε. Ωραία. Πρώτο θέμα, λοιπόν, και μοναδικό, η έγκριση της κίνησης του αεχήματος του Δήμου εκτός έδρασης στη Σαλονίκη. Το όχημα είναι το KAYY 5993. Για τους λόγους που ήδη προανέφερα είμαστε σύμφωνοι? Επίσης. Επίσης, είμαστε σύμφωνοι. Εγκρίνετε ομόφωνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό μεσημέρι.