Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Είμαι η Αντονία Καριδοκούλου, από τις Βιβλιοθήκες της Καλαμαριάς. Και φεύγοντας από το σεμινάριο, θα έπαιρνα μαζί μου την Εφυρήκη, πρώτα απ' όλα για το χαμόγελο της και ύστερα για αυτά που μας έδειξε. Ευχαριστώ.