Αιμοδοσία κατά την θερινή περίοδο (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2015)
: Το καλοκαίρι ζεσταίνεται, το καλοκαίρι κολυμπάει, το καλοκαίρι ταξιδεύει. Το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγαλύτερες. Πριν φύγετε για διακοπές, δώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας. Δώστε αίμα. Αιμοδοσία. Δεν δίνεις το αίμα σου. Δίνεις 10 λεπτά από το χρόνο σου.