Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από νέες παλινωδίες κατέληξε να ψηφίσει «παρών» στο μέτρο της Κάρτας Αγορών. Επέλεξε έτσι, για πολλοστή φορά να παραμείνει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας. Αποτελεί, κατά πάγια πια τακτική του, θλιβερή εξαίρεση από […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από νέες παλινωδίες κατέληξε να ψηφίσει «παρών» στο μέτρο της Κάρτας Αγορών. Επέλεξε έτσι, για πολλοστή φορά να παραμείνει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας. Αποτελεί, κατά πάγια πια τακτική του, θλιβερή εξαίρεση από […]