Ανάρτηση Διπλωματικών Εργασιών στο Apothesis.eap.gr (Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ, 2018)
: Ας συνεχίσουμε. Γεια σας, θα πω και η Διοθήκη του Ενικού Ανασχομί Μέσα από αυτό το βίντεο θα παρουσιαστούν η διαδικασία για την ανάγκηση της επιδημορφής ενεργασίας στο δημοσιοφόρο του ΕΕ. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απίληση και θα πρέπει να ακολουθήσει την οδηγική παρουσία της δημιουργίας άμασα, μέσα σε ένα περίοδο 15 ημερών. Πρέπει να είναι μια δύο δικαιοδικασία απόφυσης του κλειδίου του. Όπως πρόει, η δικασία είναι πολύ απλή, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο προσευχή τα στοιχεία που εισάγουμε στην πλατφόρμα αλλά και στο αρχείο που θα ανεβάσουμε. Για να ξεκινήσουμε την διαδικασία, υπελογούμε απόφυσης τελευταία, τελευταία στο κλειδί μας και μπαίνουμε στη σελίδα του απόφυσης, την σελίδα που βλέπουμε μπροστά μας. Και στη συνέχεια, θα επιλέγουμε το κουμπί σύνδεση και την επιλογή του απόφυσισμα. Για να ξεκινήσουμε την όλη διαδικασία, θα μας εκφύγουν οι κωδικοί μας. Θα βάλουμε τους κωδικούς που σας έχουμε καχείδη δώσει. Και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε πατώντας το πράσινο κουμπί ξεκινήσετε μια νέα υποβολή. Θα επιλέξουμε την συλλογή, σε εσάς θα υπάρχει μόνο μια επιλογή. Θα την επιλέξετε. Θα επιλέξω την αφίστικη συλλογή. Θα πρέπει στο τέλος να γραφτεί πρωματικές εργασίες. Σας υπόσχομαι είναι έτοινη η επιλογή, πατάμε επόμενη και ξεκινάμε την εργασία και της εισαγωγής των μεταδομένων συγχωρείτες. Συγγραφέας είναι το όνομά σας, όχι με κεφαλαία γράμματα μικρά. Συνέχεια γράφουμε το γύριο τίτλο της εργασίας μας στα ελληνικά. Και τη συνέχεια στα αγγλικά. Μετά παίρνουμε στη εργασία να παρουσιάσουμε την επιβλέποντα και την επιτροπή αξιολόγησης. Ο επιβλέποντας ομοίως το όνομά του και τα ονόματα της επιτροπής. Να σημειώσω ότι όσα παιδιά έχουν στεράκι είναι υποχρετικά. Θα πρέπει να γράψουμε κάποια στοιχεία σε αυτά. Διαπρακτικά όταν πατήσουμε το κουβί επόμενο, δεν θα μας επιτρέψει να προβολήσουμε, θα μας επιτρέψει να μας αφήσει στην ίδια σελίδα και να μιλήσει τα πλαίσια τα οποία έχουμε ξεχάσει να βάλουμε τα στοιχεία. Στο πρόγραμμα σύνταξης θα βάλουμε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών και θεματική ενότητα, γιατί εντάσσεται η διπλωματική μας με τη διαθυμμένη σύνταξη, δηλαδή ολογράφουμε στο πρόγραμμα και συναισθητική κωδικοποίηση της θεματικής ενότητας. Όση η τελικής έγκρισης είναι η ημερομηνία παρουσίας της εργασίας μας. Ο διπλωματικός κατηγορίας είναι η διπλωματική πληθυακή, διπλωματική εργασία για τους περισσότερους, μόνος οι τεχνικοί όπως τα ελληνικά, και με ευδότησινο ένας και μοναδικός το ελληνικό, όπου δεν συμπληρώνουμε κάτι πατάλλα ακόμα. Το δεύτερο πρίπτωρο περιγραφή θα πάρουμε τις λέξεις κλειδιά που έχουμε συμπεριλάβει εμείς στην εργασία μας. Πάντως το πίπτ προσθέστε περισσότερα ανοίγου βαλζέδι πεδίων. Και προσθέτουμε ανάλογα τις λέξεις με τις οποίες έχουμε περιγράψει θεματικά πάντα την εργασία μας. Συνεχίζουμε να γράφουμε τον αριθμό σελίδων της εργασίας μας, τον αριθμό βιοαρχικών αναφορών στην ελληνική γλώσσα και σε διεθνές επίπεδες. Και τον αριθμό παρατημάτων. Εάν δεν έχουμε παράτημα θα βάλουμε 0, αν υπάρχει 1 ή 2 βάζουμε αντίστοιχα στον αριθμό των παρατημάτων. Η περίελψη είναι διαφορετική και στην ελληνική και στη δεύτερη γλώσσα. Την παίρνουμε ως αντιγραφή από το κείμενο της φυσικιακής μας, της εργασίας μας και την κάνουμε ελικώηση. Εδώ έχουμε την συνέχεια, περνάμε στο περίεδρο της φυσικής περιγραφής. Για να μην κάνουμε λάθος κάνουμε αντιγραφή από πάνω. Παίρνουμε με την κολλιά μας. Και πες μου μαζί του άλλου, έχει πει να κάνει γράμματα εικόνων. Μπορεί να έχει κάρτες. Μπορεί να έχει κάρτες αν δεν έχει πει να έχει σβήνει. Και θα περιγράφουμε φυσικά το κείμενο μας. Στο περίοδο υπήρχε την έντυπο υλικότητα. Θα φυσικά γράψουμε αν έχουμε χρησιμοποιήσει κάποιο έντυπο υλικότητα από το τίτλο και τους συγγραφείς. Με εξής τρόπους. Αν έχουμε περισσότερα από ένα έντυπο χρησιμοποιήσει. Θα χρησιμοποιήσουμε το κουμπί περισσότερα. Θα μας ανέχει με ποιο περίοδο και μας δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν. Η θεσμική μορφή του χώρου είναι η ειλικτυνικό αρχείο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι άλλο. Θα πάμε με επόμενη και σιγά σιγά θα πρέπει να χωρτώσουμε το αρχείο μας. Όταν επιλέξετε ένα αρχείο, μας πετάξει στον οικολογιστή μας. Εμείς θα επιλέξουμε το pdf της εργασίας μας. Θα πατήσουμε open. Θα το συνδέσουμε δηλαδή. Συνέχεια, εάν είναι ο κύριος όμορφης το περιγράφιμα δίκαια, αν αυτό που ανεβάσαμε είναι το περιγράφιμα, ή αν κάποιο άλλο είναι το χώρο για παράδειγμα μια εργασία να είναι πολύ μεγάλη σε χώρους που δεν είναι πολύ μεγάρο, και ο χώρος να έχει σπάσει σε καινούργιες κομμάτες της εργασίας και σε παράδειγμα που έχει πολλές φωτογραφίες και δεν έχει κάνει δίκαιο σχεδιαστικά αρχείο, και για αυτό το λόγο κάνουμε αυτή τη διαδικασία. Το κύριος όμορφης το έχουμε περιγράψει. Πατάμε επόμενη, το αρχείο φορτώνει. Και στο σημείο αυτό μας βγάζει το σύστημα ότι δεν μπορείς να ενοίσεις το μαθότυπο, παρ' όλα αυτά το μαθότυπο έχει αγνοηστεί, το αγνοούμε το μήνυμα, δεν κάνουμε κάτι άλλο. Πατάμε το βολί, βλέπουμε ότι έχει περάσει κανονικά, εάν θέλουμε να το στέσουμε κάποιο άλλο, πατάμε το κουμπί προς το αρχείο διαφορετικά, εάν είμαστε εντάξει, πατάμε επόμενη. Βλέπουμε αν τα στοιχεία τα οποία έχουμε βάλει είναι αυτά. Λοιποντικά χρειάζεται να πατήσετε εδειοθότητα ένα από αυτά για να μας πετάξει από τη σελίδα. Ελέγχουμε τη λαϊκή τα στοιχεία μας. Εάν είμαστε σίγουροι και όλοι είναι εκεί, πατάμε επόμενη. Πορεύουμε την άδεια, για περισσότερη πληφορία για τις άδειες, πατάμε Creative Commons, για να δούμε τι είναι τα Creative Commons σε διαφορετική περίπτωση. Πατάμε δεν έχουμε υποδηγήσει άλλη Creative Commons. Και πατάμε επόμενη. Τώρα είμαστε στο τελικό στάδιο, διαβάζουμε ποιος κατάθεση και διάθεση εργασίας. Έτσι, είμαστε ενημερωμένοι για τη νοηδιαδικασία. Πατάμε, έχω λίγο την άδεια. Η διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί, θα περάσει η διαδικασία ενέχου και μέσα σε διάστηματα και νερών θα λάβετε μια ειδοποιησία για την πορεία της υποβολής σας. Άνωνα είναι OK. Αυτή ήταν η νοηδιαδικασία. Αν υπάρχουν απορίες σχετικές συγκεκνικά θέματα ή για θέματα εισαγωγής δεδομένων, θα μπορούσετε να μας καλέσετε στο 26010267825 ή στο 26010267829.