Εξοικονόμηση Ενέργειας Χριστούγεννα - ΥΠΕΚΑ (Ministry Environment & Energy, 2011)
: [♪ Μουσική πτωχης, σύντροφης, ελπίδα, στουτάνιου ευαγγερίας, σύντροφης και ειρήνης, σύντροφης, ελπίδα, στουτάνιου ειρήνης, σύντροφης, ειρήνης, ειρήνης, στουτάνιου ειρήνης, σύντροφης, ειρήνης, στουτάνιου ειρήνης, στουτάνιου ειρήνης, σύντροφης, ειρήνης, στουτάνιου ειρήνης, στουτάνιου, ειρήνης, στουτάνιου ει