Νευρωνικά Δίκτυα Βάθους (2022-10-21-17:10:20) / Μέρος 3 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Παπαγεωργίου Θεόφιλος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Μου μου 1000 μου άρα άρα μου 1000