Διάλεξη 10 / Διάλεξη 10 / 10η Διάλεξη - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
10η Διάλεξη: Ο κύριος Μηχαηλίδης έχει διδακτωτικό στην ιστορία της τέχνης και τυχείο όχι μόνος της μηχαηλικής φιλοδογίας αλλά και των αγαπητικών εμφιστημών, έξυπνε, είναι? Έχει κάνει τελευταία συμβαλία. Θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να ολοκληρώσει τα μαθήματα γιατί εκείνο περίπτω από το νοστοτικό χώρο ήταν τα κόμμα. Δεν ασχοληθήκαμε με κόμμα. Για παράδειγμα, ήδη έχετε την εμπειρία για τα διηγήματα γιατί κάποιοι έχετε τον Άγιο τον Αγελίμονα. Ήδη έχετε την εμπειρία από συνταγές γιατί μεταφτάσατε συνταγές. Ήδη έχετε κάνει πάγκολλες ώρες συγκεκριμένια για διάφορα. Ήδη κάποιοι ασχοληθήκαμε με φιλοσοφικά και αισθητικά κείμενα όπως ήταν το Μπαρτί. Κάποιοι μεταφτάσατε λόγια, κείμενα από τη Λατινική Αμερική. Γενικώς εδώ μέσα είδαμε πολλές εμπειρίες. Αυτό που δεν είδαμε είναι το κόμι. Ο κύριος Μιχαηλίδης θα σας διδάξει μετάφυγση κόμι. Αυτό είναι το κόμι. Αρχίζει το μάθημα. Αυτό δεν αφορεμένο όμως. Θα διαλέξουμε κάτι. Ναι, να πείτε και στις συγνώσεις. Πάμε να μιλήσουμε. Θα προτείνω κάποια σχετικά... Ναι, εδώ είναι του Ντίνο Μπιτζάτη. Είναι όλα εγγραφητά τα ελληνικά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Εσείς διορθώσατε και πήρατε βαθμό. Αυτό είναι και η ιστορία του μοντέρνα διασκευή του Ρωθέλη της Ευρυνίκης. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά κόμικα του τελευταίου χρόνου στην Ιταλία. Είναι του Ρωένισο Ματώνη. Εμένα μου αρέσει λίγο ο Αλθάν. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλθάν. Ο Αλθάν είναι πολύ δυνατός πάντως. Επειδή εδώ έχουμε και δύο Λατινοαμερικάνες. Εγώ του Αλμπέρχο Μπρέτσα. Είναι ο Ρουάγκινος. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο.