Fundamentals of Space Applications and Services (2022-11-21-20:10:15) / Μέρος 3 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Καρτάλης Κωνσταντίνος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος