TEDxChania2017 Promo Video - "Ο μίτος της ζωής" (TEDxChania, 2017)
: Όλα ξεκινούν από μία κλωστή. Η ζωή ξεκινά με αυτή την πρώτη τελονιά. Το νήμα που ξετυλίγεται είναι ο εαυτός μας. Είναι οι στάσεις ζωής μας. Οι αξίες μας και τα κεκτημένα μας. Οι φίλοι μας και οι σχέσεις ζωής μας. Αυτά που μας καθοδηγούν και αυτά που μας περιορίζουν. Είναι εργαλείο και πεπρωμένο. Κι ανκοποιεί. Ευκαιρία. Γιαπλέξε από την αρχή. Οι μύθοι δύσκολα εξηφαίνονται. Αυτό το ξέρουμε καλά. Μα είναι όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο ολόκληρο.