Συνέντευξη Τύπου (Datascouting Lists, 2018)
: Υπόσχεσθαι, κύριε Πρόεδρε, ανάμεσα του ίδρου και του Ίδρου Μαθηματικούς και Ασέρευνου, δύο σύμφωνα συγκασίας που αφορούν πρώτον την απογενή, η οργάνωση και εκφώνηση και διδακτορικών δημόνων και, κατά δεύτερον λόγο, την αναβάθμιση του αγροπτήματος του θεού του ίδρου και την ανάδειξή του σε έναν πρότυπο, εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο αγροπτιακτοπής, βίτη στην Ελλάδα και ολόκληρος στην Εσόδη. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα, γιατί η συνεργασία μας μετοείται, της κατάζεται, με αυτά τα μηνώνια συνεργασία, είναι συνεργασία η οποία είναι ενεργή, ιδιαίτερα αποδοτική εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια συνεργασία που στηρίζει την ιδιωτικότητα, μια συνεργασία που αναμένουμε να έχει πολύ ποιοτικά, πολύ δυναμικά αποτελέσματα για την ανώτερη εκπαίδευση και την έρευνα. Με φίλωση αυτή, τιμήσε με την παρουσία του Υπουργός Έρευνας Αθηνοστιμίας, του κ. Ποτάγκη, ο οποίος είναι δίπλα και στα δύο μεγάλα ανώτοπαν παιδεκτικά ιδρύματα και ρευνινικά κέντρα της Κυβρίτης, στηρίζει πράκτον τις προσπάθειες αυτές και αυτό μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερη αισιόδοξοι για την έκπαση και την υλοποίηση αυτών των συναντακήν. Στην πλευρά του Υδρύματος Τεχνολογίας Έανας είναι ιδιαίτερη χαρακτηριστή. Σήμερα να βρισκόμαστε εδώ με την υπογραφία και της προγραμματικής ιδρυμάτησης του Υπουργικού Ευθενοστιμικού Ένωματος της, ένας από τα αλληλύτερα θεοί της Ελλάδας. Υπάρχει μια ασματοφόλια στην εργασία, όπως ανέφερε και πρήταγε, στην πραγματική των δύο ιδρυμάτων. Θέλω να τονίσω ότι έχει ήδη αποτελέσματα αυτός. Ελπιστούμε ότι μέσα από την υπογραφή και τους δημοδίδες αυτών που είχαμε σήμερα θα υπηρεθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία των δύο ιδρυματών, στους οποίους που αφορούν θέματα χέρια συμφασίας και για την τοπική οικονομία, αλλά και για την κοινογένειά του. Θέλω ότι μπορούμε μέσα από αυτήν την συνεργασία να συμβείσουμε το έπατρο, τις δυνατότητες που δίνονται στο πλαίσιο του αυτοαυρογραφικού τομέα, αλλά επίσης σε το πλαίσιο των μεταφυγερικών φυλών και το πόληση των εργαστορικών διαπηγών. Ήδη έχουμε πολύ περίπτωση συνεργασίας ανάμεσα σε δυο ομάδες και δύο ιδρυματών. Είχατε ιδρυματές που πήγαν με πολύ σημαντικά αποτελέσματα, ερευνητικά, αλλά και πρακτικά που αφορούν θέματα αδοσιαστική, αλλά και μετάλλευσης των προϊόντων της έρευνας, που αφορούν τελικά παράγγιον και προϊόντων. Αυτή είναι πολύ σημαντική προτελεότητα για μας, για το ΕΕ αλλά και για το ΕΕ, πώς δηλαδή θα μπορέσουμε να πεταφράσουμε την έρευνα που γίνεται και την υπέδευση της ποιότητας που παρέχεται στο ΕΕ σε αυτά τα αποτελέσματα για τη συγκονομία και τη συνεργασία. Είμαστε πραγματικά ιστορικοί εδώ στην Κουρτή, όπου μπορούν να συνεργαστούν πιο παραδοσιαστικά και το δικό όφελος και το δύο, αλλά και γενικότερα το σύστημα της έρευνας και ανώτασης της εφέρεσης της ποιότητας της ποιοίτησης, όπου θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη συνεργασία. Όταν χρησιμοποιείται μια σύντραξη, όταν γίνεται μια πράξη συνένωσης δυνάμεων, όπως διαγράφεται στην υπογραφή συνεργή της ΕΕ, θα σας ευχαριστώ ό,τι αυτά είναι προσθετεμένη αξία. Όταν λέω προσθετεμένη αξία, δεν μιλάω μονάχα οικονομική αξία, που υπάρχει, όχι μονάχα οικονομική αξία, αλλά οικονομική αξία και κυρίως κοινωνική αξία. Και αν είναι προσθετεμένη αξία για τον κόσμο. Νομίζω ότι όσοι αυτοί σ' αυτοί είναι τρογουμένους και όσο κανείς μπορεί να σκέψει, να περάνει. Και τα τρία από τα στοιχεία, προσθετεμένη κοινωνική, προσθετεμένη κοινωνική και κοινωνική αξία για το καλό του κόσμου, και κοινωνική αξία για το καλό του τόπου, εδώ στην πλήτη και ευρύτερα της χώρας, είναι προθανή. Δύο πρωτοφόρα διδρύματα, στο χώρο τους, έρχονται μαζί και επισημοποιούν μια ίδια συνεργασία που έχει διαγραφεί, εδώ και αρκετά χρόνια, την επισημοποιούν και με την αρρωγή της πολιτείας, την αυγατίζουν. Την κάνουν ακόμη πιο έντονη, ανοίγουν νέες προοπτικές. Το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό για το τοπίο που διαγράφεται κατά την εποχή μετά από τα μηχάνια. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί όταν κάνει το μέρος της συμφωνίας που αφορά την οικονομία, ενισχύεται ο ανθρώπινος δυναμιστός της χώρας, συνεισφέρει και αυτό, και στην ανάσχεση του break-break, αλλά και στην δημιουργία κεριών για ταλαντούχτους, μέλους επιστήμων, και το δεύτερο συνεισφέρει σε κάτι πολύ σημαντικό, την αγροδοχή οικονομία της κρίτης. Θα ήθελα, δίνοντας την πολύ σύντομη παρέμβαση, να πω το εξήγητο. Σε Έλληνες ζήσει αντικρίτημα τα χαρακτηριστικά του Έλληνου, που έχει αυτήν την μεγάλη πυθμότητα και τις ερευνητικών ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων, το ίτερ, το Θεΐ, το Πανεπιστήμιο Φουίτις, το Πολιτεχνείο Φουίτις, το ΜΑΐΤ, το Ελγό Δημήτρα. Είναι αξιοπερίεργο ότι το κομμάτι που έχει να κάνει με θέματα αγροτικής έρευνας, ξεκρίνεται μόνα από αυτή τη στιγμή από το ίτερ. Και η προκλήση είναι πολύ σημαντική, γιατί σε αυτό το τομέα γίνονται αναπτυπτικές εξελίξεις. Σεμφανίζονται να υπάρχουν αναπτυπτικές εξελίξεις στο μέλλον, όπου η κρίτη πρέπει να σταθεί πρωτοβόρα και κρυστά. Εδώ, το Θεΐ, με την συνεργία των άλλων ιδρυμάτων, το Πανεπιστήμιο Φουίτις, το ίτερ και σε αυτό το τεσταθεί, που διαθέτει, ερύθυνον ως γειοκομία στους διεθνωτών σπουδών, μπορεί να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Αφού, σε συνεργασία και με άλλα πρωτοβόρα τρίμματα που έχει ανηφώνει, και άλλα που κάνουν τυροποληθείς, μπορεί πραγματικά να βάλει την αδροτική παραγωγή στην κρίτη, στη νέα εποχή του διαγράφου. Το που ανέβαινε ένας από τους φωνητές της Τρογιτικά, είναι το πραγματικό ρόλο που έχει να κάνει τη τέταρτη πιο μηχανική επανάσταση. Θα ήθελα να δω με την κυρία να σας πω, ότι η υποδοσίτιμη των πιο μηχανικών επανάστασεων, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, κυρίασαν τον τρόπο της ώρεψης κεφαλαίων και της κίνησης κεφαλαίων, και το πιστόνι και το πρόσωπο του κυβερνήτων. Θα ήθελα να σας πω, ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, κυρίασαν τον τρόπο της ώρεψης κεφαλαίων και της κίνησης κεφαλαίων, και το πρόσωπο της ώρεψης κεφαλαίων, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, που συνδέεται με το γεγονός του πώς τεχνολογίες αναπτροπτικές κυρίασαν τα μέσα και τον τρόπο παραγωγής, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης, είναι να πω ότι η υποδοσία των πιο μηχανικών επανάστασης,