Πραγματική Ανάλυση (2023-05-19-11:10:08) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Παπατριανταφύλλου Μαρία (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2023)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Όχι, εγώ σχεδόν μια ομορφιά μέσα, αλλά χρησιμοποιούνται τέτοιοι τύποι σε ειδικές εφαρμογές. Αλλά δεν λάγονται τέτοιοι τραπεζί, σύντος τύπος τραπεζί. Το λες και εγώ, παραλλαγήτου σε τύπου ή δεν ξέρω ποια ομορφιά. Ναι, βεβαίως, την ίδια ιδέα είναι, δεν αλλάζει τίποτα. Όμως, δεν θα είναι πιο δύσκολο... Ε, εντάξει, πρέπει λίγο να... Ναι, υπολογισμή μπορεί να είναι πιο δύσκολη, αλλά... Απλώς, όταν θέλαμε να ονοματίσουμε έναν τύπο, και ο πιο απλός είναι η σαπέχοντας. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Αυτό εδώ που σας είπα, αυτό είναι μια ολόκληρη θεωρία που λέγεται adaptive integration. Δηλαδή, τι κάνω, κάνω adapt, προσαρμόζω έναν τύπο στη συγκεφημένη συνάρτηση. Λέγεται adaptive integration. Και δουλεύει αναδιαστήματα. Και δουλεύει αναδιαστήματα. Και ουσιαστικά ανακατηγορίες συναρτήσεων. Συναρτήσεων που είναι, ξέρω εγώ, που έχουν ταλαντώσει. Συναρτήσεων που κάθε φορά έχεις κι άλλο τύπο. Έτσι έχεις φτιάξει μια ομάδα. Έχεις κάποιο μάθημα αυτό. Όχι, adaptive integration, όχι. Είσαι μεταπτυχιακά. Όχι, σε μεταπτυχιακά μπορεί να είναι, αλλά όχι στα άλλα. Πώς τα πάτε? Adaptive integration. Το βρίσκεται σε βιβλία. Αν πάτε σε βιβλία αχνητικής ανάλυσης και σε πολλά βιβλία, λίγο πιο προχωρημένα, έχουν κεφάλαιο και πάνω σε adaptive integration. Καλώς με είκαμε. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Βλέπεις, είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο. Είσαι στον καλό πανεπιστήριο, είσαι στον καλό πανεπιστήριο.