SUPER ομάδα Ανακύκλωσης (Cityofathens, 2011)
: Σε αυτόν τον πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια, μια ομάδα μικρών ηρώων που λέγονται σούπερ ομάδα αναγκύκλωσης, είναι πάντα σε τιμότητα όποτε χρειαστεί. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Από το μεγάλο αρχηγείο της Ευρώπης, η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια. Η Ευρώπη είναι η πλανήτη που υποφέρει από τα σκουπίδια.