Δήλωση απάντηση στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική. […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική. […]