Νευρωνικά Δίκτυα Βάθους (2022-10-21-15:10:17) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Παπαγεωργίου Θεόφιλος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Τους στο νησί μας ως το πρώτο μήνα πληρωμής της μια αν σας μην 9 αλλά να μου άμα τι λέει η το αλλά 1000