e-mbracing the Future. The latest fashion in e-book business models by Mikael Petrén - Future Libr (Future Library, 2014)
: Ευχαριστούμε πολύ. Πέντε χρόνια πριν ξεκίνησαμε μια επισκέπτωση στο Stockholm Public Library. Η τεχνική πλατφόρμα που είχαμε ήταν βασικά να χωρίσουμε. Και συμφωνήσαμε να βοηθήσουμε ένα πρόγραμμα με το στόχο να δημιουργήσουμε μια νέα πλατφόρμα από το βαθμό. Υπήρξαμε μερικές πρωτοβουλίες για το πρόγραμμα. Και η πρώτη πρωτοβουλία ήταν ότι ήθελαμε να χρησιμοποιήσουμε την IT ως εργασία για εργασία. Ήθελαμε την IT να υποστηρίξει δημιουργικές πρωτοβουλίες στην πρωτοβουλία και στην εργασία. Η δεύτερη πρωτοβουλία ήταν ότι ήθελαμε να δημιουργήσουμε καλύτερα δυνατότητες για την εργασία. Και η δεύτερη πρωτοβουλία ήταν η εμφάνιση των χρησιμοποιητών. Οι εργασίες σήμερα αντιμετωπίζουν με εργασίες όπως το iTunes, το Amazon, το Netflix, το Spotify, για να μιλήσω για λίγο. Οι εργασίες αντιμετωπίζουν πολύ γρήγορα. Αυτό είναι κάτι που οι εργασίες πρέπει να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν. Για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτό είναι αυτό που έχουμε δουλεύει στο Stockholm Public Library, ξεκίνησαμε να δούμε τους εργασίες. Έχουμε δουλεύει με έναν τρόπο που ονομάζεται effect managing. Είναι ένα τρόπο που ξεκινάει να εφαρμογείσεις τους εργασίες στις κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες ονομάζονται personas. Έχουμε περίπου 19 personas, οπότε είναι μόνο λίγο που βλέπετε εκεί στο βαθύ. Παρακαλώ. Personas. Όταν εργαζείς με effect managing ως μέθοδο, ξεκινάς με να εφαρμογείσεις αυτές τις personas στις κατηγορίες. Αυτές οι εργασίες πρέπει να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν. Αυτές οι εργασίες πρέπει να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν. Αυτές οι εργασίες πρέπει να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν. Εσύ δέχεται, δεν μπορείς να είσαι έχει εξαπλονή, πως πρέπει ναอง Hi- Google, πως για αυτό έχεις μόνο να μη κάνει πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, να κάνεις πράγματα, στις υπόλοιπες, επίσης. Βλέπεις τότε κάθε πρωτοβουλία και βλέπεις ποια είναι η δημιουργία και η εμφανία που μπορούμε να δώσουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία που δημιουργεί το μεγαλύτερο επίπεδο για αυτούς τους, που κατασκευάζει τις χρήσεις τους στη δημιουργία. Μετά που το κάνετε, έχετε ένα καλύτερο υπόλοιπο, με μεγάλη γνώμη για τους χρήσεις σας και τα χρήσεις που έχουν. Το επόμενο πρόγραμμα ήταν να δημιουργήσουμε την τεχνική πλατφόρμα και έχουμε δημιουργήσει την όλη τεχνική πλατφόρμα χρησιμοποιώντας ανοιχτή ιστορία. Είναι για να το κάνουμε δυνατό για να συνεργαστούμε με άλλες δημιουργές, δημιουργώντας τη δημιουργία. Για εσάς που είστε ενδιαφέρονες στην τεχνική πλατφόρμα, είναι ένα Solar Index με το Drupal CMS. Το επόμενο πρόγραμμα ήταν να δημιουργήσουμε τα APIs. Οι APIs μας κάνουν δυνατό για να συνεργαστούμε το σύστημα μας με σύστημα έξω από τη δημιουργία. Με κάνει δυνατό να συνεργαστούμε τα μέσα, να κάνουμε δυνατό να συνεργαστούμε τα μέσα, το κοινό και διαφορετικές δημιουργές. Έχουμε συνεργαστεί e-books από τις δύο δημιουργές που είναι δημιουργές στην Ιστορία. Και έχουμε συνεργαστεί talk-in-books από την ιστορία που είναι δημιουργημένη για εξεσόδια μέσα στην Ιστορία. Για να σας δώσω ένα κλειδί, μιλάμε για e-books σήμερα, σχετικά με ε-books. Για να σας δώσω ένα κλειδί, όταν λέω ότι συνεργαζόμαστε e-books. Σε αυτό το σημείο, αυτό είναι ένα σκρινσό από τη δημιουργία μας. Σε αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή μετά το κλειδί, παίρνετε το e-book και ο χρήστης, σε αυτό το σημείο, δεν πρέπει να φύγει από τη δημιουργία για να δοκιμάσει την εξεσόδια. Ο χρήστης μπορεί να σχεδιάζει το format και να το κατασκευάσει. Είναι ένα log-in και ένα interface. Σε πολλές περιπτώσεις, στις άλλες δημιουργίες, αφαιρέσουν τους χρήστες στις νέες log-ins, νέες θεσμίσεις και νέες εργασίες εργασίας. Αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή. Αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή. Αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή. Αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή. Αυτό το σημείο, ο χρήστης έκανε μια προσοχή. Εντάξει, τώρα χρήστες. Σε αυτό το σημείο, η ιστορία παίρνει μια προσοχή για να βρει εξέσεις στο πλατφόρμα, συχνά μεταξύ των πολλών ανθρώπων που ζουν στην περιοχή που υποστηρίζουν. Η ιστορία, λοιπόν, αγοράει λισαντες για το τίτλο που θέλουν να κάνουν ευαίσθητο. Αν έχουν 10 λισαντες για το τίτλο, 10 λισαντες μπορούν να δοκιμάσουν ευαίσθητες στο ίδιο στιγμό. Οι άλλοι πρέπει να παίρνουν σε σχέση. Υπάρχει μια προσοχή στις ευαίσθητες εδώ. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλα προσοχές για δημιουργικές τίτλες και συχνά πολύ χαρά, οπότε το αποτέλεσμα είναι πολύ λίγο τίτλες. Ακόμα και υπάρχουν περίπου 2,5 χιλιάδες τίτλων ελληνικών ειδικών, η κοινωνική ιστορία στις ΗΠΑ έχει περίπου 10, 15, 20 χιλιάδες τίτλων από 2,5 χιλιάδες. Στην Ιστορία έχουμε ένα μοντέλο, μερικές φορές ονομάζουμε το ελληνικό μοντέλο και μερικές φορές ονομάζουμε το ελληνικό μοντέλο. Δεν παίρνουμε χρήματα για να παίρνουμε το καταλόγιο, αλλά κάθε φορά που ένας χρήτης διαβάζει ένα e-book, χρειάζεται περίπου 2 ευρώ. Αλλά δεν υπάρχει καμία λειτουργία στο ποσό των ελληνικών τίτλων. Δεν υπάρχει καμία λειτουργία στο ποσό των ελληνικών τίτλων. Και δεν υπάρχει καμία λειτουργία στο ποσό των ελληνικών τίτλων. Ας δούμε αν δουλεύεις ακτιβικά με εμφάνιση χρηματοδοχής και έχεις το ελληνικό μοντέλο, δεν υπάρχει καμία λειτουργία στο ποσό των ελληνικών τίτλων. Το ελληνικό μοντέλο δημιουργήθηκε το 2001. Αυτή είναι μια γραφή για την αυξή των χρηματοδοχών μέχρι το 2005 μέχρι τώρα. Έχει υπέροχη αυξή των χρηματοδοχών. Το 2010 ήταν η χρονιά που το Blue Fire Reader έκανε πιθανό να δουλεύει το Adobe DRM. Οι ελληνικοί χρηματοδοχοί μπορούσαν να εξελίξουν τα ελληνικά από την ελληνική, και να τα διαβάζουν στους iPad ή στους iPhone. Ήταν αργότερα πιθανό στο Android. Οι iPad είναι πολύ σημαντικοί για την ελληνική διαβάση στη Σουηδία. Μπορείτε να δείτε από αυτήν την αυξή, ότι αν δείτε την ελληνική χρήματοδοχή των τελικών χρηματοδοχών, πέρασε από 1% 3 χρόνια πριν, και τώρα είναι περίπου 6-7% του τελικών χρήματοδοχών. Αλλά είναι ακόμα μόνο 7%. Και πιστεύω ότι ένας λόγος για αυτό είναι ότι έχουμε τόσο λίγο τελικών χρήματοδοχών στη Σουηδία. Υπάρχουν μόνο 9.000 τελικών χρήματοδοχών της ελληνικής χρήματοδοχής στη Σουηδία. Αυτό είναι πιθανό ένας από τους λόγους που δεν έχουμε δει περισσότερα εργασία. Αλλά πάντα πρέπει να δουλεύεις πιο βασικά μέσα στη διάρκεια και μερικές φορές, αν το κάνεις, μόνο 7% του τελικών χρήματοδοχών. Αλλά αν δούμε το συγκεκριμένο σεγματό, σε αυτήν την περίπτωση, θα βλέπεις ότι οι ελληνικές χρήματοδοχές είναι πάνω από 50% του τελικών χρήματοδοχών. Οι ελληνικές χρήματοδοχές πάνω από 50% του τελικών χρήματοδοχών. Αυτή είναι μια υπέροχη δυνατότητα για τις ελληνικές χρήματοδοχές να συναντήσουν με αυτό το μοντέλο. Είμαστε ενδιαφέρονες νέοι χρήματοδοχές. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένας από τους πιο ενδιαφέρονες περισσότερες περισσότερες περισσότερες περισσότερες ελληνικές χρήματοδοχές κάθε μήνα στο Stockholm. Είναι επίσης ενδιαφέρονες αν δείτε τις περιοχές που είναι ειδικά. Είχαμε έναν μήκος των νέων χρήματοδοχών, έναν επίσχομα των νέων χρήματοδοχών, στον Οκτώβριο. Μπορείτε να σκέφτετε τι συνέβη τότε? Κανείς? Όχι, δεν ακούσα. Αν σκέφτετε το πρόγραμμα του Nobel Prize-πιστόχηματος Alice Munro, αυτό ήταν αυτό που συνέβη. Μερικές περιοχές που συμβαίνουν, μπορούμε να τα δούμε στα στατιστικά. Θα μιλήσω στον Alice Munro σε λίγο. Για να καταφέρουμε αυτήν την ανάπτυξη, έχουμε 40 ελληνικές χρήματοδοχές στο Stockholm. Είμαστε μια οργανισμός για τις ελληνικές χρήματοδοχές στην πόλη του Stockholm. Έχουμε 40 ελληνικές χρήματοδοχές. Η ανάπτυξη της ελληνικής χρήματοδοχής έχει εξακολουθεί σε μια μεγαλύτερη χρήματοδοχή κάθε χρόνο. Είναι μια μεγάλη ανάπτυξη. Είμαστε το μικρότερο ελληνικό χρήματοδοχή, επειδή θεωρούμε να είναι ένας από τους ελληνικούς χρήματοδοχούς, από ένα από τους μικρότερους μέχρι το δεύτερο, ή το τελευταίο μεγαλύτερο χρήματοδοχή. Είναι πολύ εύκολο εκεί, σε μόνο λίγα χρόνια. Εντάξει, η Alice Munro. Όταν εφαρμόθηκε ότι είχε κερδίσει το Nobel Prize στην λιτουργία, είχαμε ένα από τους ελληνικούς χρήματοδοχές ως ειβούκο. Σε αυτό το τίτλο είχαμε 40 ελληνικούς χρήματοδοχές. Την ημέρα που το εφαρμόθηκαν, αυτοί οι 40 ελληνικούς χρήματοδοχές πήγαν. Επίσης, δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα από 40 ελληνικούς χρήματοδοχές. Την επόμενη εβδομάδα είχαμε 780 ελληνικούς χρήματοδοχές. Δεν υπάρχει τίποτα στον ελληνικό μοντέλο να σταματήσει αυτό. Είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσει την ανάπτυξη. 9 από 10 ελληνικούς χρήματοδοχές ήταν ειβούκο. Για να τελειώσουμε, ειβούκες είναι πραγματικά... Είναι μια δυνατότητα ότι ειβούκες μπορούν να δημιουργήσουν νέα ευκαιρία για ελληνικές χρήματοδοχές, ειδικά αν γνωρίζετε τους χρήματοδοχές σας, και αν καταγράψετε τη διευθυνόμενη ελληνική χρήματοδοχή για να συναντήσει τις ανάγκες και τις χρήματοδοχές. Επιτρέψτε με το ελληνικό μοντέλο, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνδυασία, με πολλά ευκαιρία. Έχω διευθυνώσει με το ελληνικό και το ελληνικό, και θα πω, να κάνετε ό,τι μπορείτε να κάνετε, όχι να δημιουργηθείτε τη διευθυνόμενη ελληνική χρήματοδοχή στο μοντέλο. Οι ελληνικές χρήματοδοχές δεν έχουν έναν ευκαιρία χρήματοδοχής. Είναι πολύ δύσκολο με τα ελληνικά χρήματα, οπότε δεν θα μπορούμε να συναντήσουμε τη διευθυνόμενη. Ακόμα και όσο η χρήματοδοχή δεν είναι δυστυχημένη στο μοντέλο, δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε τη χρήματοδοχή και να συναντήσουμε τη διευθυνόμενη. Αυτή είναι η κορυφή διευθυνόμενη της ελληνικής χρήματοδοχής. Βεβαιωθείτε το διευθυνόμενο σας να αποφασίσετε πώς και πότε θέλετε να συναντήσετε τη διευθυνόμενη. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθείτε μια ελληνική χρήματοδοχή, οπότε δεν είναι δυστυχημένο να το κάνετε όλοι μαζί. Παρακαλώ να κάνετε μικρά πράγματα και να μάθετε όσο μπορείτε να κάνετε. Αν έχετε μία επίσκεψη και ένα σχέδιο και να ξεκινήσετε μικρά, θα είναι πολύ χαρούμενο και πιστεύω ότι θα είστε πολύ επιτυχισμένοι. Ευχαριστούμε.