Rites of Passage: The Wedding Rituals in Classical Athens (The Benaki Museum, 2020)
: Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους εσάς. Ονομάζομαι η Καθήριν Μόργαν και είμαι η Πρόεδρος του Κλασσικού του UCLA και σύμβολος του Σταυροσπνιακού Κεντρικού Παγκοσμού για την Βιβλία της Ελληνικής Κουλτούρας στην UCLA. Αν έχετε λίγο, χρησιμοποιήστε τη διαφάνεια του Zoom για να μας γνωρίσετε όπου είστε. Ένας από τους καλύτερους σε αυτή τη σειρά είναι να σχεδιάσουμε την εφαρμογή της δημόσια κοινωνικής μας. Είμαι δυνατός και χαρούμενος να σας καλωσορίζω σήμερα, στο τέλος, σε μια σειρά δημόσια, που είναι αποτέλεσμα από μια συνεργασία μεταξύ του UCLA SNF και του Μουζείου Βερνάκη. Αυτό είναι ένα πραγματικό 6 εβδομάδες δημόσια δημόσια, και αυτοί που είμαστε αρκετά χαρούμενοι να είμαστε παρουσιασμένοι, εντυπωσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι για να βγάλουμε ένα εντυπωσιακό δείγμα για τα υπέροχα δημόσια του Μουζείου Βερνάκη στην Αθήνα και να εμπνεύσουμε τις εξελίξεις των εξελίξεων που δουλεύουν εκεί. Είμαστε τόσο ευχαρισμένοι εδώ στην UCLA για την ευχαρισμότητα και την ιντελεκτική γενεροσύνη του Γεωργού Μαγγινίου, τον διευθυντή του διευθυντή και των διευθυντών. Στην υπέροχα των διευθυντών, των διευθυντών και των διευθυντών του UCLA SNF, ευχαριστούμε πολύ. Είμαστε τόσο ελπίδες και ελπίδες για τη στιγμή όπου η πανδημία τελειώσει και μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία σε μεγαλύτερη βαθμότητα και σε ενδυναμικές διευθυντές. Επίσης, θέλουμε να αναγνωρίσουμε την ενδυναμική ενέργεια του κ. Σ. Γεωργού Μαγγινίου, διευθυντή του UCLA SNF, χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία χωρίς το οποίο δεν μπορούσε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία