Interfaces Conference | Research Study: How to bring contemporary music to new audiences (Onassis Foundation, 2020)
: Είμαι ο Στεφάν Dourain, Πρόεδρος Σοσιαλόγης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή του ΛΟΜΟΓΙ. Και έκανα ένα συστηματικό συμβούλιο για κάποια από τις εμφανιστικές εξελίξεις. Θα παρακολουθήσω να παρακολουθώ και να συμβουλεύω την εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη. Αυτή είναι η εμφανιστική εμφανιστική εξελίξη.