Ψηφιακός Γραμματισμός στην τρίτη ηλικία | Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-NOESIS (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 2021)
: Συφιακός γραμματισμός στην τρίτη ηλικία, στον Oasis. Γιατί η τεχνολογία δεν έχει ηλικία, γεφυρώνουμε το τεχνολογικό χάσμα. Δίνουμε ανοιχτή πρόσβαση. Απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων, χρήση έξυπνων τηλεφώνων, υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης χωρίς περιουρισμούς. Εργαστήρια ψηφιακού γραμματισμού για άτομα άνω των 65 στον Oasis. Ένωση σεμιναρίων 15 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στο oasis.edu.gr. Πατήστε Enter. Διοργάνωση Νόησης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.