Spot | Όλη η Πελοπόννησος μια χορωδία για τον Μίκη & την Ελλάδα" (Δήμος Τρίπολης Official, 2021)
: Ο Δήμος Τρίπολης σας καλεί σε μία ιστορική συναυλία. 400 χοροδεία από όλη την Πελοπόννησο, η Συμφωνική Ορχήστρα και Μαντολινάτα Ελλάδας, τιμούν τον Αρχάγελο της Δρομιοσύνης Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες ερμηνευτές. Κείμενα ποιήσει Κλέλια Χαρίση. Μουσική διεύθυνση ενωρχίστρωση Παναγής Μπαρμπάτης. Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη, πλατεία Άριος στις 8.30 το βράδυ.