Διάλεξη 12 / σύντομη περιγραφή - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
σύντομη περιγραφή: Είναι η τρίτη βραδιά εδώ πέρα, μπορεί να φταίει ο αέρας, μπορεί να φταίει η πόλη, πάντως είναι η τρίτη βραδιά που εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ και υδρώνω κάπως εύκολα χωρίς να έχω κουραστεί και νομίζω ότι δεν θα τα προλαβώ κάθε μέρα και κουράζομαι πάρα πολύ με αυτή τη σκέψη και τελικά δεν κάνω τίποτα Τα ακούς τώρα αυτά και εσύ δεν ξέρεις από φάρμακα και από τέτοια, πηγαίνεις όμως σε έναν γιατρό ή σε έναν φαρμακοποιό, πηγαίνεις σε έναν γιατρό παθολόγο ή πηγαίνεις σε έναν φαρμακοποιό και ζητάς ένα ticket για να με πας στον ειδικό γιατρό, θα σου πει να με πας στον ψυχίατρο Λοιπόν πηγαίνεις λοιπόν εκεί και τι λες, λες ότι έχω μια κυρία 60 χρονών η οποία πρέπει να εξεταστεί από γιατρό και πρέπει να ρωτήσει ο φαρμακοποιός λογικά ο φαρμακοποιός πρέπει να σε ρωτήσει τι συμπτώματα έχει και εσύ τα έχεις δει τα συμπτώματα και εγώ σου τα έχω επαναλάβει Ωραία λοιπόν εδώ στη φαρμακοποιό μπαίνουμε όπως ακριβώς στα μαγαζιά χαιρετάμε Στοπ, στοπ, στοπ δεν πρέπει να πει μπονζόρνο θα πει δεζίτερα, όχι όχι το ticket θα πάρεις για να πας σε γιατρό Ξέρεις ισπανικά, ξέχνα τα Δεν είναι μάλλε δεν πεθαίνεις από άγχος απλώς δεν μπορείς να κάνεις καμία δουλειά σωστά Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, υδρώνω μισούντο φασιλμέντε, σέντσα νεσούνα στανκέτσα πριν και τι άλλο κάνω και νομίζω ότι οι δουλειές μου είναι τόσες πολλές που δεν μπορώ να τις προλάβω, αυτά σου είπα και στο θέμα δεν κάνω τίποτα, αυτά σου είπα Δεν μπορώ να κοιμηθώ, σέντσα νεσούνα φατικά πριν σέντσα νεσούνα φατικά πριν σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά σέντσα νεσούνα φατικά