Απεγκλωβισμός αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στη Σάμο (HellenicCoastguard, 2023)
: Δεν πειράζει, μάζευ, μάζευ Πάμε Μαναγίου, πάνε, δίνε το χέρι, το χέρι, το χέρι Μαναγίου, το χέρι Πάμε Πάνε το χέρι, πάνε το χέρι Πάνε είναι έγκυος, είναι έγκυος Είναι έγκυος Πάμε