ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Προσφορά ΙI» - Χρήστος Γαρουφαλής (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: Σας χαρουσορίζουμε και απόψε όλους, μικρούς, μεγάλους που στα γένια της έκθεσης προσφορά δύο. Ο αποτηρήτης από έργα σημαντικών επιλευμένων ειδηλοδημιουργών, οι οποίοι είμαστε εμπιστεύθηκαν για την Πονακοτήκη και τον Δημοδημιούργο. Στην συγκεκριμένη έκθεση, σε συγκεκριμένη ενότητα θα δείτε εύρω του στρατή Αθηνέου, του Αχιλέα Αιβάζο, της Τζούιας Αντριάδο, της Τέρας Αντουλειδάκη, του Άγγελο και του Γιάννη Αντωνόπουλου, του Γιάννη Βαλαμπανίδη, του Στάθη Βατανίδη, της Ειρήνης Πόνος, της Άννας Γρηγόρας, της Ειρήνης Κανάδη, του Γιάννη Καστρίτσι, του Κυλιάκου Κατσουράκη, της Γιούλικας Λακερίδου, της Χριστίνας Μόρανη, του Τίμου Μπατυνάκη, ο οποίος μας θυμάει και με την βαλουσία των δόξων εδώ, του Νικόλα του Πλιάβκα, του γιώδου Νικολαΐδη, του Άγγελου Παναγιωτήδη, του Κώστα Πανιάρα, της Μήνας του Θεοδόρου Μαλιράκη, του Χάρη Περιοέννη, του Βασίτη του Πέλλου, της Ελιάνας Προκοπίου, του Κώστα Ράμπο, του Δημήτρη Σεβαστάκη, του Τάκη Σινέλη, της Ελβύς Φούτουλου, του Νίκου Στρατάκη, του Βαγγέλη Τζερνιά, του Παναγιώτη Τούκα, του Γιάννη Τρενταφύλλου, του Κώστα Τσιόλι και του Μανώλη Χάρη. Θέλω να ευχαριστήσω τους εμμυρβούς γιατί η γελοδορία της προσφοράς τους δίνει μια άλλη διάσταση στην ούτως ή άλλως σημαντική οικονομική αξία των έργων της δορειάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την παρουσία σας, που μαζί με τους επισκέπτες της έκθεσης προσφορά 1, μικρούς μεγάλους μαθητές, μαθήτριες, θα ακολουθήσει και η προσφορά 3. Σημειώνω ότι αξία μιας πυρακοθήχης δεν είναι μόνο τα κτίρια. Είναι τα έργα της, είναι η σχέση των έργων με το κοινό, η επικοινωνία μαζί τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαδρο, τον Πρόεδρο, αλλά και τον Νιέμ, τον οποίο μεσάνομαι πάντοτε δίπλα μου, σαν ειλικρινή ανοχό σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.