Διάλεξη 12 / Διάλεξη 12 / 12η Διάλεξη - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
12η Διάλεξη: Παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Απλά παρακαλώ, παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Παιδιά μου! Παρακαλώ, παιδιά μου! Εσείς τις έβαλα και τις δύο, δηλαδή και την αριθμήση που έχει το οδηγείο το ίδιο και αυτό που είχε το σκανάρισμα. Δηλαδή στο σκανάρισμα φυσικά είχα 44, στη γάλα ήταν 50, το τάβαλα και τα δύο για να έχω εγκαταλήψει. Τώρα. Ζάξ, του βιβλίου έψανα. Α, ok. Εγώ δεν το έκανα δύο τέτοιες, δεν το έκανα εγώ. Το πρώτο κομμάτι είναι αυτό. Λέγω ότι κλείστηκε δυο ώρες, λέγει, έγινε το στρετιαλφέροντα η φουτζύλη, οι σόλαδοι μου κοινάραμε αρμάρισμα και δεν μπόσκωσε και καλά, ήταν τα κορατζάτα μαντζόρε αν σέβε ο ουνιτζή, λοιπόν το κορατζάτα το μανέφασε εγώ στο λικτό, όχι στο πλοίο, και αυτά πρέπει να τα έχουμε ήδη, γιατί κι εσύ είχαμε το κορατζάτα. Εγώ το είδαμε εμείς και έλεγε φαρικτό, αλλά είχαμε βάλει πλοίο, δεν ξέρω τι. Ωραία, γιατί δίκουσα ένα τριμερικό έστειλες. Μετά, το αν σε μού το άνοιξε θα το γράψουμε, θα το γράψουμε έτσι, θα το κρατήσουμε... Να το κρατήσουμε, δεν ξέρω, αυτό εκεί πέρα είναι... Όχι, ενώ θα κάνουμε υγειοποίηση, ξενοποίηση, θα το κρατήσουμε στα εργά, ή θα το βάλουμε και θα βάλουμε... Εσείς τι λέτε? Δεν το λέτε που είναι καλό, είναι ας πούμε... Είναι στα ελληνικά. Είναι στα ελληνικά. Μπορούμε να το κρατήσουμε. Εμείς θα τα χάσουμε, εις έτσι θα χάσουμε το όνομα. Βέβαιος τώρα το κάνετε με μικρά γράμματα, εγώ πρέπει να το κρατήσω. Με μικρά γράμματα. Βέβαιο αυτός που πάει να το λέτε, πρέπει να το κάνετε και σαν λέω. Ναι. Άρα και θα λάβεις. Λοιπόν, μετά, από εκεί και πέρα. Ας πούμε, τώρα να ξέρουμε όλα αυτά που βρήκαμε τα στοιχεία, να τα κρατήσουμε και στην παρουσία θα τα δούμε. Καλό, καλό, ναι. Και πώς θα τα εγγράψουμε, δηλαδή, αυτά, τι θα κάνουμε. Πρέπει να σκέφτομαι πώς θα τα παρουσιάσουμε. Ναι, αυτό τι θα γίνει. Δηλαδή, καλό είναι να γίνει ένας ίντεξ. Με όλους… σαν γλώσσα Άγιον. Ναι, σαν γλώσσα Άγιον. Συμφανήρυση, δηλαδή. Ναι. Σαν γλώσσα Άγιον. Ξέρουμε και αυτό που είδατε εσείς, ή το σαν τάγκατα. Εγώ είχα την ιδέα, δεν μπορεί να το κάνει πάντας. Δεν ξέρω. Εγώ, ως ιδιοντρός, μπορώ να τα στείλω σε κάποιον για να τα ενώσει όλα, αλλά δεν μπορώ να το κάνω και αυτό, έχω να κάνω πάντα παρουσιάσεις. Είναι αυτό. Εμείς χρειάζουμε και τις μεταφράσεις της άλλης, για αυτό. Αν το προτείνουμε να το κάνουμε, μπορεί να το κάνει. Δεν τον εμπιστεύεις. Να κάνει τι? Όχι, δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, είναι θέμα ότι είναι στις 9 του μηνός και πρέπει από σήμερα ήδη να δούμε ποιος θα το κάνει. Δεν ξέρω, να το κάνουμε και τι έχουμε. Στη νομάρια είναι η Μαρία. Η Μαρία Λιού. Λιού. Εγώ και άλλος. Το πείρατο… θα ενώσει τα κομμάτια. Ποιος θα τα ενώσει, ποιος θα καετοιμάσει το ίντερξ της παρουσίασης, δηλαδή αυτά πρέπει να τα δούμε λοιπόν, γιατί πέρασαν οι λίγες. Λοιπόν, μετά λέει, εκεί το μετέφρασα το έντεκα ως εντέκα της μοίρας, δηλαδή το έγραψα στα ελληνικά, μην άφησα το κυκλάκι στο εντέκα το. Εγώ δεν ξέρω αν είναι εντέκα αυτό που μιλήσεις εσύ, ότι το εντέκα το είναι το πλοίο, όπως λέει η Μαρία, το πρωθυνέστατο… Ναι, αλλά τα λένε μοίρα στις αναφυλιακά, νομίζω. Αντσέλμο διτσένσιμο, έβαλα της εντέκα της μοίρας, αυτό δεν εννοεί. Δεν νομίζω. Άρα το όνομα, το όνομα είναι… Άρα το εντέκατο, το εντέκατο είναι το πλοίο… Ακριβώς, ακριβώς. Είστε ευλογίωνα που φιλοξενεί μέσα το αντσέλμο… Αντσέλμο είναι η τελετρική μοίρα. Ναι, αλλά στου δε το λένε. Άρα το σπίτι το όνομα είναι το πλοίο. Ναι. Μετά, εκεί που έχω κυνηγήσει λέει… Μαλίζω δεν βάσατε τέμα αγκεντήρ κοινού. Όχι, σε κρήτα 44. 44, 50 είχα. 50, 50. Μαλίζω δεν βάσατε τέμα αγκεντήρ κοινού. Τι γίνεται εδώ, εγώ δεν θα σάω στον δαιμονισμένον, εσύ μπορούσα να προσβάλλει και αντίποτε. Ενώ να τον δαιμονήσει και αυτό. Αλλά εδώ μπορούν να το πάρουν και με άλλο τρόπο, δηλαδή… Εσείς το οποίο είχαν αυτοί εισβάλλει, γιατί ουσιαστικά είχαν ήδη εισβάλλει να το εξελίξουν. Ναι. Μπορούσα να επηρεάσουν και αντίποτα από εμάς που εισβάλλαν. Ακριβή, όμως, είναι κάτι κακό. Ναι, ναι, ναι. Να κάνει κακό, να το βάλω καλύτερα, όχι το προσβάλλει, γιατί το προσβάλλει έχει μια αρρώστια σε προσβάλλει. Ναι, ναι, ναι. Μπορούσα να προσβαινίσει… Μπορούσα να προσβαινίσει κακό. Ναι. Και αντίποτε, δεν είναι μόνο η φυσική. Μετά… Η φράση είναι και με τα λόγια. Ακριβή, με κανέναν άλλο. Απλά μετά γίνονταν περισσότερες λεξίες, και η πραγματικότητα χωρίς το προσβάλλει. Και όσον αφορά το Ιμβάζα… Δηλαδή, να το θεωρείς ως… Οδεμονισμένον νησί. Είναι ως το νησί στο οποίο, ας πούμε, εισβάλαμε. Ναι, αλλά ας πούμε, δεν έχουν εισβάλλει, ειδικά. Μέχρι… Είναι στο κεφάλαιο 5. Είναι στο κεφάλαιο 5, ναι, ναι, ναι, ναι. Το Ιμβάζα είναι και σημαίνει. Α, το Ιμβάζερε είναι. Α, το Ιμβάζερε, ναι. Οπότε, δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς να το ακολουθώ αυτό. Καλό είναι, έτσι, νομίζω. Ποφίσα, έτσι, ωραία. Και το προσβάλλει να το διατηρήσει, ή έχει να πω ότι δεν είναι κάτι άλλο. Το Ιμβάζερε. Σωστό είναι. Το αγκριδία που κρατάω, έτσι και αυτό, είναι να γράψω να προξηγήσει το κακό. Ναι, γιατί το προσβάλλει, για μένα, είναι μόνο προβληκολόγο. Έτσι μου πάρεις. Το αγκριδία μπορεί να είναι και αυτό, και φυσικό, δηλαδή. Να πηγαίνει και, ναι, να κάνει κακό. Ναι, να κάνει κακό, ωραία. Στον οικογένειο. Ναι. Με ό,τι άλλο βλέπω, δεν έχω τον έπαιξει. Τώρα το όνομα, καλύτερα, ασέντζιο. Ποιος έχει ασέντζιο. Αυτό είναι με δικό μου λάθος. Εμείς βάλαμε το ασέντζιο. Βάλαμε ασέν με ζ, χωρίς τ. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Όχι, είναι σίγουρα ζ. Όχι ζ, ασέντζιο. Ασέντζιο. Τα ψήνω, τα ψήνω. Ασέντζιο. Ασέντζιο, ναι. Με την κορφή ί. Ακριβώς. Υποσμυναγός, όχι, εδώ. Αυτό είναι ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Ασέντζιο. Σ weighing, ΡΚΝ. Ασέντζιο. Audi. Ασέντζιο. ΡΚΝΤΙ. Ασέντζιο. ΡΚΝΤΙ. ΑΝΤΑΙΚΤΙ. Αν το παρατηρήσεις θα μπορούσε να κάνει και δεν ήταν κοινό, αλλά να έρθει, να πω, να είναι φυλακισμένος, να έρθει σε εξήγουρα να το συμπεριφέρεσαι. Είναι το πληγματισμό που το μετέφερες στο σαματοσχεκοδοσία σου. Κάτι προβλήματα. Κάτι προβλήματα. Ε, πώς το βλέπετε. Είναι όπως ελίκια αυτό το λόγο. Είναι κατηγορούμενος. Κατηγορούμενος η αρχοδοσία δεν είναι. Εσύ τι έβαλες. Στο μεσικό τελείωμα έχει και τα κατηγορούμενα. Και κατηγορούμενες και αρχοδοσιακές. Ναι αλλά ένας κατηγορούμενος. Πολύ κατηγορούμενος. Όχι σίγουρα. Ακόμα είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος. Ακριβώς είναι κατηγορούμενος.