People, Place, Purpose by Francice Houben - Future Library Unconference 2013 (Future Library, 2014)
: Ευχαριστώ. Είναι ένα πραγματικό να είμαι εδώ, πίσω στην Αθήνα. Πάντα αρέσει να έρθω εδώ, οπότε ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε. Αλλά θα ήθελα να σας πω για εμένα ότι οι λιμβρίες δεν είναι σχετικά με τα κορυφά. Οι λιμβρίες είναι σχετικά με τους ανθρώπους, σχετικά με το μέρος και σχετικά με το στόχο. Θα σας δείξω. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Πρώτα, πρέπει να σας εξηγήσω ότι είμαι από την Νεαρλανδία, από την Ολλανδία, και ότι είναι ένα χώρο που έχει πολλές εμπειρίες σε λιμβρίες. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. Δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό. το οποίο ήταν δημιουργημένο από τη ΣΑΝΑ από το Ιππαν, ή αυτό, το οποίο είναι στον ΑΡΟΡΟΣ, δεύτερο κομμάτι, ή το οποίο είναι στον ΚΑΟΡΙΚΟΣ, στον ΤΑΙΒΑΝ, δεύτερο κομμάτι. Και αυτό στον Ουκραίνο, που ακόμα δεν δημιουργηθεί και δεν ξέρω αν θα δημιουργηθεί ποτέ. Αυτή η δημιουργία είναι η δημιουργία στην Νορβέα, στην Κόγκσμπεργκ. Αυτό είναι κάτι σχετικά με τα λιμβρίες, επίσης. Είναι πολύ σχετικά με ένα hotel, το Τιτάνια Hotel. Είναι η εθνική λιμβρία της Ελλάδας. Και για εμένα είναι επίσης ένα σύμβολο, το οποίο ο κόσμος σκέφτηκε, ότι οι λιμβρίες ήταν. Είναι πολύ παραδοσιακό, δεν είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι πιο ένα σύμβολο για να εντυπωθείς τους ανθρώπους, ότι δεν είναι αρκετά αξιωματικοί, ότι δεν πρέπει να έρθουν. Είναι πολύ ενδιαφέρον και είναι ένα πολύ εξελίξιο μέρος. Και ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος δραστηριότητας. Βρισκόμαστε σε ένα τέτοιο, ίσως πολύ όμορφο τέτοιο, με σκέψεις. Αυτό είναι το παρόλυτο τρόπο της λιμβρίας, που σε πολλές πολιτικές χώρες είναι ακόμα ένα λιμβρίο. Αλλά το λιμβρίο είναι κάτι τελικά διαφορετικό. Και αυτό είναι λόγω του οποίου θέλω να ευχαριστήσω την πόλη της Αθήνας, με αυτό το νέο χωρισμό, το οποίο ήδη είχαν πολλοί άνθρωποι. Και μας βοηθήσαμε να τους δώσουμε, επίσης για την κοινωνική λιμβρία μέρος του χωρισμού, να τους δώσουμε μια βιβλία για το πώς μπορεί να είναι το μέρος. Στον τρόπο, πιστεύω πάντα στον κόσμο, ότι πρέπει να δημιουργηθείτε ένα χωριστό, ώστε και οι άνθρωποι να φτιάξουν τους δικές τους χωρίς, για να τους διαβάζουν στη λιμβρία. Αυτό πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον θέμα. Και, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό, επίσης, σας είπα, ότι μια λιμβρία είναι για τους ανθρώπους, για παράδειγμα, για αυτήν την νέα κοινωνική λιμβρία στην Αθήνα, όπου πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιους θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, ποιους ανθρώπους και ποιους ανθρώπους, και ποιος ανθρώπους και ποιος ανθρώπους, θα έρθουν σε αυτό το μέρος, ποιο τρόπο χρειάζονται, ποιο τρόπο θέλουν να τους ενισχύσουν, ειδικά σήμερα στην οικονομία, όπου υπάρχουν πολλοί νέοι, αλλά υπάρχουν πολλοί ανθρώπους. Έτσι, πιστεύω πάντα, ότι η κοινωνική λιμβρία πρέπει όχι μόνο να είναι στην πολιτισμική χρήση της χώρας, πρέπει επίσης να είναι στην οικονομική χρήση της χώρας, για να σας δώσω ένα παράδειγμα. Αυτή είναι η Delft, είναι στη Νέα Λαδία. Είναι μια τεχνική κυβέρνηση, το 1969. Γιατί θέλω να σας δείξω λίγο την λιμβρία της Delft, πιστεύω πάντα ότι οι λιμβρίες πρέπει να είναι πολύ γνωστοί, ότι είναι μέρος σε μια αλλάξευγή κόσμο. Και η κόσμο θα συνεχίσει να αλλάξει, όπως και τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτή ήταν η στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω στην Delft, και 30 χρόνια αργότερα, το 1996, δημιουργήσαμε σε αυτή την κυβέρνηση, αυτή την νέα λιμβρία, η οποία είναι σχετικά με την νέα λιμβρία της Athens, αλλά είναι ένα χωριό, σαν ένα χώρο, ένα πολύ ενδιαφέρον χωριό, με ένα εξαιρετικό μέρος μέσα, και όπου οι άνθρωποι αρέσουν να βρίσκονται σε αυτήν την λιμβρία. Όχι, το πράγμα δεν λειτουργεί, επόμενο. Αυτό που ήταν για εμάς, νομίζω, είναι επίσης σημαντικό, αν κάνεις ένα κοινό χωριό με κοινό χρήμα, πρέπει να δοκιμάσεις να είσαι ένας νέος παράδεισος, να κάνεις ένα πολύ υποστηρικτικό χωριό, και αυτό είναι αυτό που έκαναμε, να κάνουμε, όχι ένα πολύ υποστηρικτικό χωριό, αλλά ένα κοινό χωριό οικονομικών χωριών, με εξαιρετική εγγενία. Και για να κάνουμε χώρο από μέσα, πάντα πιστεύω ότι οι λιμβρίες είναι το νέο καθένα της εκείνης φοράς, ότι τους δημιουργήσαμε για όλους εσάς στην πόλη σας, φιλικούς και χρυσούς από όλες τις γενιάσεις. Και είναι πάντα ωραίο να κρατήσεις και κάποια παραδοσιακή αξία της λιμβρίας. Για παράδειγμα, αυτή η λιμβρία έκανε ένα τεράστιο κομμάτι, γιατί τα περισσότερα κομμάτια, επειδή είναι μια λιμβρία εργασίας, είναι μια λιμβρία εργασίας, βρίσκονται κάτω από αυτήν την πόλη. Ακόμα, αυτό ήταν το 1996. Ένα λιμβρίο που ήταν στο ίδιο στιγμό ένα χωριό, ήταν ένα πολύ κομμάτι από γλώσσα και γλώσσα. Μετά από 15 χρόνια, υπήρχε μια νέα λιμβρία και πραγματικά ήθελε να κρατήσει, επειδή η λιμβρία αλλάξε. Ήταν το πρώτο χωριό με 300 κομμάτια μέσα σε αυτό το χωριό, αλλά σήμερα οι άνθρωποι έχουν περισσότερα λιμβρίες. Υπήρχαν διάφορες... Υπήρχαν διάφορες Wi-Fi. Όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν, όταν έκαναμε αυτήν την πρώτη λιμβρία. Και εφαρμογήθηκε 7 χρόνια. Πρέπει να είναι δυνατό, πρέπει να είναι κομμάτι, πρέπει να είναι ένα γνώρισμα εξοπλισμός. Ήθελε να είναι ένας ζωής για την Ευρωπαϊκή. Ήθελε να είναι εντυπωσιακός. Ήθελε να προσπαθήσει πολλά προσοχή στον ειδικό δραστηριότητα. Και ότι όλοι έχουν ένας άλλος τρόπος δραστηριότητας. Υπήρχαν 10 διαφορετικούς τρόπους δραστηριότητας για την Λιμβρία. Και επίσης να κατασκευάσεις τα θεραπεία σου. Και αυτό είναι το 2012. Είναι ακόμα το εικόνα της Ευρωπαϊκής. Είναι ακόμα το κοινωνικό χωριότητα. Οι άνθρωποι πάντα έρχονται σε αυτό το δραστηριότητα. Κατασκευάσαμε το ειδικό, όπως προβλήκαμε 15 χρόνια πριν, ότι η Λιμβρία πρέπει να είναι κομμάτι από ένα αλλάξιο κόσμο, αλλά ακόμα και από αλλαγές τεχνικές. Οι άνθρωποι ακόμα αρέσουν να έρθουν και να έρθουν εκεί. Αυτό είναι στο κόμμα. Ας δούμε. Και είναι πλήρων άνθρωπων ήδη. Ξέρω ότι όταν κατασκευάσαμε αυτό το δραστηριότητα, οι άνθρωποι είπαν, «Α δραστηριότητα δεν είναι χρήσιμο, κανείς δεν θα χρήσει μια δραστηριότητα πλέον, στον μέλλον. Έγινε το πιο σημαντικό δραστηριότητα, όπου όλοι οι άνθρωποι είπαν, έγινε το πιο σημαντικό δραστηριότητα στην Ευρωπαϊκή. Ήταν πάντα πλήρων άνθρωπων. Έγινε επίσης και η μηχανή της Τεχνικής Ευρωπαϊκής Δελφτ. Έγινε ακόμα και μια πρωτοβουλία. Και ακόμα και οι άνθρωποι... έγινε πολύ σημαντικό. Η δραστηριότητα έγινε το πιο σημαντικό δραστηριότητα στην Ευρωπαϊκή Δελφτ. Και η λιμπρία μπορεί να λειτουργεί ως καταλύστικο. Αυτό που έγινε στην Δελφτ, ήταν ότι μετά το δημιουργήμα, μας ζήτησαν να αλλάξουν και το άλλο του δημιουργείου, γιατί αγαπούσαν το ευρωπαϊκό μέρος και το χωριό μέρος. Έτσι, αλλάξαμε το που χρειαζόταν, μόνο το παρκοσμό και τη διάρκεια. Έτσι, αλλάξαμε ένα παρκοσμό όπου όλοι μπορούσαν να συναντήσουν. Ας δούμε τι συμβαίνει. Για παράδειγμα, αυτή είναι η λιμπρία. Αυτό ήταν το δημιουργείο. Αυτές ήταν διαφορετικές δραστηριότητες από την Ευρωπαϊκή Δελφτ. Και έκαναμε ένα ευρωπαϊκό παρκοσμό μέσα, και μια τέτοια συνδρομή. Η ιδέα ήταν ότι όλοι από τις διαφορετικές δραστηριότητες μπορούσαν να συναντήσουν σε αυτό το μέρος. Και στο ίδιο στιγμό συμβαίναμε να κάνουμε ένα νέο σύστημα δραστηριότητας, όπως ένα αυτοκίνητο, να περάσει μέσα σε αυτή την περιοχή, για να συνδρομήσει τους ανθρώπους. Νομίζω ότι τα λιμπρία έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο για να συνδρομήσουν τους ανθρώπους. Λοιπόν, ακόμα, ετοιμαστείτε να αλλάξετε. Το 1969, ο κόσμος έγινε σαν αυτό. Το 2009, οπότε 40 χρόνια αργότερα, ο κόσμος έγινε σαν αυτό. Και η λιμπρία ήταν η καταλίστα για αυτό. Το 2002, αυτό το μέρος έγινε σαν αυτό. Όχι, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και μετά, αλλάξε σαν αυτό. Λοιπόν, το 2002 έγινε σαν αυτό. Και μετά, αλλάξε σαν αυτό το μέρος. Λοιπόν, για εμένα, η λιμπρία δεν είναι μόνο μια εξωτερική δραστηριότητα. Πρέπει επίσης να είναι μέρος από τις εξωτερικές δραστηριότητες. Πρέπει να είναι πολύ κατασκευασμένη μέσα, πρέπει να είναι πολύ κατασκευασμένη μέσα και εξωτερικά. Ένα άλλο πράγμα, είναι μόνο θέμα. Παρακαλώ, ετοιμάστε να αλλάξετε. Βέβαια, αυτό ήταν πολύ δραματικό. Ήταν η οικογένειά μου για αρχιτεκτήτρα, στην Τεχνική Ευρωπαϊκή ΔΕΛ, που σύντομα καταφέρθηκε. Και τότε πρέπει να έρθουμε σε άλλες λύσεις. Αλλά για μένα είναι επίσης ένα σύμβολο που δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει. Οι τεχνικές αλλάξουν, οι χώρες αλλάξουν, κάποιες φορές πρέπει να καταστρέψουν ή οτιδήποτε, να είστε ετοιμασμένοι για μια αλληλεγγύη αλληλεγγύη. Έναν ωραίο παράδειγμα είναι η Βιερμιγγέννη. Αυτή είναι η πόλη της Βιερμιγγέννης. Αυτή ήταν η Βιερμιγγέννη. Ένα πολύ στις δεκαετών χώρο. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ήταν περισσότερο σύμβολο. Επίσης, αυτή η Βιερμιγγέννη είχε μια όμορφη σύμβολη. Για παράδειγμα, έχουν ένα από τις πιο όμορφες σύμβολες του Shakespeare. Αυτή ήταν η παράδειξη. Ήταν εδώ ένα μεγάλο σκουάριο. Ήταν ένα θεατροπιστήριο. Ένα θεατροπιστήριο. Αυτό ήταν το μέρος που χρησιμοποιήθηκε να είναι ένας παραδεισμός για την Βιερμιγγέννη. Η ιδέα της πόλης ήταν να δημιουργήσει, μαζί με το θεατροπιστήριο και την Βιερμιγγέννη, να φτιάξει ένα τέτοιο επεισόδιο, ένα τέτοιο χωριό, ως ένα χωριό πολιτικό. Όπως πιστεύω, είστε πολύ ενδιαφέρονι, αλλά κάθε Βιερμιγγέννη είναι διαφορετική. Μερικές έχουν πολλές δημιουργίες. Μερικές έχουν πολλές αρχηφίες. Μερικές έχουν γαλλαρίες. Μερικές έχουν μουσικούς. Ένα που είναι ιδιαφέρον για την Βιερμιγγέννη είναι ότι αυτό που ονομάζετε την παραδοσιακή Βιερμιγγέννη, το Βιερμιγγέννη. Η συνδυασία με ένα θεατροπιστήριο, το Βιερμιγγέννη, και θα σχεδιάσουν ένα νέο αυτοβουλίο μαζί και ένα μεγάλο αρχηφίες. Είναι επίσης ένας εργασίας και σχολείο. Εσείς πρέπει να είστε γνωρισμένοι, έτσι λέω ότι η Βιερμιγγέννη πρέπει να είναι μέρος του οικονομικού σχολείου, επειδή επενδύεται στους δημιουργούς σας και οι δημιουργούς σας είναι η οικονομία, όχι μόνο το πολιτισμικό σχολείο. Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνω. Προσπαθήστε να παρακολουθείτε τι χρειάζεται στην πόλη. Αυτό είναι για εμένα, να φωτογραφώ και να παρακολουθώ την πόλη της Βιερμιγγέννης. Αυτό βλέπετε. Είναι η δεύτερη πόλη της ΗΠΑ, με πολλούς νέους ανθρώπους, με πολλές ιδεντικές, σαν να έρθουν από όλο τον κόσμο και να ζουν στην Βιερμιγγέννη. Είναι η νεύτερη πόλη της Ευρώπης, η νεύτερη ανθρώπη της Ευρώπης. Επίσης, αυτό που βλέπετε εδώ στην Αθήνα, πολλούς νέους ανθρώπους και πολλούς ανθρώπους. Αυτή ήταν η παλιά Βιερμιγγέννη. Μπορείτε να το βλέπετε. Είναι η δεύτερη πόλη, μια νέα πόλη, με πολλούς ιδεντικές. Αυτή είναι η πόλη της Βιερμιγγέννης. Προσπαθούσα να πω ότι δεν ήμουν ποτέ στην Βιερμιγγέννη. Ήμουν πολύ γνωστή σχετικά με τις Βιερμιγγέννης, ήμουν πολύ γνωστή σχετικά με τις θεατές, αλλά δεν ήξερα τίποτα για την Βιερμιγγέννη. Και πάντα νιώθω ότι η Βιερμιγγέννη πρέπει να αντιμετωπίσει την πόλη όπου είναι. Προσπαθούσα να καταλάβω το Βιερμιγγέννη, το οποίο έχει ένα τέτοιο γλυκό κομμάτι. Προσπαθούσα να καταλάβω το οποίο έχει ένα τέτοιο γλυκό κομμάτι. Με κάποια στιγμή, ξεκίνησα να καταλάβω το τέτοιο γλυκό κομμάτι. Και η θέση της Βιερμιγγέννης και της Βιερμιγγέννης θα ήταν εδώ. Και στο ίδιο στιγμό, είχα το αίσθημα ότι υπήρχαν πολλές διαφορετικές περιοχές της αρχιτεκτορίας στην πόλη. Ήταν λίγο γαότικο, αλλά ένιωσα και τη γλυκότητα και υπήρχαν αεροπηρές να περπατήσουν μέσα στο κτήριο. Πολλοί πολιτικοί θέλουν εικόντ. Και είπα ότι αν η Βιερμιγγέννη είναι εικόντ, πιστεύω ότι η πόλη, η πόλη δεν χρειάζεται εικόντ, αλλά φέρνει περισσότερη συμφωνία. Αυτό ήθελα να κάνω. Και ήθελα να κάνω ένα κτήριο που δεν είναι μόνο να πάνε πάνω πάνω πάνω πάνω, αλλά σε έναν τρόπο που μπορείς να περπατήσεις μέσα στο όλο κτήριο, σχετικά με το ιστορικό. Και είχα αυτό το όνειρο ότι ήθελα να πάνε μέσα στον κτήριο και να περπατήσεις μέσα στον κτήριο. Γιατί η ιδέα ήταν ότι η Βιερμιγγέννη δημιουργήθηκε για 10.000 άνθρωποι κάθε μέρα. Και ότι η ιδέα ήταν ότι ήθελα να δείξω στους άνθρωπους και ότι θα έπρεπε να συμφωνήσει στον αρχιτεκτικό ρυθμό της πόλης. Ένα πόλεμο που έχει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες και που έχει την πραγματική ιστορική ιστορική πόλη. Πώς θα έπρεπε αυτό το νέο κτήριο να συμφωνήσει σε αυτό. Και στην ίδια στιγμή, η πόλη έχει μια τεράστια παραδοσιακή με εγγραφητικότητα. Εγγραφητικότητα ήταν για μένα πολύ σημαντικό. Και είπαμε ότι θα κάνουμε τρεις παλατσούς. Αυτή είναι η θεατροπιστή, αυτή είναι η Βιερμιγγέννη, που πρέπει να φτιάξει και να εμφανίζει στον κοινό μέρος. Γιατί πιστεύω ότι η Βιερμιγγέννη θα πρέπει να εμφανίζει και στον κοινό μέρος. Αυτό μπορείς να δεις, η Βιερμιγγέννη. Και στο ίδιο στιγμό, έκανα ένα τέτοιο τυλί από την πλαζή μέσα στη στιγμή, που είναι ακόμα μέρος από αυτή τη λιβάρα. Κρατήστε εξωτερικές χώρες για την πόλη, γυναίκες να διαβάζετε, στάξτε όλα τα διαφορετικά δραστηριότητες. Είναι μια λιβάρα σχετική και μια δημόσια λιβάρα, λίγο σχετικά με αυτό που έχετε εδώ στην Αθήνα, το συγκομμπινό. Και ότι η βιβλιακή κομμάτια είναι το κεφάλι του κτήματος. Είναι ένα μέρος από ένα μικρό μοντέλο, για να κάνει ένα βιβλιακό κεφάλι. Και να γνωρίζετε πού βάζετε τα παιδιά, πού βάζετε τη μουσική, πού βάζετε το αρχείο. Βάζουμε το αρχείο πάνω στο κτήμα, όχι πάνω στον χώρο, γιατί θέλουμε να το δείξουμε, και θέλουμε να κάνουμε αυτό περισσότερο, για να μπορούν πολλοί άνθρωποι να το επισκεφθούν. Με μια σκληρή συγκρίνωση, πάνω μέσα στο όλο κτήμα. Πάνω μέσα σε μια βιβλιακή κομμάτια, και πάνω στο σπίτι του Shakespeare Memorial Room, το οποίο είναι εδώ, αυτό το μέρος. Και ένα κλαδί με κρύφτες. Ένα κρύφτερο χωρίς συλλογικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ιστορικά ή ακόμα και να συλλογηθούν τους ανθρώπους της πόλης, να συλλογηθούν το γνωριό. Και να δημιουργήσει ένα kind of interior panorama, που δίνει όμορφα μάτια, ή ακόμα και να φαίνεται η ιστορική εμπορία σου. Αυτό είναι ένα μικρό βίντεο για αυτό. Το κόμμα. Το κόμμα. Για εμάς να κάνουμε ένα κόμμα ως μέρος αυτής της Λιβάρισης, ήταν πολύ σημαντικό, γιατί πολλοί παιδιά δεν γνωρίζουν πια όπου έρχονται οι φαγητές ή οι φαγητές. Το interior ήταν πολύ καταφέρον με ένα κυριακό κομμάτι, με χώρες που όταν βρίσκονται εδώ, πάντα έχουν το μέγεθος που πλήρει στον χώρο. Και ένα μικρό κόμμα, το meccano μικρό, για να δώσει σημασία, όπου βρίσκονται οι φαγητές. Στην Λιβάριση των παιδιών, είχαμε μια τελικά διαφορετική ατμόσφαιρα. Στην Βερμιγχανία, η Λιβάριση των παιδιών είναι σχετικά δημιουργημένη ως μια Λιβάριση, σε μια Λιβάριση. Είναι ένα πράγμα στον κύριο, πάντα πιστεύω. Βλέπεις το αμφιθεατρικό, βλέπεις τη δημιουργία, πάντα βλέπεις κύριες. Το βιβλίο, ακόμα και στη φωτιά, σε όλο το κύριο της φρύσης, έρχεται μέσα στο κέντρο. Δεν λειτουργεί. Όχι. Υπάρχουν κομμάτια, σύστημα φαντασίας. Βλέπω γρήγορα μέσα στο κέντρο, και τότε είναι έτοιμο. Λοιπόν, εδώ, ακόμα και μέσα και έξω, είναι πολύ σχετικά σχετικά. Έρχεται μέσα μέσα μέσα μέσα μέσα μέσα μέσα μέσα μέσα. Έχουμε ένα εστιατόριο. Ο εστιατόριος πρέπει να είναι μέρος, ο καφέ πρέπει να είναι μέρος της σύστημας φαντασίας. Έχουμε ένα πρόσφυγμα, το οποίο συμφωνούμε με το θέατρο, μέσα μας. Έχουμε μια κουβάτα, και ένα σύστημα, ένα εγγραφή σύστημα. Εδώ, βλέπεις πιο στον παραδοσιακό σύστημα και φύγεις μέσα στο σύστημα των παιδιών. Αυτό είναι μέρος από το σύστημα των παιδιών. Έχουν το δικό τους μέρος, αλλά είναι σε άλλο χρώμα. Βλέπεις μέσα στον βαθύ σύστημα, στο σύστημα των παιδιών. Στοιχεία, πολύ σημαντική. Βλέπεις μέσα, τότε έχεις το εξωτερικό σύστημα, όπου υπάρχουν πολλοί σημαντικοί, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί στον βαθύ σύστημα. Το Μουσική Παραδοσιακό είναι εδώ. Μπορείς να παίξεις το πιάνο εδώ. Βλέπεις πίσω στο σύστημα, μπορείς να έχεις εξωτερικές παιχνίδες εδώ. Εντάξει, η Λιβάρεια διαπραγματεύεται με το κοινό δημόσιο. Βλέπεις πίσω στο σύστημα. Μπορείς να ανοίξεις αυτό το βαθύ για αυτές τις μουσικές παραδοσιακές. Πάω στο σύστημα, θα σας παρακολουθώ μέσα στο σύστημα, γιατί αν έχετε πολλούς κοινών, χρειαστείτε εξωτερικές παιχνίδες, αλλιώς δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το δυνατό της ανθρώπισης. Το ίδιο είναι το ίδιο. Μπορείς να γνωρίζεις αγγλικά, να γνωρίζεις να γράψεις το CV, να γνωρίζεις να γράψεις το니다ắt, να γνωρίζεις το...! Αáb για να κατασκευάσεις τον εαυτό σου. Μουσική και Λευκό Κέντρο με συμβουλή. Εδώ υπάρχουν πολλοί κομπιούτες. Μετά ξεκινάμε στο επόμενο βαθμό. Είστε στο βιβλίο. Μερικές του βιβλίου είναι σε μια αρχαία, αλλά μερικές είναι σε αυτό το βιβλίο. Μπορείς να έχεις και η μέρα, αλλά και από πάνω. Το βιβλίο, τι είναι μέρος της δημιουργίας χώρων. Βρισκόμαστε σαν σταρμπέξερ στο βιβλίο. Οι άνθρωποι αρέσουν να βρισκόμαστε εδώ, σε έναν ειδικό τρόπο. Σήμερα δημιουργήσαμε 10 διαφορετικούς τρόπους να δουλεύουν, ακόμα και μεταξύ των στραφών. Υπάρχουν ακόμα. Στις γυναίκες. Οι άνθρωποι αρέσουν τις γυναίκες. Είναι πραγματικά για να δημιουργηθούν τις αισθήσεις. Και έκαναμε και ένα καφέ εδώ, στο ίδιο επίπεδο. Το Βρισκό Μεταξύ του Ινστιτούτου είναι επίσης στο σχολείο. Και η κορυφή του Μουσείου, που δημιουργεί το συγκροτήριο, το οποίο είναι στο αρχείο. Το σχήμα της Ροτώντας, συνεχίζουμε, βγούμε. Λεωφώντας, πιστεύω ότι είναι το πιο μου αγαπημένο. Όλοι μου ρωτάνε πως ποιο είναι το πιο αγαπημένο σημείο. Πιστεύω ότι είναι αυτό. Λεωφώντας, πιστεύω ότι είναι το πιο αγαπημένο σημείο. Βλέπουμε πίσω στο Βιβλιο Ροτώντα, στο γλυκό πλαίσιο Ροτώντα, όπου μπορείς να δεις τα φωτήματα. Πέρασες μέσα στο αρχείο, που είναι πίσω από 4 πλανή, είναι εδώ. Μετά το κόλτ. Το Σέιξπιρ είναι εδώ. Το σκηνικό σπίτι. Δεν είναι ένα πολύ καλό σκηνικό, γιατί όλοι θέλουν να πάνε εδώ. Πρέπει να πάω εδώ. Και είναι επίσης εδώ που βρίσκονται οι μέσες των εργαστών. Και πάνω στο σκηνικό σπίτι του Σέιξπιρ, το οποίο μας έκανε ως πιέστο ρεσιστάνς από το πρώτο Λιβρίο. Πάντα είπα πως ένα Λιβρίο θα πρέπει να είναι ένα παράδεισμα για τους ανθρώπους, όχι ένα πλαίσιο, ένα μέρος για όλους. Ενταλλαγώντας μια μορφή για το μέλλον, με τις μυαλές της πόλης, του παρελθόνου. Και στο Βερμιγκάνο το έκαναμε με σκέψεις και σκέψεις. Υπάρχει στο ίντερνετ, ένα πολύ μικρό... Δεν θα σας δείξω τι είναι, αλλά είναι όμορφο για εσάς, τι σκέφτεται οι άνθρωποι της Βερμιγκάνης, τι είναι το παράδεισμα των ανθρώπων. Αλλά αν μόνο μπείτε στο YouTube, λέτε Βερμιγκάνη... Θέλω να συγγραφέρω την πόλη της Αθήνας και την Ινιαρχική Βασίλειο, που παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο σε αυτό το πρόγραμμα, αλλά μεταλλαγώντας αυτή την πόλη, η Βερμιγκάνη, σε αυτό το πόλο. Ευχαριστούμε πολύ για όλους, στο καλό μέρος, με το σωστό σύστημα. Ευχαριστούμε πολύ.