Συνέντευξη στην εφημερίδα, «Παρασκήνιο» / Συνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην εφημερίδα, «Παρασκήνιο» -Το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας είναι εκείνο που απασχολεί περισσότερο την κοινωνία. Να αναμένουμε νέες πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση; «Έχουμε δείξει στη διάρκεια όλων των κρίσεων, από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα, ότι ανταποκρινόμαστε σε κάθε […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Συνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην εφημερίδα, «Παρασκήνιο» -Το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας είναι εκείνο που απασχολεί περισσότερο την κοινωνία. Να αναμένουμε νέες πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση; «Έχουμε δείξει στη διάρκεια όλων των κρίσεων, από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα, ότι ανταποκρινόμαστε σε κάθε […]