Σύνοψη των μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων / Δείτε τα Infographics της Γ.Γ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δείτε τα Infographics της Γ.Γ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.