Διάλεξη 11 / Διάλεξη 11 / 11η Διάλεξη - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
11η Διάλεξη: Αυτό είναι το πραγματικό σκοπό. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Θα δούμε τον καλλιτέδι που θα πρέπει να μεταφτάσουν τη συγκεκριμένη έaky. Μιλάει είναι ω Λοιπόν, θα δούμε τον καλλιτέχνη που θα πρέπει να μεταφτάσουν στο συγκεκριμένα έργο, έτσι? Μιλάει τώρα γενικά, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Φελήτ, του Αλτονιώλη... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα. Λοιπόν, θα δούμε τον καλλιτέχνη που θα πρέπει να μεταφτάσουν στο συγκεκριμένα έργο, έτσι? Μιλάει τώρα γενικά, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Νίνο Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... τον Γουέρα είναι σε ένα γεωγράφος του Μαρθότη. Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα, μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχε αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει και τον Νίνο Γουέρα... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει... Μιλάνε... Είχα αδειρήσει...