26th Palc Day 1 Part 25 (Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΜΠ, 2021)
: Μια γεμάτη μέρα και σήμερα, με πολλές ομιλίες. Συνήθως, τέτοια μέρα, τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήμασταν στο αδιαζόσης συνέχεια, ήμασταν μετά από ξενύκτη, από μεγάλο γραφείο. Υπήρχε η ευκαιρία. Υπήρχε η ευκαιρία. Υπήρχε η ευκαιρία. Υπήρχε η ευκαιρία. Υπήρχε η ευκαιρία. Υπήρχε η ευκαιρία. Μετά από ξενύκτη, από μεγάλο γλέντι, από χορό, δυστυχώς αυτά εκλήπουνε φέτος. Είναι από τα αγνητικά του Ende cross- Όμως, έχει και τα θετικά. Το θετικό είναι να μας βλέπουν από όλη τη περιφέρεια και άνθρωποι που δεν είχαν τη δυνατότητα τα προηγούμενα χρόνια να συμμετέχουν. Οπότε, πывайтесь σε κάθε βράση, υπάρχουν και τα θετικά και τα αχνalı. Πάντως, είναι μια ευκαιρία το διανοικτιακό συνέβηλο να είναι ένα έναυσμα, να δούμε πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε και στα επόμενα, ώστε να μπορούμε να γίνει κάτι σαν υβριδικό, δηλαδή να μπορούμε και να είμαστε σε ανοιχτή εμβέλεια σε όλους, αλλά και να έχουμε και διαζώσεις συνεργείες.