Self Test για COVID-19 (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Ενώ ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 προχωρά, όλοι μας αποκτάμε ένα νέο όπλο στη μάχη με την πανδημία. Το self-test, ένα αξιόπιστο εργαλείο αυτοδιάγνωσης που μας επιτρέπει εύκολα και απλά να ελέγχουμε αν νοσούμε αναπάσα στιγμή. Κάθε εβδομάδα μπορούμε να προμηθευτούμε ένα δωρεάν self-test από το φαρμακείο με τον άμκα μας. Η διάθεση των self-test ξεκινά πηλωτικά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Κάνουμε συχνά self-test, φροντίζουμε για την ασφαλία μας. Όλες οι πληροφορίες για το self-test και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες στο selfpavlatesting.gov.gr Εθνική Εξτρατεία Εμβουλιασμού