Πως αναζητώ ... διδακτορικές διατριβές; (Βιβλιοθήκη ΑΠΘ - AUTh Library, 2014)
: Η αναζήτηση διδακτορικών διτριβών που έχουν εκπονηθεί στο Αριστοτέλειο μπορεί να πραγματοποιηθεί από την αρχική σελίδα του νέου δικτυακού τόπου της Βιβλιοθήκης. Πληκτρολογήστε το θέμα το οποίο σας ενδιαφέρει. Μαζί με την φράση, επειδή είναι φράση θα χρησιμοποιήσουμε εισαγωγικά. Πατώντας αναζήτηση οδηγούμαστε στην ενωποιημένη μηχανή αναζήτησης της Βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου search.lib.auf.gr Ας υποθέσουμε ότι ενδιαφερόμαστε για την δεύτερη διδακτορική διατριβή. Πέρα από τις πληροφορίες για το που βρίσκεται το έντυπο αντίγραφο της συγκεκριμένης διδακτορικής διατριβής, η συγκεκριμένη έχει αναρτηθεί στο ιδρυματικό καταθετήριο της Βιβλιοθήκης που σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο πλήρες κείμενο. Οδηγούμαστε στην εγγραφή της διδακτορικής διατριβής, μπορούμε να ανοίξουμε το πλήρες κείμενο. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες αναζήτησης στο τέλος ή να ρωτήσετε ένα βιβλιοθικονόμ.