Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2022 / Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2022 Συνεδρίασε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού (που έχει ήδη διανεμηθεί): Οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος παρουσίασαν το Ενοποιημένο Προσχέδιο Δράσης […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2022 Συνεδρίασε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού (που έχει ήδη διανεμηθεί): Οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος παρουσίασαν το Ενοποιημένο Προσχέδιο Δράσης […]