#48 #ώρες #Παραμύθι από ζάχαρη 2016-17 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: [♪ Μουσική Επική Ρεύματος Ψηφίου Ρεύματος Ρέτης Καρα Hollow-Earth Υπηρετίας, ΙΣΤΗ Μουσική Επική Ρεύματος Ρεύματος Ρέτης Καρα Hollow-Earth Υπηρετίας, ΙΣΤΗ Μουσική Επική Ρεύματος Ρεύματος Ρεύματος Ρεύματος Ρέτης Καρα Hollow-Earth Υπηρετίας, ΙΣΤΗ Μουσική Επική Ρεύματος Ρεύματος Ρέτης Καρα Hollow-Earth Υπηρετίας, ΙΣΤΗ Μουσική Ε Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Υποτιτλισμός του Ιησού Χριστούγκου Έτσι μπράβο, κέρα γατζίλα! Κυρίες και κύριοι, μονευτείτε την Λουκία! Έτσι μπράβο, κέρα γατζίλα! Κυρίες και κύριοι, μονευτεί την Λουκία! Έτσι μπράβο, κέρα γατζίλα! Έτσι μπράβο, κέρα γατζίλα! Έτσι μπράβο, κέρα γατζίλα! Οι όρες που χάσουν τα νέα ημέρα, και είναι δεκτά! Και όλα αυτά τα πράγματα! Καλησπέρα! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Πάτε το κουβάκι! Είναι η ζωή μου, είναι η ζωή μου, είναι η ζωή μου, είναι η ζωή μου! Σαν πρώτη, σαν πρώτη, σαν πρώτη, σαν πρώτη... Είναι η ζωή μου, είναι η ζωή μου, είναι η ζωή μου! Ανοίξτε την καρδιά σας και τα χέρια σας διάμπλατα. Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα!