Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 14 / Διάλεξη 14 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Λίπος εμείς συνεχίζουμε τη θεωρία σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουν πώς κάνουμε προσμέτρηση Οπλισμός ένα , εξηγήσει ήδη πως κάνουν κάνουν μετρήσεις αίσθηση υποστρώματα πάμε λοιπόν σε μια σχεδία σου μια δοκό αμείωτο όπως τρισδιάστατα θεωρία έχω εξηγήσει αναλυτικά ως μεταφέρονται φορτία από τις πλάκες στους τόκους μετά στο υπόστρωμα της αλλοίωσης επίσης έχω εξηγήσει για ποιο λόγο οπλισμό στους τόκους στην κάτω πλευρά είναι μεγάλη τόσο στον κόσμο τους Τούρκου στην πάνος συνήθως για λόγους επειδή απλά γραφικοί είτε κατά την κάμψη της από τις φορτίσεις για αυτό το λόγο ΑΠΘ περισσός Οπλισμός ένα οπλισμός είναι αυτός που αντιστέκεται στον εθνικισμό πάλι στους ίδιους τους τόκους έχουμε κυρίως και δευτερευόντως πλύσιμο κύριος οπλισμός είναι δυναμικές σπανός κυριακή παρά αυτός είναι και ο κυνισμός της λόγους όποιος τρέχει σε όλο το μήκος τους θα πουν ότι σε περίπτωση μετάστασης η φορέων που το κάνουμε σε κάποιους αυτό Coffee ας πούμε ότι συγκεκριμένοι οπωσδήποτε έχει 4.18 δηλαδή τέσσερις των οποίων έχει διάμετρο είναι 18 χιλιοστά επωφελών έφτασε στην κάτοψη στην σύντομη χόρευε 8 έχουμε ας πούμε ότι έχουμε ακόμη ένα ακόμη βιώσιμη και κατ' κινδύνου πράξη αυτό έχει σίδερα θα συμφωνήσουμε με τριγωνάκια την διαφορετικά αποταθεί 18 με 216 φορέστε ας πούμε ότι έχουμε και συνδετήρες ας σχεδιάσουμε τους ιδιαίτερα 10 ανάβω που σημαίνει ότι στο ότι ένα 12 εκατοστά εδώ τώρα υπάρχει ένα κινητήρας σύνοδο κορυφής των σχεδίων θελήσουμε τώρα του σχεδιάσουμε σε όψη πειοψηφία του κόσμου παρασταθεί σίγουρα σαν στην ας πούμε ότι έχουμε αυτή την όψη ένα ποτού ήταν της ΚΟΠ εμφανιστούν σίγουρα μεταξύ τώρα αυτός διαμήκεις οπλισμός θάνατο τέσσερις φίλοι 18 εδώ τρέχουνε επιλογή χρωμάτων κατακόρυφο προς τους παίζονται από τότε έχουν βελτιωθεί 16 και εδώ βλέπετε θα είναι συνδετήρες λάβαρα των Κινέζων στον Πειραιά κάνουμε έφοδο στα σκοπούς λεπτών δεν διαφέρει και πολύ από τις σχέσεις με το υποστύλωμα και υπολογιστικά δεν έχουμε καμία σημαντική διαφορά είναι σημαντικό να πάλι να τονίσουμε ότι ο μ εξοπλισμός πάνω και κάτω διαφέρει έχουν θα έχουν εξαιρέσει τους προγόνους στα μπαλκόνια των πέρα έχουμε μια αντίθετη σου κατάσταση στο μπαλκόνι ουσιαστικά πάνω περιοχή κάμπτεται οπότε υπό αυτή την έννοια αυτό εξηγήσουμε και αναλυτικά σας στις ασκήσεις αυτήν 9 απαιτείται περισσότερος κόσμος στην πάνω πλευρά αντίθετα πολλές άλλες περιπτώσεις αυτά όσον αφορά την θεωρία για τους γιατρούς και τους τόπους ευχαριστώ πολύ