Oral history interview with Eleni Kanaki Diamandopoulou / Interviewee Diamandopoulou, Eleni Date interview: 2014 November 14 Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Diamandopoulou, Eleni Date interview: 2014 November 14 Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Έχεις μυωπία πρέσβη πρέσβειρα χαμηλού θείου δεν έκαναν μέχρι τώρα καταρράκτη μπορεί και να έχουν πρέπει γιατί άρχισε πριν άλλαξε λίγο θολά αν ψάχνουμε μια κάσιους νέας σας ευχαριστούμε πολύ που μας συναντήσετε και πάλι θα καλείται να μου πείτε το όνομά σας Διαμαντοπούλου λένε ότι γεννηθήκατε κύριε 1000 907900 στον ΟΣΕ που είχε πια σε βάρος όσων ήδη κυμαινόταν τότε σύντομα στην κάτω τούμπα Κισινάου είχατε στην οικογένειά σας λάδι γάλα 1009 τα παιδιά μας ναι ειρηνικά οι φωνές των μικρών ποια ήταν η βελτίωση της έκανε δίνει τα ονόματα της μητέρες ενώ η λέμβος εγώ τελευταίος συριζα εκεί στην Τούμπα που γεννηθήκατε κα Ελένη υπήρχαν καθόλου εβραίοι στην Τούμπα την Ξάνθη σέντρα στο το λέγαμε τότε 151 ίλιον ΤΚ τάνει είχανε τα σπίτια σήμερα ποτέ κανόνες gr Σ γατάκι η λέει τι γινόταν προς τώρα και ψώνιζαν δεν περνά από το χέρι είχαν μικρή τότε μπορείτε να μας περιγράψτε λίγο πώς ζούσαν στο συνοικισμό 199 άνθρωποι όλους ως άνθρωποι δεν έχουμε ανθρώπους που ψώνιζαν με και ερχόταν και πήγαινε στην Ιερά το λέγαμε τότε ερχόταν εκεί με κακά άρα τώρα που τα πωλούσε διάφορα είναι ξεριζώνεται απ' τα αυτοί που ζούσαν στα 151 είναι πλούσιοι όχι δεν ήταν είχατε πάει προσφέρουν ως μοντέλο πρέπει πείτε με λίγο όπως είδαν τα σπίτια τους είδαν την αξία μιας εμείς δεν ήταν απλώς να κάνει όχι πολλά παιδάκια που κατέγραψε μια χαρά κι εδώ τώρα που το μισό εκατομμύριο ευρώ αυτό ήτανε το Ιπποκράτειο Ιπποκράτειου εκεί η ελληνική αγορά ας πούμε πήγαινε με τα πόδια αυτήν την Τούμπα ποιανού ΠΣΕΑ φίλε ψωνίζουμε τους βλέπαμε τα έχουμε άμεσα τα σπίτια που μένανε είχε δύναμη κι ένα μεγάλο ακριβώς 151 που τα νοσοκομεία εκλογές οποίες εκεί καθώς πολλοί μαζεμένοι κάλεσαν σε νέες μόνωση κτιρίων κτίριο και μένει εάν πωληθεί το παιδάκια μωράκια ήταν στημένα με σαν περίπου μονάδων και έμεινε μόνο εμείς στηρίξαμε όχι βάσια Τριφύλλη για τους γυρολόγους τους λένε όχι στη συγχώνευση με την απώλεια περί έχασαν τα πάντα όπως φωνάζουν το Renault σώματα τα χρόνια ετσι σκέπτονται ερχόταν με το Palo gr ως σήμα για τον καλή μητέρα των περιμένουν τον έφτιαξαν τα πράγματα περί την άκαρδη με ψάρι μια βέβαια ερχόταν περίμενες μπήκαμε ημέρα τους περνούσαν δεν είναι θέμα των τους περισσότερο σαν και στην αγορά καρτών στο κέντρο ξέρετε και τα χρονικά τύπου είχανε μετείχαν μας για συνοδευμένα από κι αυτή καλό θα ήταν και τότε δίνουν συγκεντρώσεις στο κέντρο της σκέψης των προσφορών είναι ναι την πήγαινε μιτεράν μου άναψε σβήσε με συνυπάρχουν έρχονται κάποιοι κύριοι κύριο αδέσμευτη αλβέρτος σαν τοίχος εκεί πέρα αυτό θυμάμαι πολιτική έριδα ερχόταν μια στέκονταν και γέννημα των δεν σας τα λένε Απ' την άλλη κυριακή τον αλμπέρτο δεν εγείρεται ένα αλλά τον 60 Bill Anderson νησί με δόσεις σε ένα τρίτο πρόγραμμα συχνή τότε έχασε 9 δεν θυμάσαι να σου κάνουν κρεσέντο λέγεται και δώσαμε όντως να δίνανε έγινες κατακτάς άνθρωποι ενέχυρα τόσα χρόνια πολλά χρόνια τι άλλαξε για να μπορεί όταν μπήκαν μέσα οι γερμανοί αυτό και άλλαξα γνώμη μου κάποιοι είχαν όντως εκείνη την ώρα σε έγινε οι γερμανοί κατέχουν ας πούμε δεν είχαν ψωμί την πόρτα ένα κάνουν καλαμπόκι που λέμε ναι δεν είχαμε να φάμε τον λάμπη τάφο λαχανί επισήμανε ασθενείς μασέλες γερμανών θα έχανε τις ναι επιστρέφουμε ευχαριστώ της αν ναι μηχανές σαν παιδάκια που ήμασταν το Keypad που ζήσαμε τόσα χρόνια πολύ γιατί στέφθηκαν και εμείς εβραίοι πως ενωμένοι και έφερε την ίδια ώρα θα είχε προτεραιότητα λέτε και δεν ήσαν καθαρά καρπούς η απέσπασε επτά τους έναν δεν άφηναν να καταλαβαίνει και με τότε εσύ κατάλαβες ότι κάτι κακό συμβαίνει με τους εβραίους ένα και εξέδιδε εποχή παίρνει δηλαδή είδες κάτι διαφορετικό στη ζωή τους ήσασταν γείτονες όλη η ταινία μας θα θέλαμε για να τα αναγκαία προσαρμογή είναι γυμνές παρακάτω έχω πλήρη και τελειώσαμε βέβαια σύμφωνα ξέρουν ότι μόνο εφόσον έβλεπα καταλανοί Κλίντον Καλιφόρνια 9 πάντα με διέφυγαν αυτή θα γίνει ποιοι θα είναι κανείς δεν είχε τον και θηλυκό με κατάνυξη κυνηγούσαν γιατί τους είχε πτώση ενώ η τελευταία είναι ξερά ποιητών νέα συνάντηση χθες κάποιον να τον κυνηγάνε ωραίο όχι ήμασταν μακριά σας είπα δεν ήμασταν στη γειτονιά αλλά ύστερα όταν έγιναν τα γεγονότα και σκότωνε φυσικά και οι έλληνες και μέσων παραγωγής ή κάποιο περιστατικό νησίδες πιο ευρέως όχι ηλικίας που έχουν αποχωρήσει από το ευρώ και από άλλον κάτι που να το θυμάσαι που έμεινε στη μνήμη σου άλλοι κατηγόρησαν τον κυνήγησαν τη πτώχευσε δεν ξέρουμε για σας κυνηγούσαν και έτσι μόνο θα μπορεί να πάρει πιο μελανή οπή για μια έβλεπαν σκοτωμένων μυική ανεπάρκεια στον τομέα ανήκει ως σύρθηκε φορτωμένο μαθαίνουμε να βγω έξω non paper ναι θυμάμαι στην προηγούμενη συνέντευξη συζήτηση που είχαμε ανέφερε έτσι και κάποια κόκκινο μαλλί είσοδο λεσβία δεν έγινε μπορείς να μας πεις λίγο αυτός ο εβραίος και ναι αλλά τι είχε γίνει τότε στη κατοχή μας τώρα τάσσεται εκ κρήτης κόκκινα δάνεια ναι πολύ γερή γραμμή λόγω ταμπλέτα ένα μικρό κέρμα είναι υπερ φυγής νομίζετε είναι βέβαιο των καρπών της και τι να κάνω τον αλέκο λέγονται ευτυχώς εμείς τώρα δε θα με δεχόταν πίσω τώρα καλούνται να τις να τον ήταν ψηλά γιατί ξέρω όταν δίναμε γάλα εμείς τον τον είχαμε σαν καλό με και κάνει κανέναν έτσι είσαι εβραίος δεν έκρυψε πως ο κηδεμόνας άλλο ιδίως στο όραμα τηλεταινία 1.0 ένα τα μελών τ της Αλαβές κανέναν πραγματικά δεν ήτανε τώρα κάπως εντελώς και δεν το κάνουμε θα ήταν φοράμε μέσω PSI γάτου σκηνικό σαν δύο εκ των οποίων είχαν βεβαίως έχεις φίλο και FTP εννοούσαν με όσα έβγαζαν αυτή η εδραιωμένη πρεμούρα πεινούσαν κάναμε ήταν τα λεφτά πάνε έτσι δηλαδή μη θυμώσουν του εκατερίνα κατέβαιναν σε νέες σε περίπτωση που είτε τους κακούς απ'αυτά θυμάμαι λεπτά μελετά μισό η δύναμη αποκλειστικά απελάσει μόλις πηγαίνεις έμελλε να σπάσουμε ώρας αποψινή ανέστης έμοιαζε κάντε τα Καλάβρυτα άνοιξε το 1000 ναι ναι και 19 παλαιότερων κουνέλι τότε θα φτάσει τα παιδιά εν δράσει και να αυτά μυστικά αρχεία που δεν είχαν και δεν είχαν δεν είχαμε ιδέα δεν είναι να σταματήσετε να τους βλέπετε να δουλεύουν τους έδρες και βεβαίως Σαββάκης βλέμμα υποψήφια πέρσι μαζέψαμε στα πάρκα πότε περίπου θα είμαστε τόσο μάζεψαν με θέμα σχετικά άλλες λύσεις να σειρά κυριαρχούσε το άκουσα από κάποιον αυτό ότι δεν μπορούμε εάν έκανες εσύ και οι φίλοι σου η αδελφή σου ειδικά όταν άκουσα ότι τους ζηλεύουν τιμωρός κανείς εμμονές κάστα που βρέθηκαν αλλά και με κάμψη όχι δεν ανανεώνονται μηχανή Lara ύψους όταν ναι γίνονται αυτά τα πράγματα κάνουν οι τένοντες είναι αξιολύπητη ACTA τέλους ΑΠΕ και ΕΞΕ βλέπεις ελέγχους Χρυσή πύλη να δεις κι εσύ όμως θα περισσότερα από 40 ml για μεγάλη πενίας μαγαζί ν τον ξενικό νέων και κάνοντας πηγές χαρακτήρισαν τα έναρξής τους μαζεύουν ναι πήγε στον γέροντα θέλω εγώ η μαντάμ μα μολονότι και τους φέρνουν σε μέρες παίρνουμε και με έκαναν να σταματάω Skopje μόλις βέβαια λένε δεν προλάβαμε να δούμε ξαδέρφης πολύ μόνο και χάνεις και το παιδάκι ξεψυχά μας άφησαν δηλαδή όχι εγώ γελούσα σταμάτησε οι γερμανοί μπαίνουν πάντα κάνουμε μόνο γερμανική γεράνι πίσω εγώ θυμάμαι κέρδισαν την προηγούμενη φορά κρίση αστυνομία είτε όχι με τους γερμανούς η αστυνομία πρώτη κάνε φυσικα μαζί και θα τα βέβαια σε φίλος σας είπαμε να φύγετε δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι τέτοιο και τρέχαμε τώρα ναι ακόμα ακουστεί και έτσι κι έτσι είμαστε κοντά 151 εξοχικών και αυτό δεν εμπίπτουν τα και τρέχαμε υπέγραψε όταν μπαίνω στα πάνω δωμάτια είναι επιτυχία να βίκυ Σταυροπούλου έτσι γίνεται παράλληλη πρέπει βέβαια να το συνοικισμό σε σειρά παίρνει και έδινε άλλο οι γερμανοί πώς να του συνδέεται μακριά σειρά αναθεωρούνται προς τα πού πηγαίνουν ταξίδεψαν στην καμάρα θα απαιτήσει 151 ευτυχία Κάθισε και βάλε και τους βλέπετε από μακριά και πολύ λέω βέβαια ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι και αγώνων που μένουν εκεί πηγή δεν δέχεται κριτική αλλά το δεύτερο η περιπέτεια είναι και είχαν στα χέρια τους αυτοί οι άνθρωποι δε θα μπω αλλαγές στον πρόλαβαν είναι γιγαντοαφίσα με όλα τα φιλία με και δήλωσή τους που συνδέονται μαύρα αλλά αυτό που θυμάμαι καλά υπήρχαν άνθρωποι ναι ρε φίλε ναι με κάποιο τρόπο κρίθηκε η καρδιά σου είναι ναι αλλά επειδή φοβόταν νομικός τους είναι πολεμιστές φοβάται και φοβόταν και ο αλλά αυτός που έκρινε τον με νερό δεν νησί οικογένειας εκροή των νεόνυμφων Μπασδάνης μπορείς να μου διηγηθεί τις γίνονται να αναλάβει τις ευθύνες ετοιμάζουμε έκανε τίποτε ετοίμασαν μια όρθιο το μαγαζί που είχαν ιταλίας είχε πατέρα μου είπε ναι η όλη δράση θα πάρα πολλά και ανοιχτά πανεπιστήμια μορφωμένα παιδιά και δελφών σουμε έκανε μια βουτιά με τα RAM και πηγαίνει το πρωί πήραν πρώτα αλλά ξέρω γω έμπλεξε το όνειρο του παρελθόντος εκεί και μια και έξω μια με το όνομά μου λέει με χαρά θα φύγω θα φτάσει μήνες τίποτα κλειστό μαγαζί εγώ φεύγω και νίκης να αφήσει το ευρώ μετά τότε κατέβηκε πριν να καταρρέει κάνε λεγόμενα υπό του spiegel συντελούν CRM το social networking έτσι θέλουμε βέβαια νίκη χρόνια βλέπεις κατεβαίνει είναι ξανά πάνου και έμεινε εκεί μάνα μου στη μικρή να θιγεί να μην λεπτό βόμβες την Ελλάδα γιατί θέλω Παμίσου μέλη μάνο κι εμένα αυτό έξω από το σπίτι σας σε ξένα σαν μπαλόνι και έξι και εάν και εάν ήταν και η τελευταία τα 18.5 Ferrari μέχρι και πάνω θυμάμαι που άφησαν τα πιο ωραία τα δικά τους και τον αστό που κρίθηκαν από νέες δεν μου είπες ότι φορούσαν στο βέβαια φαίνεται Ερωτόκριτος στη ηρεμιστικά στον δρόμο για το τότε ήταν το περιβάλλον υγεία αλλά τίποτα ναι κάνουμε της Sun για τον άνεργο μεταναστών έτσι βλέπετε είναι ρε έτσι θα μπορούν με ένα φιλάκι θέλουμε ποια ασφάλεια ζωής πηγαίνουν σαν τρόπος με είτε που θα αποφέρει το πέτυχαν τύπωσε και επειδή κι έτσι κατάλαβα και έναν τρόπο τα που ρητά δεν πρόσημο αν είστε έτοιμοι και κάποια στιγμή έκανε αυτό το προ στον τέτοια φταίνε κι δεν αφορά που κρατάνε τη μάνα κ ανοιχτά ιωάννου 12 το ψιλό ένα γερμανοί έντονα θα σκοτώσουμε αλλά και το δικό μας και τα παιδιά των αισθητά ενώ αυτό το πράγμα έγινε πολλές φορές θύμιζε μια νέα φάρσα χρόνια κανείς δεν μένει φυσικά την πείνα λέγαμε τώρα ότι ξέρετε έστειλε τρεις έτη και έπληξε παίρνει εκείνη ήταν ικανός καλό παλικάρι δεν ξεχώρισε και τα πήγαινε πάνω στο βουνό φτωχό και δε θα κατέβαιναν σχεδόν με το και είπε θα σκοτώσω για να πεθάνει σερβια α ζουν γερμανοί το σκοταδισμό ποιοι θα είναι οι μέσοι ήταν πολλά σενάρια 57 και τη στιγμή που μιλά τελευταία 12 κατοχυρώνονται είχε ζήσει με κανένα ερυθρό ας ρωτήσω την προηγούμενη συζήτηση που είχαμε να ειχες πει οτι όταν έφυγαν οι εβραίοι πέρασε σε 851 και είχε συνεχή κόντρα είδες πως είχαν αφήσει τα σπίτια μπορείς λιγοστά ανάμεσα στον κάθισε λέει SP2 βγήκαν δήμου άρτα παράταιρα αντικείμενα λοιπόν της Ρεάλ Μπέτις ανοιχτά ορθάνοιχτα νάιλον τσάντα κύριε αλληλεγγύη μπήκε κανείς αυτά τα σπίτια με κατέφυγαν οι εβραίοι μετά εκτεταμένα αναμένει απόλυτα δεμένη είναι όταν η Γερμανία και πιο αυτόνομος δαπανάται φοβόμασταν ένα αθήνα κοιμάται μέσα εμείς είμαστε πιο καταλαβαίναμε που τι γίνεται στο γραφείο δηλαδή ο συνοικισμός όταν αρχίσει και έφυγαν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ξένοι και να φορά έγιναν καπνός πεθαίνει εντείνεται η έγινε όχι τώρα τώρα δεν θέλω να μου πεις ναι υπήρχε κόσμος που πήγε να μείνει εκεί γιατί τέτοιες αποζημιώσεις πάνω κάνουμε καραϊβική είμαστε μια γραμμή πλεύσης σε άγχος έγινε δεν έγινε το 93 είναι υπέρ κύκλος σεμιναρίων έγινε τότε εκεί δικά μου πιο στα πυρά του Tech Open δεν έκαναν μπορούμε ξέρω θα σταματήσουμε τώρα λίγο να μιλήσω με τους συνεργάτες σου για μια μέρα και θα συνεχίσουμε 1.2 και Ελένη δυο τρεις πράγματα θέλω να σε ρωτήσω είναι λεπτομέρειες αλλά προηγουμένως πες μου ξανά το όνομά σου και το πατρικό σου όνομα Διαμαντοπούλου λένε το έξι , Τρίκωμο είναι Ελένη Κανάκη ωραία ευχαριστώ πολύ στην προηγούμενη συζήτηση που είχαμε την αειφόρα Συναντηθήκαμε το σεπτέμβριο μας είχες πηγή ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα ναι χρειάστηκε να πουλήσει ορισμένα πράγματα και να αποκτήσετε ένα μάλιστα μπορείς να μου φέρεις ένα παράδειγμα δικό σου προσωπικό κοίταξε μα να αναμειχθεί μηχανικά φορά Σέρρες όταν αρχίσει το 40 παιδιά πεινασμένα κανένα δελτίο έφοδος σε δύναμη σε ένα τσουβάλι πόνο στο πόδι έτσι ανίκανη μητέρα τόμι κάνει την τρίτη εξαδέλφη μου έκανε μεγάλη Heather θυμού όλων ήταν ότι η κρήτη είναι και κάθε τόσο και κάποια στα χωριά τα πήγαιναν τη ΔΗΑΝΑ ένα δύο κιλό καλαμπόκι έκαναν ένα σεντόνι πώς να γιατί μηχανικά ραπτομηχανή τόσο και δώσανε βήμα νόμιμη με έναν τενεκέ Star brutal αγόρι laser ναι 50 κιλά 50 καθ' ημάς C est La γενική τέλεια αν δεν είχε ναι ναι ενώ δεν μπήκε στα αρκετή αμηχανία και με επάρκεια στα βόρεια καλύτερα μια μπαγκέτα βρήκε τη δόση Britain S έλαβε νέα ένα είναι ένα ξενοδοχείο μη δίνεις αγώνα 9 μια γενιά έχει σε τέτοιο σημείο και τη λένα Αρώνη είσοδο ερχόταν στο σπίτι τρεις μποφόρ περιμένουμε η ισπανία αυτό το όχι λύσεις είναι και ελπίδα και με τα πόδια και τα πωλούσαν στα χωριά ναι πήγαιναν Grant Thornton μεν κατάρα δεν υπήρχαν είναι βέβαιο ότι το τσουβάλι επέκταση του όπου βρίσκαμε καιρό πες και τότε αντιπυρική ταβάνι που είμαστε διακριτικοί αλλά θα πρέπει να διαθέσετε ζητάμε άμεση είναι Αποκεντρωμένη την καλή και να είναι τα πόδια του πάντα σε και εγώ πήγα μέχρι επτά μποφόρ αν στον δρόμο που πλήγωσαν μας ήταν αναμενόμενα αν ζουν ανήλθε σε κέρδη έχει να τεντώσει άντε μια επιθανάτια έζησα έκανε θα δω τους εβραίους με το κίτρινο αστέρι πότε τους είδες για πρώτη φορά SUV ψιτ μου όλοι ψάχνουν αλλά τότε υπήρχε λίστα παλικάρια και το Alter το που το κλίμα είναι ήδη ορατές ακούστηκε μα ακόμα κι έτσι έτσι οι νέοι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι τέσσερις χρόνων βέβαια εσύ το είδες προσωπικά πρώτη προσέβλεπαν παίρνουμε τα που το αστέρι του που ήταν παντρεμένοι άνδρες 4000 τότε αυτό ήταν ένα πραγματικά είναι το πρώτο που είδες και τον προσήχθησαν στο ν εξαίρεση όχι όλοι δεν σκάνε άμαξες καμένη λέξη νύχτα είχες δικαστές έκριναν ρούχο να λέγαμε ΠΑΣΟΚ με πέντε όπου είχε γράψει γραμμές καμβάς που λένε και πιάνουμε τη θάλασσά της εμπιστεύτηκαν λίγο χρονικά στα γαλλικά και τα πρώτα που θα και κρύφτηκαν σπιτικές έβγαλαν έξω ναι εγώ μίλησα για αυτή και να γίνει τα πηγαίνανε ήρθανε οι τους πήρε ο πόνος μου πέρασαν το σπιν δεν θυμάμαι τι κάνω γιατί θυμάμαι καλά πέρασαν όμως απέναντι τους η κριτικά σχόλια 60 και τους έλεγα πως πήγαινε και ξανά πολλές φορές υγιή παιδιά πολλές αυτό έγινε πολλές φορές ένα μήπως είχε ακούσει στη το όνομα πιο σταύρος σύνδεσμος του αδελφού σου και αλλά υπάρχει το ηλεκτροσόκ στο υπήρχε τέτοιο ήταν ανώτερα πτυχία ένα τρεις πρώην εκεί δεν μπορείς να βγεις έξω τέτοιων τα φώτα κλειστά και μου κουβέρτες και περιμένει μην και δεν έπαιρναν έγινε μες στο σπίτι κα Ελένη έχουν καυτό βίντεο το παλικάρι και και τα βάσανά τους ζητήσανε με τη νέα ΚΑΠ που μάζεψαν περί μαζέψουν τους εβραίους το 151 το 7,1 κρυβόταν για κρυφτεί έγκρισης πήγαν Σουηδός λάδια ζέστανε την ικανότητα μάζευαν τα νεύρα μιλάνε είχαμε αέρα γενικά και είσαι θυμάσαι γιατί σου συμβαίνει χόφμαν Μπάιντεν για μέρα και νύχτα υγεία μείνε εσύ θυμάσαι ιωάννα μέρα και η νύχτα του βορρά το 151 η νύχτα θα είχαμε & παιδιά νίκη κατάφερε καθιέρωνε ναι αλλά το 151 ήταν μέρα νύχτα όταν έφυγαν οι εβραίοι από το συνοικισμό κάτι συνέβαινε όταν με είδαν την έκανε τετακέ το νόημα είναι να τα μυαλά αν στο πάμε κατάλαβες άμα ανώτατη εξάλλου ένα ανοικτό νεαρός κι εμείς συνοικισμός σαμαρά τότε αν θυμάστε την ώρα κινήσεις ναι μα είναι ευθύνη ακόμα και τώρα στάση έτσι λέγεται δεν έκανε εννοούμε γινόταν χαμός τότε και φοβάσαι FOS που ξανά τέσσερις ίσως και οι ίδιοι δεν είναι στο μυαλό μου ξεκάθαρο με τους γερμανούς τους συνόδευαν τους εβραίους από το 159 είναι ποιοι άλλοι τους φορούσαν αυτά τα άτομα που περπατούσαν υπήρχε κάποιος άλλος που θα μπορούσε εάν φυλακισθούν alternative έδωσαν συνέντευξη όταν δύο με τετακέ βέβαια και κάποιοι να βλέπουν κάποια σαν ξημέρωσε μια έχουν επιτρέπουμε να πάμε να δούμε παράνομα στην χώρα μας μπορείς και πετά το μπαλάκι της υπέρτατης περνάει τις ιερές επτά πρόλαβε και ένα μεγάλο μέρος τους θεωρούσε γερμανοί ήρθε μόνο για να μας πει αν όχι τότε δεν είδαμε ορθή φορά ως συλλη καθόσον το ενδιαφέρον σου έτσι και στο σπιτάκι μου γρηγόρης μιλούσαν για τον αδερφό η αριστεία άλλο ο αδελφός σου στην αντίσταση ελέγχου Ήξερες γρηγόρης αλλά θα ανεβάσει καθαρό ναι αισθάνομαι όμως αυτά φίλε μου βγάζει όλα τα άλλα βοηθήματα σε βόλεψε πολύ έντονη αντίθεση το παιδί πάρα πολύ σταματά και μίλησαν κόντεψαν να σκοτώσουν μυστήριο με αγίας σοφίας ήταν προδότες κινηματογράφος αν θυμάστε και κανένας γιατρός δεν υπηρετεί σε πάρα πολλές περιοχές και στα πεδινά με αφορμή την έκδοση μίκης ασπίδα να ανοίξει περιμένει και μη πόλεων η ανάπτυξη τέτοιων καλά πράγματα έγινε έτσι εκτός από το να πηγαίνει στους εβραίους 9 συναίνεσε πες μου ένα απ'αυτά που θυμάσαι να πείσουν να εκδώσουν αρκεί ύστερα μιλήστε με επτά οι επτά ήταν σε αντιστάσεων νομίζω ετοίμαζε να ναι τώρα έχουμε ένα φθηνό στο μόνο τα παίρνουν και τα στέλνουν πανετόνε ενώ η Γερμανία και η άμμος καλό γινόταν τόσες ένα νέο όχημα εκτός βέβαια στα λατινικά πατέρα μας θαμώνα πιο στόχος τους είχε ενη 1999 cc για να δουν τους όχημα ένα σεντόνι και μου βόμβα μου να είναι έτσι ανοίγονται χρηματοδοτούμενο από τα ή προηγούμενη συζήτηση με θυμάμαι ότι έστω και μια φορά μάγεψε ετέρου χαρά και σας είναι γρήγορη λύση να πάρετε από τα πίσσας λεηλατήθηκαν τα ρούχα όχι δεν τα μαζέψαμε τα παιδιά παρά τους ελέω Ιταλίας μένανε φίλοι του θέλανε να δώσουνε ένα δώρο ας πούμε έφεραν μειωμένη ξα και δεν ξέραμε τι να ναι ως δώρο κι ένα μέσο η δωρεάν και είναι βέβαιο πως θα έχει υλικά για έξι άτομα ζούνε μελετών ο τελευταία θα πάμε μόνοι ξένοι μου μετέφερε τα 5μελή βόμβα δεν θυμάμαι και δεν θέλω παιδιά εγώ όχι και δεν πήρα τελικά ισορροπία υπάρχει αν θυμάσαι να μας πεις από κείνα τα χρόνια μου για πολλά χρόνια με κανένα φως εκτιμά το νόμιμο ξέρει ακόμα ο Πίντσον ευχαριστούμε πολύ κινδυνεύει να φύγει εγώ σκεφτόμουν ναι εκτιμήσετε πράγματα άσχημα δύο τρεις ένα νούμερα όταν μιλούσαμε γι' αυτά τα παλικάρια που περνούσαμε το σπίτι εκτός από αυτά τα τρεις μας περιγράψατε πολύ ωραία με τα παλτό κλπ είπατε ότι αυτό έγινε πολλές φορές και άλλους εβραίους νέους ότι πέρασαν αυτός πιανίστα ξέρετε κάτι παραπάνω να μας on 9 μπίλυ θέλει ας πούμε να μου πεις πως φόρεσε το ίδιο cc αυτό είτε σαν μικρό κοριτσάκι κάνετε L επώδυνη όσοι δουλεύουν στο μενού τους στο πεδίο των έδιναν έγκειται βέβαια κι ένα διάφορα είναι οτι έχει αυτό το πράγμα κρατάμε δύο έμεναν οτιδήποτε άλλο μέρος ένα και μας πιάσουν μάσκαρας γυμνάζεται πιο συγκεκριμένα η σύγκριση με την τιμή του απένειμε το είδες αυτό έγινε κατά μετά τα θέλω να σας ρωτήσω κάτι λίγοι για να παρέχεται αντίσταση γιατί έχω λίγο μπερδευτεί να το ένα του θύμα νότιο φως μας λόγου χάρη τρόφιμα και άλλα πράγματα περιττά αυτόν ναι γιατί δεν τους έτσι μάζεψε καμία ώρα όρθιο γιατί την προηγούμενη λύση σε χρήση χέστηκα για παπούτσια μέσα έχουμε να πάρεις είχανε αυτοί ήτανε επτά ήταν μια εταιρεία πάνω από τη μάνη Κάλλια ήταν μαζεμένα σαν αποθήκη που τα πήγαιναν ιδανικά δεν φωνάζουν μέσα καστανό σύνδεσμοι στα στενά με μαχαίρι δοκιμάσεις θα πάρεις τίποτα εγώ δεν κοιμάσαι ήτανε να κανέναν δεν είχε άποψη δεν προσωπικά πάλι ύπαρξη που δεν έχουν δώσει καμία σήμαιναν εκπομπή κάνει έξω οι τίποτα τα έχουνε το π.χ. μια χαρά της και κάτι τελευταίο σανίδες να δεχθώ μόνη έγγαμη Ελλάδα κάτι τελευταίο κύριε λέει μη αυτή τη βαλίτσα με τα ρούχα πιο στην δεύτερη μέσα σε αίσθηση που μου π.χ. τα παιδιά αυτά δίνει βέβαια και κάποιοι άλλοι όχι πλέον αρχίζουν να γίνονται τυρί κοιτάξει έφεραν να ύγει θυμάμαι ότι θέλουν για να τα κερδίσει μάχες ένα δωρεά του θα κλέψουν παρτίδας επιδότηση νέων μικτή ήταν για θεραπεία τους περνά μια τελών πραγματικότητες των κηδεμονία παρά τα απαραίτητα έτυχαν Πελερέν τους αναφορών σήμερα η αμερική δεν είναι πια ένα συχνής κάποια λεηλασία ρητές κόσμο με τέτοιο πράγμα όχι από μονάδα μια θα γινόταν στον συνοικισμό στα επτά ακούγονται πολλά πάρα πολλά έχουν Δημάδη ξέρεις κανέναν που πλούτισε πρόωρα όχημα ποιος ξέρει κοίταξε λέγαμε πολλά σενάρια τα ότι είχαν και πέντε λεπτά τη μυρωδιά αλλά ποιοι πιο σταδιακή και έκαναν και κάνουν τα πάντα και άλλοι για κάτι που δεν είναι το ίδιο μονής του παρά το ανάλυση αλητείες seleo όπως εξηγούν το σεξ ενώ είναι νωρίς το πρωί στο Μενίδι να πάνε χαμένα