Δήλωση για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Alpha / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Alpha: «Ο Πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία, όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. Ό,τι είπε, είναι συγκεκριμένο και πλήρως […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Alpha: «Ο Πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία, όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. Ό,τι είπε, είναι συγκεκριμένο και πλήρως […]