Παραδόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος και το parking στην πλατεία Ζέρβα (ARTA WebTV, 2023)
: [♪ Μουσική εις εις Παλιάς Βασίλειας Μουσική εις Παλιάς Βασίλειας Βασίλειας Μουσική εις Εις Εις Μουσική εις Εις Εις Εις Μουσική εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις Εις... Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE 色αυτο shutdown Είχε πολύ, ειδικά τα πρωινά δοδογία ο ουράμης του κτέλα πάνω. Τώρα τα ξεφεύγει ο κόσμος, η ροή είναι κανονική, καλό είναι. Είναι πολύ καλός ο κόσμος. Εγώ τώρα που έχω έρθει ένα χρόνο, πολύ με εξυμπεριετή εδώ η κατάσταση αυτή, γιατί μέσα στην Άρτα είναι δύσκολο να παρκάρουμε κάπου. Νομίζω ότι βολεύει αρκετά, ειδικά με σκενές ο οδηγός και δεν το έχεις με το πάρκινγκ. Μπράβο σας, στο δήμαρχο, μπράβο εδώ στην Άρτα. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε ο κυκλικός κόσμος εδώ και καιρό. Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό για την περιοχή εδώ και για την οδική ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και γενικότερα των κατοίκων αλλά και των διερχομένων. Ένα έργο προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ που ήταν συγχρηματοδότητο, όμως και από το πρόγραμμα δημοσίων επιρρήσεων με 500.000 ευρώ και οι υπόλοιποι χρήματα ήταν δημοτικοί πόροι. Ένα έργο το οποίο ναι μεν βοήθησε στο να μπορέσει να γίνεται η αναστροφή, γιατί θυμάστε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο παρελθόν με ένα έργο που έκανε το Υπουργείο, άρα ήρθαμε με αυτό το έργο να λύσουμε την αναστροφή προς τους κατοίκους της Άνω Πόλης, να μπορούν να πηγαίνουν προς τα σπίτια τους, να κατεβαίνουν εδώ, αλλά και να μεγαλώσουμε το πάρκινγ στην πλατεία Ζέρβα για να εξυπηρετήσει περισσότερους ανθρώπους και βλέπουμε καθημερινά ότι το αγκαλιάζουν και το προτιμούν οι πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να διευκολύνουμε και την κίνηση προς την Βλαχέρνα και την Γραμμενίτσα, ο οποίος από εδώ εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι. Πάρα πολύ σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους που συνέβαλαν σε αυτή την ελλοποίηση του έργου, και την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών και την διεύθυνση πρασθήνων του Δημοαρτίνων και του Ελεκτροφωτισμού, και να πω, μιας και βρισκόμαστε εδώ στην πλατεία Ζέρβα, ότι αυτό που προγραμματίζουμε το επόμενο διάστημα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μια παιδική χαρά εδώ στην πλατεία Ζέρβα, το εγγράψαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα, και από εκεί και πέρα η μελέτη ασφάλισης στην Κυκλοφοριακή Οδού που την έχουμε συζητήσει πολλές φορές και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαστε στην υπογραφή της σύμβασης, από μέρα σε μέρα υπογράφουμε την σύμβαση, και να θυμίσω ότι και τρέχει και το έργο του ηλεκτροφωτισμού της Πυρηφυριακής Οδός με φωτιστικά τύπου LED που είναι ενταγμένο στο ΠΠΠΥΡΟ, και το επόμενο χρονικό το 2023 θα ολοκληρωθεί και θα παραδώσουμε έναν οδικό άξονα στην Πυρηφυριακή Οδό με περισσότερη ασφάλεια για τους διερχόμενους οδηγούς. Είμαστε σήμερα σε ένα κομβικό σημείο στην πόλη της Άρτας, το νέο κόμβο στην πλατεία Ζέρβα, όπου αυτά που εισπράπτουμε καθημερινά από τους πολίτες ήταν αναγκαίο να γίνει. Καλό θα είναι να γίνουν και άλλοι κόμβοι κατά μήκος της Πυρηφυριακής Οδός, όπως ανέφερε και ο δήμαρχος, περιμένει την κυκλοφοριακή μελέτη αν αυτό είναι φυκτό και δυνατό να προχωρήσει, ευελπιστούμε για το καλύτερο και πιστεύουμε ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού. Ο κόμβος είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει και τύχε να είναι στην περιοχή μας. Έχει διευκολύνει πάρα πολύ όλο τον κόσμο, τον ομό μας, τους περαστικούς και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει κάνει τώρα τελευταία ο Δήμος και ευχόμαστε τα έργα να συνεχίζουν και πιο πάνω στο σκοπευτήριο στην περιοχή. Το έργο ήταν πάρα πολύ καλό, ο φωτισμός για τα παιδιά μας που πηγαίνουν φροντιστήρια και το βράδυ που γυρνάν ήταν μέσα στο σκοτάδι και τώρα περνάνε ευχάριστα. Και η πλατεία μας αναβαθμίστηκε, εδώ η πλατεία Ζέρβα και το πάρκιγγκ γέμισε αυτοκίνητα και εύχομαι να προχωράμε και προς τα πάνω, προς το σκοπευτήριο.