Global Game Jam [Athens] 2017: Join the fun / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Global Game [Jam] Athens 2017: Μια παγκόσμια διοργάνωση σχεδιασμού παιχνιδιών. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και η Gifted Hellas, συνδιοργανώνουν το 5ο Global Game Jam Athens. Στις 20-22 Ιανουαρίου 2017, το Ζάππειο Μέγαρο (αίθουσα 13) θα υποδεχτεί σχεδιαστές παιχνιδιών, καλλιτέχνες, μουσικούς, φοιτητές και gamers για ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και παιχνίδια. Το Global Game Jam είναι μια παγκόσμια […] - enovo (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2017)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Global Game [Jam] Athens 2017: Μια παγκόσμια διοργάνωση σχεδιασμού παιχνιδιών. Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και η Gifted Hellas, συνδιοργανώνουν το 5ο Global Game Jam Athens. Στις 20-22 Ιανουαρίου 2017, το Ζάππειο Μέγαρο (αίθουσα 13) θα υποδεχτεί σχεδιαστές παιχνιδιών, καλλιτέχνες, μουσικούς, φοιτητές και gamers για ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και παιχνίδια. Το Global Game Jam είναι μια παγκόσμια […]: