Ο Δήμος Αρταίων παρέδωσε στην τοπική κοινωνία το νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Κεραματών (ARTA WebTV, 2022)
: [♪ ΜουσικήORAI- Υπότιτλοι AUTHORWAVE Είμαστε ιδιαίτερα χαρωμένοι, γιατί πραγματικά όταν παραδίδεις χώρους άθλησης στους μικρούς και στους μεγάλους δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, δημότητες, Πραγματικά, όταν παραδίδεις χώρος άθλησης στους μικρούς και στους μεγάλους δημότες μας, είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Συνεχίζουμε και θέλουμε να παραδίδουμε σε όλα τα χωριά, σε όλες τις γειτονιές, στην πόλη μας, σε όλα τα αθλήματα άρτιες αθλητικές υποδομές και έχουμε ήδη σχέδια και για το επόμενο διάστημα. και αυτός ο χώρος εδώ θέλω να στεφθεί πάντα από επιτυχίες, από διακρίσεις, από ωραία χαμόγελα, από χαρές και να ευχηθώ σήμερα στην ομάδα, στις ομάδες που παίζουν καλή επιτυχία, να είναι καλορίζικο ένα αγύπηδο το οποίο είναι στη διάθεση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Άρτας αλλά και στην τοπική κοινότητα καιραματών και σε όλα βεβαίως τα αθλητικά σωματεία του Δήμο Αρτεών. Καλώς ήρθατε στο νέο μας αναγκυνισμένο γήμεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων στις Κεραμάτες. Ένα γήπεδο το οποίο τα τελευταία οχτώ χρόνια ήταν πιστό, ήταν ανακατάλληλο για τη σωστή άθληση και την υγεία των αθλητών. Είμαστε ευχάριστοι στη θέση να παταδάσουμε το γήπεδο αυτό στις ομάδες της ΣΑΡΤΑ, να το χαίρονται, να αγωνίζονται με ασφάλεια και φαντάζουμε ότι οι επόμενες κοινήσεις μας πάντα σε συνεργασία και με το Δήμο Αρτέων και με άλλους φορείς να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και τα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης μας, της Άρτας μας. Θα θέλαμε, ζερά μου, να ευχαριστήσω του Δήμο Αρτέων, του δήμαρχου του Χρήστο Τσιρουγιάννη, που αμέσως, σαν φορέα συλλοπήρησης του έργου, έσπερσε να ολυκρώσει και να γίνει πραγματικότητα αυτό το γύμνο εδώ που όλοι σήμερα θαυμάζουμε και χαιρόμαστε, που το έχουμε. ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΗΣΗ!