Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Κρήτης (HellenicCoastguard, 2021)
: Στην κορυφή του δημοκρατίας, ο κόσμος του ΕΚΟ, δημοκρατίας και κορυφής της ΕΚΟ, το πρόσωπο του ΕΚΟ, ο κόσμος του ΕΚΟ, ο κόσμος του ΕΚΟ, ο κόσμος του ΕΚΟ, ο κόσμος του ΕΚΟ, ο κόσμος του ΕΚΟ,